• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi aşırı göğüs hassasiyeti

istiridyecik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
25
0
16
İzmir
arkadaşlar merhaba,
bu ay göğüs hassasiyetim çok erken başladı. periodumun 25. günündeyim
hiç bu kadar büyüyüp ağırlaştıklarını hatırlamıyorum.
hamilelik belirtisi olabilir mi acaba, bu şekilde yaşayan var mı

yaklaşık 2 yıl yasmin kullandım ve bir kaç aydır bebek için çalışıyoruz.
adetlerim çok düzensizleşti haptan sonra özellikle son iki aydır 45 günde bir geldi.
adetim gelince hormon testine gidecektim
şimdi bu kadar erken olan göğüs hassasiyeti ile birlikte, acaba mı diyorum..
bir de ara ara baş ağrılarım var sebebsiz
sizlerde bu şekilde yaşayıp hamile kalan var mı

Ayşe çok sevindim tebrik ederim canım :) Umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini
normalde adet olmadan en fazla bir hafta öncesinden başlardı ama bu kez öyle ağırlaştılar ki yürümekte zorlanıyorum
kasık bölgemde sanki adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var ama ağrı falan yok
çok merak ediyorum, test yapsam çıkmak herhalde değil mi
beklemek ne zor yaa

Ayşe çok sevindim tebrik ederim canım :) Umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini
normalde adet olmadan en fazla bir hafta öncesinden başlardı ama bu kez öyle ağırlaştılar ki yürümekte zorlanıyorum
kasık bölgemde sanki adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var ama ağrı falan yok
çok merak ediyorum, test yapsam çıkmak herhalde değil mi
beklemek ne zor yaa

canim benim agdetim 22 haziran normalinde ama 14 haziranda ögrendim 8 gün önceden :49:

Allahım inşallah mutlu haberler almanı nasip eder...bahsettiğin belirtiler gebelik belirtilerinde var..bazen kan testleride bir bilgi veriyor..Ama yanlış anlamadıysam adetine 20 gün kadar zaman varmış,şuan yapacağın tahlillerde henüz eerken olduğu için olumsuz çıkabilir ve seni yanlış yönlendirip üzülmeni sağlayabilir..adetine 1kaç gün kala yapman yeterli olacaktır..

canım çok teşekkür ederim
20 gün yok adetime
normalde adet düzenim 30 günde bir gelirdi
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 32-34-45 olarak uzadı
hatta bu ay adet olursam hormon testi yapalım dedi doktor
yani normal haliyle gelirse 30 veya 32. günde gelmesi lazım
adet dönemi öncesi birkaç gün öncesi bu tür belirtiler olurdu

gerçi adet öncesi belirtilerle, hamilelik belirtileri aynıymış ve karıştırılıyormuş
gecikme olmadan belirti yaşayan var mı aranızda ??

Arkadaşlar merhaba bana da yardımcı olunnn.. Haziran 1 itibariyle adetim bittiği gibi çalışmalara başladık bu ay.. Öncesinde doğum kontrol vs.. Kullanmıyordum eşim korunuyordu.. Şmdi hastalığıma 6-7 gün gibi bir süre var ve ben hamile olup olmadığımı çok merak ediyorm ama hep okuduğum kadarıyla adet gecikmesini bekleyin yazıyor.. Önümüzdeki hafta tatile gideceğiz ve otele giriş yaptğmz gün eğer hamile değilsem hasta olacağm güne denk geliyor:( pzt günü hasta olacağım yani..sizce cumadan kan tahlili yaptrsam çıkar mı hamileysem? Ya tampon kullanıcam tatilim zehr olcak ya adet geciktirici alcam o da bütün düzenimi bozacak heleki bebek çalışmaları yapıyorken bi zararı olur mu onu da düşünmek lazım.. Hamileysem bunlarn hiçbirine gerek kalmicak.. Belirti olarak çok bişey yaşamıyorm göğüslerm brz ağrıyo ve belirgin damarlar var (önceden okdr belirginmiydi dikkat etmemiştm) kasığım hasta olcakmşm gibi arada ağrıyo ve belim arada ağrıyo..ama yorgunluktan filandır diyorm..hamile kalanlardan bazıları uçuk çıkarırmş diye okumştm uçuk da çıkardım ama bunları hamileliğe yorp ümitlenmek istemiyorm.. Ne yapmalym şmdi sizce adetten 4 gün önce test yapmalı mıyım??

canım anlatacağım bilimsel bi gebelik tespit yöntemimi bilmiyorum ilk bebeğimde adetim bikaç gün gecikmişti ve bebek istiyoduk bir filmde hamilelerin nabız atışı normal insandan daha çok olduğu için 1 dk.lık nabız atışını sayarak hamile olduğunu anlıyordu ben de hemen kendi nabzımı saydım 110 120 arası bişey çıktı heyecanlandığım için olmuştur diye düşündüm güldüm geçtim meğer gerçekten hamileymişim...

Ben hastanede çalışıyorm laboratuardaki abla bir günlükse bile çıkar kanda diyor.. Yani hamileliğin sağlıklı mı o kese ultrasonda görünmeden belli olmaz ama atıyorm kanda hamilelik değerin normalde 0.1< iken eğer rahime düşmüşse 6-7 ye fırlar bir anda dedi.. Bizim burda arkadaşn ablası 2 haftalıkken öğrenmiş mesela.. Allah hepimizin gönlüne göre versin dualarını kabul etsin..

Back
X