Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl gıbı karnınmı agrıdı canım7 buçuk hafta hamilelik geçirdim boş gebelikten.regl belirtilerinin dışında birley hissetmedim. Oda regl olacağım günlerde okadar
Evet ya bendede ani tıtrelemı usume gelıyo ani sıcak gelıyo kasıkta ara sıra batma oluyo ama yumurtaö dort bes gun once catladı :)Bunu bende merak ediyorum.cuma günü Fazla derecede Kasık ağrısı gaz probleminden yumurtlama günümü anladım hala ara ara kramplar giriyo kasigima ve üşüyorum ara ara daha çok erken gebelik için ama kasikta batmalar merak uyandırıyor hiç böyle olmadım
Bıde catlamadan sonra ovu testi sılıkslemezmı devamlıBunu bende merak ediyorum.cuma günü Fazla derecede Kasık ağrısı gaz probleminden yumurtlama günümü anladım hala ara ara kramplar giriyo kasigima ve üşüyorum ara ara daha çok erken gebelik için ama kasikta batmalar merak uyandırıyor hiç böyle olmadım
Benım dort gun once sılıklestı catladı sankı yenıden koyulasmaya gıdıyo gıbıBıde catlamadan sonra ovu testi sılıkslemezmı devamlı
Benim de öyle ama ayaklarım daha çok üşüyor anlamadım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurI
Evet ya bendede ani tıtrelemı usume gelıyo ani sıcak gelıyo kasıkta ara sıra batma oluyo ama yumurtaö dort bes gun once catladı :)
Ayyyy evet ayaktan bır anda hıc bısey yokkeb usme gelıyo bende hayatta usumeyen ınsanım kısın cam acıp uyuyan ınsanım gecen camı kapadın dogalgaz actım ona ragmen tıtremelı usume bıde ayaklafım kardıBenim de öyle ama ayaklarım daha çok üşüyor anlamadım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur![]()
![]()
Evet canım cok ıstıyorum ıkı ay once kımyasal yasadım zaten o benı cok uzdu ıdrar testım pozotıftı kanda ıkı gub olsa sevıbdımAllah en kısa zamanda kucağınızı doldurur inşallah kızlar. Ama böyle yumurtanın çatlama gününden itibaren belirti beklemek,kafanızı buna yoğunlaştırmak yorucu değil mi, stresli bir hal alır bu durum zamanla. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok da farklı değil birbirinden, hiç belirti yaşamadan gebelik geçiren de var. Allah gönlünüze göre verir inşallah
Insallah bıtanem gebelık testi nezamam yapılmalı swnceCnm ben her ay düzenli 20 ya 25 günde bi adet olduğum için gecikince hemen anladım adet olma zamanımın 1ay dolmasına rağmen yine görmedim bi gece çok fena bi sancı girmişti karnıma tahminimce yumurtalamadan 1 hafta sonraydı sık idrar ilk o zamanlar başlamıştı ve adet olmam gereken günün 33 günü yani normal adet gören bi kadına göre adet günüm 3 gün geçti hemen idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca kan verdim 1300 lerde çıktı oda allah isteyen herkese nasip etsin inş![]()
![]()
Yumurtlsmanın tahmını kacıncı gunuydu canımAdetime 4 gün kala
Ay kuzum valla hatırlamıyorum 5 sene geçti aradan evde test yaptım varla yok arasında bir çizgi çıkmıştı dikkatle bakmasan anlayamazdinYumurtlsmanın tahmını kacıncı gunuydu canım
benim ikinci gebeliğim reglime 2 hafta kala acayip baş dönmelerim vardı.hatta eşim tansiyon aleti istedi sağdan soldan.ben anlamıştım hamile olduğumuKızlar yumurtlamamın dorduncu gunu meraj edıyorum sızın nezaman basladı ben belırtı arıyorum catlayalı dort gun oldu
Bunlar psikolojik canım aksine vücut ısısı yukseliyor ve adet gunune kadar dusmuyor 37 lerde kalıyor eller ayaklar yanıyor menapozlu gibi en azindan benim 3 çocuk da da oyle olduAyyyy evet ayaktan bır anda hıc bısey yokkeb usme gelıyo bende hayatta usumeyen ınsanım kısın cam acıp uyuyan ınsanım gecen camı kapadın dogalgaz actım ona ragmen tıtremelı usume bıde ayaklafım kardı