Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

hadi bana müsade biraz eşimle ilgileneyim zira sizleri kıskanmaya başladı sizleri öptüm sora görüşürük kızlar

tamam şekerim pazar tabı bu gun. benım eşimde alttakı kıracının lavabosu bozulmus onu değiştiriyor dıye rahat takılıyorum :)))))) daha sonra gorusuruz öptüm

8 ay falan öncede bi 10 günlük gecikmem olmuştu dra gittim hamile değilsin dedi ilaç verdi ilacı alamadan kırmızılar geldi ama bu sefer farklı o zaman adet belirtim yoktu hiç ,drdan sonra şehir dışına çıkmıştık çok iyi hatırlıyorum cuma dr gitmiştim cumartesi akşam göğüslerim ağrımıştı pazar günü felaket başım ağrıdı ve akşam üzeri kırmızılar geldi ama ben 1 haftadır adet belirtisi gösteriyorum ama kırmızı yok ortalarda hayırlısı bakalım yarın ola hayrola

kız en azından bı noetcı eczane bulta al bır test :))) ınsallah hamışsındırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hayır canım ac olman gerekmez:) kac gun gecıktın?

aslında canım benim bir kaç aydır adetlerim düzensizleşti stress sağolun.40 günde olmaya başladım.1 aydırda ebek çalışması:kedi: yapıyorduk.Açıkçası adet düzensiz.Yarın kan testi yaptıracam 40 gün doluyor bakalım en garanti o olur dedim çünkü çarşamba idrar testi yaptım negatifti.Ayyyyyyyyyy çok uzun oldu.

Ayrıca cevabın için teşekkürler canıma.s.

hımmmmmm hadı ınsallah olur ılk aydan sekerım :) dr gıttınmı engel bı sorun varmı acaba dıye bı ultrasona gırdınmı.

hımmmmmm hadı ınsallah olur ılk aydan sekerım :) dr gıttınmı engel bı sorun varmı acaba dıye bı ultrasona gırdınmı.

canım gittmiştim tüm tahlillerim temiz çıktı ultrasondada baktı.Ayrıca hepatit b ve tetanoz aşılarımıda yaptırdım.1 ay öncesine kadar eşimden uzaktaydım ayrıca atama derdi var öğretmenim çok stres yaptım.Adet düzenim bozuldu işte.Zaten stresten önceden erken olurdum şimdi uzuyor hayırlısı baklım.

Zaten 1 haftadır adet belirtim var kasıklarım ağrıyo göğüslerim acıyo dün birada durdu.Bende ilk denemeden pek ümitli değilim ama belli olmaz.İlk olduğu içinde çok heyecanlıym

ee bı cevap alsaydım yahuu kaydirigubbakcemile3

benim bugünle beraber reglim gecikeli 8 gün oldu ama hem idrar hem kan tahililim negatif çıktı bu nasıl iş anlamadım. ayrıca akıntım var. ayıptır söylemesi altıma kaçırmış gibi oluorum. beyaz koyu bi akıntı.. -tatlicadiarzu-

selam baht, maalesef benimki yerleşme kanaması değilmiş sabah kasık ağrısı ile uyandım. dayanamadım hemen acile gittim. iki dr üstten ultrason ile baktı bi şey yok dediler. sonra altan bakılacak. kanda gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. neyse kanamanın nedenini size de yazarım bilgimiz artar. bu arada baht ın cevap vermesine bozulanlar oluyomuş. biz burada bilgilerimizi paylaşıyoruz ve bahtta yardım ediyor. kimse bahtın söylediklerini kesin bu doğrudur diye kabullendiği yok. bu bir paylaşım alanı zaten. canım baht neredeyse bu günü bize ayırmışsın. çooooooooooook teşekkür ederim a.s.

sağol canm inşallah ben ve isteyen herkes o hayırlı haberi alır en kısa sürede

merabalar kızlar şimdi hamilelik durumumuz olduğunu düşünelim inş olur da..ilşikiye girmek sakıncalımıdr sizce??bebek içinn...

bildiğim kadarıyla ilk aylarda fazla önerilmiyor ama benimkide kulaktan duyma bir şey fazla bilgim yok henüz bebiş olmadığı için olsa bütün detayı biliyor olurdum :))

canım bildiğim kadarıyla ilk 3 ay düşük tehliken yoksa doktorun sana zaten bu konuda bilgi veriyor ilişki öneriliyor.ama ne olursa olsun bence 3 ay yapmamak en garantisi.zaten isteksizlik de yaşayabiliyosun o dönemde.kişiye göre değişen durum bunlar

ne bilim kızlar şimdi belli değil ya hamile olup olmadığım ilişkiye giriyoruz..inş bi zararı olmaz..şimdi eşimi de itmek olmz hamile olabilirim diye..

ay kızlar ya ben de de belirtiler var gibi göbeğimin alt tarafında bi şişlik var bide bi sancı kimi zaman oluyor hareketimi bile zorlaştırıyo elimi göbeğimin altında yürüyor hale geliyorumbide ilişki sırasında ağrıyo batıyor çalışmayıda kesemiyoruz hamilene olana dek devam diyoruz acaba hamiş belirtisimi yoksa başka bir rahatsızlık mı yardımcı olsanız...son adet tarihim 30 temmuz bu adetimde muhtemelen 23-24 ağustos yani daha 1 haftam var...

kızlar bugün topğime giremedim çok hastayım size yardımcı olamadım kusura bakmayın ama iyi değilim üşütmüşüm nası başardısam kendimi hasta ettim yarın görüşürüz öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…