8 ay falan öncede bi 10 günlük gecikmem olmuştu dra gittim hamile değilsin dedi ilaç verdi ilacı alamadan kırmızılar geldi ama bu sefer farklı o zaman adet belirtim yoktu hiç ,drdan sonra şehir dışına çıkmıştık çok iyi hatırlıyorum cuma dr gitmiştim cumartesi akşam göğüslerim ağrımıştı pazar günü felaket başım ağrıdı ve akşam üzeri kırmızılar geldi ama ben 1 haftadır adet belirtisi gösteriyorum ama kırmızı yok ortalarda hayırlısı bakalım yarın ola hayrola
hayır canım ac olman gerekmez:) kac gun gecıktın?
hımmmmmm hadı ınsallah olur ılk aydan sekerım :) dr gıttınmı engel bı sorun varmı acaba dıye bı ultrasona gırdınmı.
benım yumurtalarım zor catlıyor ,hatta yumurtlama gunlerımı bılıyorum,yumurtlama gunlerımde bıle kasıklarımda agrı olur :))
zor catlaması ,büyük olması zor gebelık saglar mı ..
bebek dusunmuyoruz yıne de sorayım dedım :)
bu sizin sorunuz için nevki ve adana 1301 kızlar yaşadığınız durumlar adete yakın döllendiğinizi bu yüzden kahverengi lekelerin gelmesini açıklar bi çok gebede gebeliğin böyle baş gösterdiğini duymuştum bazı gebelerde göğüslerde geç belirti verebiliyo göğüsler şimdi normal olabilir geç süt damarları açılabilir buda sorun değil benim bildklerim bunlar zaten adet gecikmesini 100 /80 gebelik belirtisi olarak kabul edilir haydi hayırlı haberlere gönlünüzdeki sizin olsun hayırlı haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?