Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

demet nur 2 gün kalmış biraz sabret bacım hayırlısı çok az bi zaman senin için zor belki ama bekliyelim şu iki günü olurmu bacım

Gülüm senin kadar insanlarla bildiğini paylaşmak isteyen birinin yanında olunmaz da ne olunur! Ve herkesin elinden geldiği kadar sorularına cevap vermeye çalışaraak beni yanıltmadığın için asıl ben sana teşekkür ederim.

yarın regl günüm benim;hadi hayırlısı :)) Yazarım sana sonucun tahmin ettiğim gibi negatif olduğunu yarın!

Benim yumurtlama dönemimden sonra müthiş bir kuruluk oldu.Sonrasında reglime 5-6 gün kala iki günde bir ya var ya yok birer damlalık akıntım olmuştu.Yarın regl olmam lazım;gerçi biraz bahsetmişsin diğer sayfalarda ama hamilelik esnasında oluşan akıntıyla regl öncesi akıntı nasıl birbirinden ayırt edilir?
Ben tam anlayamadım.Hani kendim için sormuyorum benim bu aydan umudum yok ama öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
yaaa kzılar bugun test yaptım ama negatıf cıktı offfff kasık agrılarım yok ama gogusumun ustu sertlestı ve damarlar cıktı anlamadım bu nasıl bı ısss adet olmama bı gun var ne yapıcam ben sımdı

yaaa kzılar bugun test yaptım ama negatıf cıktı offfff kasık agrılarım yok ama gogusumun ustu sertlestı ve damarlar cıktı anlamadım bu nasıl bı ısss adet olmama bı gun var ne yapıcam ben sımdı

Ben de iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım benim de negatif çıkmıştı.
Bugün regl günüm;gelir herhalde!
Baht'cım bu arada folik asit ilk ay kullanmaya başlandığında regl düzenini bozar mı?

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, asıl aradığım yeri buldum galiba :). adetime 9 ve 7 gün kala ikişer damla kahverengi akıntı gördüm. ilk etapta çok korktum. internette yerleşme kanamasının günlerini de aşağı yukarı aynı tarihi vermiş. ayrıca kasıklarımın ağrısı çok fazla hatta dün gece uykudan uyandım o kadar yani. göğüslerimde hiç bir değişiklik yok. çok umutlanmak istemiyorum fakat hamilelik değilse ciddi bir sorunum var diye de düşünmeden edemiyorum. yrleşme kanaması hakkında bilgilerinizi paylaşmak istiyorum. bi de bu kasık ağrısı biraz garip değil mi?

kzlar adetime 1 hafta var ama 10 gün kaladan beri karnımda ağrı var kasıklarımda ve aradaa çok olmasada bulantılarım var.en öenmlisi acayip sıklıkla idrara çıkıyorum.sizce hamile miyim yaa((

off off ben hala adet olmadım dün çok başım ağrıdı yarın kırmızlar gelicek dedim ses yok göğüslerim kaç gündür akşam ağrıyor sabah ağrımıyordu şimdi yine ağrıyor ama sanki öncekilerden farklı koltuk altıma doğru ve taş gibiler kolltuk altlarıma doğru bastırınca felaket ağrıyor ateşim yine yüksek valla çıldırıcam bendekide şans testi alıp sakladım kullanma tarihi geçmiş offf

mrb baht sorulan sorulara cvp verdiğin için sağol benm de bi sorum olacak sana şimdi ben geçen ay 42 günde adet oldum ve çok sancılıydı öncesi ve sonrası genelde düzenli olurum bu ay 7 de olması gerekirken hala olmadı ve hiç sancı yok göğüsler normale döndü yalnız dün kahverengi leke geldi bi kez ve sonra gelmedi bugünde böyle yoğun şekilde süt kesiği sıvı geldi gün boyunca şimdi bu durum ne olabilir teşekkürler

sevgili esmyrna bacım sen ve eşin sağlıklı olun da bebek nasıl olsa allahın yardımıyla olur ama önce sen iyi olki bebeği beklemenin tadı başka olur seninde hamiş haberlerini alacağız allahın izniyle

Sevgili baht çok teşekkür ederim motiven için:) İnşallah hepinizden hayırlı haberlerinizi duyup ben de hayırlı haberler veriririm size:)

bu sizin sorunuz için nevki ve adana 1301 kızlar yaşadığınız durumlar adete yakın döllendiğinizi bu yüzden kahverengi lekelerin gelmesini açıklar bi çok gebede gebeliğin böyle baş gösterdiğini duymuştum bazı gebelerde göğüslerde geç belirti verebiliyo göğüsler şimdi normal olabilir geç süt damarları açılabilir buda sorun değil benim bildklerim bunlar zaten adet gecikmesini 100 /80 gebelik belirtisi olarak kabul edilir haydi hayırlı haberlere gönlünüzdeki sizin olsun hayırlı haberler bekliyoruz

esmyrna kadın kadını kollar iyi insanda karşısındakinin iyiliğini ister bu gün ben sizi dinlerim yarın siz beni dayanışma en güzel harekettir dimi bacım sizlerin hayırlı haberleri gökteki yıldızları yakından görüp parlaması gibidir benim için sizin sayenizde şairde oldum ya bıravo size seni öpüyorum sabırla güzel haberini bekliyorum

baht sorma başıma geleni test yaptım ama kullanma tarihi geçmiş sinir oldum göğüslerim ağrıyor yani akşamları ağrıyor sabahları geçiyor anlamadım bi şey hala bekliyorum göğüslerim ağrıdı için adet olabilirim olmayada bilirim karışık bir durum kan testi yaptırıp negatif görmek istemiyorum hala bekliyorum

asspirin relax bacım kasma kendini sen illede anne olacaksın kan testi yaptıracaktın hani ben onu bekliyodum senin hayırlı haberin yakın öyle doğuyo içime tabi takdir allahtan haberini bekliyoruz öptüm seni sabırsız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlar çatlama iğnesinden 17 gun sonra regl olunuyo diye duymustum. siz duydunuzmu nekadarı doğru tam 17. gün regl mi olunuyor. ben bu ay ilk defa vuruldum. tamam kasıklarımda hafif irkilmeler oldu ama o bahsedilen aşırı sancılar batmalar falan olmadı ::))))))))))

öncelikle selamlar ama bu tarz güzin ablalık rolü üstlenmeye çalışmak bir yöndende tehlikelidir kimi insan eger seni dinleyip doktor denilen insanları unutup sana dalarsa ki böle insanlar var sonunda yanlış bilgilendirmiş olup feci sonlar oluşabilir bugüne bugün hipokrat yeminiyle ort-ada doktor önlüğüyle dolaşıpta akılalmaz hatalar yapan insanlar varki kaldı ki sadece tecrübe SAĞLIĞA GELMEZZZZZZZZZZZZZZ

tugbademir arkadaşım idrara sık çıkma çoğu gebede var tabiki hepsinin belirtisi aynı olacak diye bişey yok ama bulantı illa çok ağır olup kusmak değil çoğu gebede hafif bulantılarda olabilir en iyisi gebelik varsa biraz daha büyüyüp belirtilerin artmasını beklemek hepsi ortaya çıkmasada bazılarını görebilirsin ozaman yorum yapmak daha kolay olur öp.

canım bızımkısı fala ınanma falsız kalma tarzında bır sey bır nevı hem dertlesme hem tecrubesı olanlardan bılgı edınme. bukadar abartmana gerek yokkı :uhm:
sunun surasında bu topike muayne olmaya gelmedık yazısıp eğlenıyoruz ıste. ilaç tavsıyesı falanda verılmıyor burda. :lepi::enbuyukkk:

benım yumurtalarım zor catlıyor ,hatta yumurtlama gunlerımı bılıyorum,yumurtlama gunlerımde bıle kasıklarımda agrı olur :))

zor catlaması ,büyük olması zor gebelık saglar mı ..

bebek dusunmuyoruz yıne de sorayım dedım :)

sorumu yinelıyorum :)kızlar çatlama iğnesinden 17 gun sonra regl olunuyo diye duymustum. siz duydunuzmu nekadarı doğru tam 17. gün regl mi olunuyor. ben bu ay ilk defa vuruldum. tamam kasıklarımda hafif irkilmeler oldu ama o bahsedilen aşırı sancılar batmalar falan olmadı ::))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…