- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum sat 2 nisan arası 26 gün sürüyor.Göğüslerimde sızlama kasıklarımda ağrı.Ağızda bol tükürük ve tuhaf bi tat.Kabızlık,uyku hali,halsizlik.3 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya :sinifsinif: En önemliside ben 2.ye hamile kalıcam 4 yaşında bir kızım var.Kızımı 1 buçuk yaşına kadar emzirdim.Memeden kestikten sonra sol göğsümde süt kesildi ama sağ göğsümden bu zamana kadar süt geliyordu bu ay sol göğsümdende süt gelmeye başladı.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Sol göğsümden bu ay süt gelmesi hamilelik belirtisimi??
merhaba arkadaşlar.ayın 27sinde adet olmalıydım ama olmadım daha.batmalar ve adet olacakmışım gibi ara sıra ağrılarım var.göğüsümde hafif bir ağrı ve mavi damarlar var.ama öyle fazla akıntım yok.çok normal ve az bir akıntım var hafif sarımsı..acaba hamile olabilir miyim?
sheker85 senin akıntın nasıl?çok mu?benimki çok az..hafif sarımsı..her yerde çook akıntımız var falan diye okuyorum.
Cnm benimde akıntım az beyazda oluyo sarımsıda.Ama herkeze göre değişir o.Çokta gelebilir azda.Ama ben çok umutluyum bu ay.Çokta sabırsızım.Yarın sabah yapıcam testimi ama negatif görürsem çok üzülücem biliyorum.Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi?
canım ben de pazartesi yapmaya düşünüyorum..çoook korkuyorum.pozitif çıkmazsa bir de kan testi yaptıracam.çünkü idrar testleri %100 değil biliyorsun..inş cnm ikimizin de yüzü güler.benim ilk bebeğim olacak eğer varsa..çok bekledim inş bu sefer gelmiştir...senağlama
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum sat 2 nisan arası 26 gün sürüyor.Göğüslerimde sızlama kasıklarımda ağrı.Ağızda bol tükürük ve tuhaf bi tat.Kabızlık,uyku hali,halsizlik.3 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya :sinifsinif: En önemliside ben 2.ye hamile kalıcam 4 yaşında bir kızım var.Kızımı 1 buçuk yaşına kadar emzirdim.Memeden kestikten sonra sol göğsümde süt kesildi ama sağ göğsümden bu zamana kadar süt geliyordu bu ay sol göğsümdende süt gelmeye başladı.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Sol göğsümden bu ay süt gelmesi hamilelik belirtisimi??
aynı durumdayız canım.benimde 28 inde olmam lazımdı ...merhaba arkadaşlar.ayın 27sinde adet olmalıydım ama olmadım daha.batmalar ve adet olacakmışım gibi ara sıra ağrılarım var.göğüsümde hafif bir ağrı ve mavi damarlar var.ama öyle fazla akıntım yok.çok normal ve az bir akıntım var hafif sarımsı..acaba hamile olabilir miyim?
hayır canım hamilelik belirtisi değildir acil doktora gitmelisin prolaktin hormonuna bakılması tedavi edilmesi lazım çok geçmiş olsun
sheker test yapar yapmaz buraya sonucu yaz bacım..dualarım seninle.inş yüzün güler.rabbim yardımcın olsunnn..
Merhaba Hanımlar, inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz.
benim adetim 14 nisanda başladı. 23-26 ve 28 nisanda ilişki yaşandı. 29 nisan ve 30 nisanda pembeli lekelenmeler oldu. 1 mayıs ve 2 mayıs sabah uyandıktan sonra adetlerim oldu ama gün içinde bidaha olmadı, adet gibi ama az. fakat karnımdaki belirtiler ağrılanmalar aynı adetlerimdeki gibi. bir de göğüs çevremde pörtük pörtük minik kabarcıklarım da oldu.
yahu ben hamile miyim, hamileysem bu adet mi, adetse hamile değil miyim, idrarda sanırım daha çıkmaz mı, nolur ki? Biri bana anlatsın : )
canım benimde test pazartesiye kaldı.Ben sonucu yazacağım buraya sende yaz olurmu.Merakta bırakma beni.Benimde dualarım seninle arkadaşım.:Saruboceq:
canım ben sabah kahverengi bir kanama gördüm:çok üzgünüm:
ama göğüslerim hala şiş ve ağriyor.
göğüsümün etrafındaki o süt bezeleri de hala kabarık.
inş senin güzel haberlerini alırız cnm...bnm hayallerim suya düştü malesef...senağlama