• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

ya kızlar benim beş gün gecti adet olmadım dün test yapmıştım ikinci cizgi cok hafif belirmişti bugun yaptım tek cizgi cıktı. ya testler yanlış ya da başka bişey var biraz daha bekliyip pazartesi günü doktara gitcem inşallah hamileyimdir

alla alla .CADIARZU öylede ne kötü yaa tam seviniyosun sonra tek çizgiii
kan testi yaptır cnm en garantisi. inşallah 2.test yanlıştır . :teselli:

aslında iki şey söylüyorlar biri adet tarihinden itibaren 14. gün yumurtlama diyorlar birde tamini adet tarihinden 14 ü çıkarıldığında yumurtlama dönemi hesaplanır diyorlar sen sayı olarak 30 düşünme takvim günü olarak her ikisini denemek lazım adetinden 12 gün sonra çalışmalara başla gün aşırı sonra olacağın tarihten 14 çıkar o güne kadar düzenli çalış tahmini 1,5 haftalık bir döneme denk gelir yumurtlama zamanını riske atmamış olursun şahsen ben öyle yapmaya çalışıyorum şuanda regliyim bitmesine az kaldı önümüzdeki haftadan itibaren şubatın 2. haftasına kadar özen gösterecem inşallah bu ay tutar.

valla değerlendiriyoruz ama bir türlü tturamadık birbucuk senedir.ama dün uzayan akıntımı ilk defa bu kadar net farkettim.sanırım 14. gün yumurtluyorum ben.

Mevsim26 kutlarım, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

bir hamişmi var mevsim26 hayırlı olsun canım darısı tüm bekleyenlerin başına.
bende gebelik belirtileri yaşıyorum hemde fazlasıyla adetim ayın 30unda bakalım ya hüsran yada çığlık allah hangisini yaşatır bilmiyorum.

merhaba kızlar. benımde adetım 5 gun gecıktı. ben de arasıra adet sancısı oluyo 4-5 sn surup gecıyo. son adetımden sonra korunmayı bıraktık. bugun gıdıp test alıcam yarın sabah yapıcam inş. bıde ben de kasıntı var ya.

merhaba ben çatlama iğnesi vuruluyorum. ve progestan kullanıyorum. ama iu son bi kaç gündür iştahım çok iyi ve hiç oladık şeyler canım istiyo. mesela kokoreç hayıtımda yemedim desem doğru olur sanırım bi kere denemiştim ama beyenmeyip bırakmıştım. bide çiğ köfte babam acı deyip bıraktığ halde ben hepsini yedim(ki babam acı sever) acaba bunlar belirti olabilirmi. günümde az kaldı 1-2 gün.

ya banada yardimci olun ne olur...

Arkadaslar., benim adetim 3 gün gecikti, ikinci gününde test yapmistim, negativ cikti..Simdi ama kahverengi-kirmizi bir akinti var.. Belim, karnim cok agiriyor.. Gögüslerim patlama derecesine gelmisler, cok sismisler...
Lütfen yardim edin, bu gördügüm adetmidir, degilmidir? Adetse neden böyle renk, ve niye bu kadar sanci? Bende hic sanci olmaz..
Sevgilerrrrrrrrrrrr

Sa kızlar size bişey sormak istiyorum gebeyim ve şekerim çıktı 5 gündür diyet y<pıyoryum geberliğinde böyle bi sorunla karşılaşan varmı

slm kızlar adetım bu ayın 25sınde

asırı derecede ırtım agrıo bır haftadır
hala akıntım var seffaf
huzursuluk var bırde

yaa ben de bişey soracam fikri olan yazarsa sevinirim

benim 2 haftadır başım dönüyor ve midem bulanıyor,ota bo...a ağlıyorum,duygusallaştım, geçen hafta acababilmiyorumkismilelarla geçti, derkeeenn bu hafta regl oldum:dance:ohh bee diye sevinirken regl olmam baş dönmelerimi ve mide bulantılarımı kesmedi:uhm: acaba hamile miyim?? bazı hamileliklerde regl olunabileceğini biliyorum,test yapmaya korkuyorum, eşimle korunduk ama yine de korunma &#37; 100 garanti vermiyor.

hamıle degılsındır canım.uste gırme boyle adet kanaması gıbı olmuyor.

Kizlar birsey soracagim, bu mide bulantilari ve bas dönmeleri nezaman olusuyor? gebeligin 1. - 2. ayinda mi yoksa hemen 2-3 hafta sonra basliyor bu belirtiler? Ugrasiyorum ugrasiyorum birtürlü olmuyor hicbir belirti olusmuyor birgün kussam sevincden oynayacagim herhalde

ya banada yardimci olun ne olur...

Arkadaslar., benim adetim 3 gün gecikti, ikinci gününde test yapmistim, negativ cikti..Simdi ama kahverengi-kirmizi bir akinti var.. Belim, karnim cok agiriyor.. Gögüslerim patlama derecesine gelmisler, cok sismisler...
Lütfen yardim edin, bu gördügüm adetmidir, degilmidir? Adetse neden böyle renk, ve niye bu kadar sanci? Bende hic sanci olmaz..
Sevgilerrrrrrrrrrrr

ben hamile değilim arkadaşım ama dinlediğim ve araştırdığım kadarıyla bazen adet gecikse bile hemen belli olmuyormuş bence en iyisi kan testi.umarım hamişsindir. darısı da bizim başımıza olur insallah.:Saruboceq:

MERHABA ARKADAŞLAR HEPıNıZı ÇOK ÖZLEDıM SAĞLIK PROBLEMLERı YÜZÜNDEN FAZLA GıREMıYORUM TOPıĞıME AMA GÖRÜYORUMKı TOPıĞıM SıZLERıN SAYESıNDE YALNIZ KALMAMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM HAMıLELıĞıMDE 6 AYLIK OLDU BıRAZ PROBLEMLıYıZ AMA ŞÜKÜR ıYıYıZ EN KISA ZAMANDA ARANIZA DÖNÜP YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞıM TÜM DOSTLARIMA SELAMLAR SıZLERı ÇOK ÖZLEDıM HEPıNıZı ÖPÜYORUM KOCAMANopuyorumnanaktanŞeniz

Kizlar birsey soracagim, bu mide bulantilari ve bas dönmeleri nezaman olusuyor? gebeligin 1. - 2. ayinda mi yoksa hemen 2-3 hafta sonra basliyor bu belirtiler? Ugrasiyorum ugrasiyorum birtürlü olmuyor hicbir belirti olusmuyor birgün kussam sevincden oynayacagim herhalde

bak canım her insanda olmaz böyle belirtiler sende de olmayabilir.ben mesela iki defa kustum tüm gebeliğim boyunca yani anlayacağın her gebede aynı şeyler oluşmayabilir.

MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SAĞLIK PROBLEMLERİ YÜZÜNDEN FAZLA GİREMİYORUM TOPİĞİME AMA GÖRÜYORUMKİ TOPİĞİM SİZLERİN SAYESİNDE YALNIZ KALMAMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM HAMİLELİĞİMDE 6 AYLIK OLDU BİRAZ PROBLEMLİYİZ AMA ŞÜKÜR İYİYİZ EN KISA ZAMANDA ARANIZA DÖNÜP YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM TÜM DOSTLARIMA SELAMLAR SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMANopuyorumnanaktanŞeniz

canım daha yeni öğrendim hamile olduğunu hayırlı olsun kız darısı başıma nasıl oldu tedaviylemi?bende tedavi görüyorum hormon sperm hiç bişi yok güzel ama 27 mayısta hsg çektircem bakalım ne çıkcak bişi çıkmazsa aşılamaya gezcez.
inş sağsalim bebeğini kucağına alırsın tatlım ve inş bende gebe kalmayı becerebilirimkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar.ayın 27sinde adet olmalıydım ama olmadım daha.batmalar ve adet olacakmışım gibi ara sıra ağrılarım var.göğüsümde hafif bir ağrı ve mavi damarlar var.ama öyle fazla akıntım yok.çok normal ve az bir akıntım var hafif sarımsı..acaba hamile olabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum sat 2 nisan arası 26 gün sürüyor.Göğüslerimde sızlama kasıklarımda ağrı.Ağızda bol tükürük ve tuhaf bi tat.Kabızlık,uyku hali,halsizlik.3 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya :sinifsinif: En önemliside ben 2.ye hamile kalıcam 4 yaşında bir kızım var.Kızımı 1 buçuk yaşına kadar emzirdim.Memeden kestikten sonra sol göğsümde süt kesildi ama sağ göğsümden bu zamana kadar süt geliyordu bu ay sol göğsümdende süt gelmeye başladı.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Sol göğsümden bu ay süt gelmesi hamilelik belirtisimi??

Back