ya kızlar benim beş gün gecti adet olmadım dün test yapmıştım ikinci cizgi cok hafif belirmişti bugun yaptım tek cizgi cıktı. ya testler yanlış ya da başka bişey var biraz daha bekliyip pazartesi günü doktara gitcem inşallah hamileyimdir
aslında iki şey söylüyorlar biri adet tarihinden itibaren 14. gün yumurtlama diyorlar birde tamini adet tarihinden 14 ü çıkarıldığında yumurtlama dönemi hesaplanır diyorlar sen sayı olarak 30 düşünme takvim günü olarak her ikisini denemek lazım adetinden 12 gün sonra çalışmalara başla gün aşırı sonra olacağın tarihten 14 çıkar o güne kadar düzenli çalış tahmini 1,5 haftalık bir döneme denk gelir yumurtlama zamanını riske atmamış olursun şahsen ben öyle yapmaya çalışıyorum şuanda regliyim bitmesine az kaldı önümüzdeki haftadan itibaren şubatın 2. haftasına kadar özen gösterecem inşallah bu ay tutar.
hamilesin canım gözün aydın hemen kan tahlili yaptır emin ol.
bugün iki hamile haberi almış olduk.
ya banada yardimci olun ne olur...
Arkadaslar., benim adetim 3 gün gecikti, ikinci gününde test yapmistim, negativ cikti..Simdi ama kahverengi-kirmizi bir akinti var.. Belim, karnim cok agiriyor.. Gögüslerim patlama derecesine gelmisler, cok sismisler...
Lütfen yardim edin, bu gördügüm adetmidir, degilmidir? Adetse neden böyle renk, ve niye bu kadar sanci? Bende hic sanci olmaz..
Sevgilerrrrrrrrrrrr
Kizlar birsey soracagim, bu mide bulantilari ve bas dönmeleri nezaman olusuyor? gebeligin 1. - 2. ayinda mi yoksa hemen 2-3 hafta sonra basliyor bu belirtiler? Ugrasiyorum ugrasiyorum birtürlü olmuyor hicbir belirti olusmuyor birgün kussam sevincden oynayacagim herhalde
MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SAĞLIK PROBLEMLERİ YÜZÜNDEN FAZLA GİREMİYORUM TOPİĞİME AMA GÖRÜYORUMKİ TOPİĞİM SİZLERİN SAYESİNDE YALNIZ KALMAMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM HAMİLELİĞİMDE 6 AYLIK OLDU BİRAZ PROBLEMLİYİZ AMA ŞÜKÜR İYİYİZ EN KISA ZAMANDA ARANIZA DÖNÜP YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM TÜM DOSTLARIMA SELAMLAR SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMANopuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?