Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

merhaba, adetim 4-5 gün gecikti geçtiğimiz iki ayda çok az kanamam oldu ancak zamanında oldu. Bu yüzden hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim. Fakat bu ay, hem geçiktim, hemde iştahım açıldı, çok piz boğaz oldum canım herşeyi çekiyor. biraz kilo aldım ve göğüslerim şişti. Ancak meme uçlarında kararma yada bulantı gibi tipik belirtiler yok. bu sıralar test almayı düşünüyorum ama idrar testimi yoksa kan testi mi yaptırmalıyım karar veremiyorum. Yardımcı olurmusunuz.eyvahedigeldismile

canm bence kan testı yaptır idrarda çıkmayabılıor ama kanda kesın çıkar hayatım umarım gusel ve hayırlı haberler alırsın

bende bişe yok kızlar.
kan testi yaptırdım negatif
ama hala adet olmadım.
hamile arkadaşlar tebrik ederim
darısı bizlere

benim hiç gecikmiyor ama gelecek herhalde yaa (( arada hissettiriyo bilmiyorum (( gerçi bu ay ümitli değilim biz pek çalışamdık :))

ben 2.5 senedir evliyim ve burdayım alıştım artık hatta İstanbul'u hiç aramıyorum burası daha rahat ve sakin geliyor bana.. Tabi ki gurbette fena her özlediğinde gidemiyorsun merak ediyorsun felan ama ben iki ayda bir gidiyorum haftaya da gideceğim. Canım hamilelik yok bende dememiştim sanırım dr gittim aldım sonuçları regli sçktürücü verdi ama bir tane içtim hemen regli oldum sanırım kendireglim geldi başka sorunum çıkmadı bir tek estradiol yüksek çıktı dr 13 14. gün gel yumurtana bakalım dedi ama o günler yokmuş bir daha ki ay gidicem bakcak onda da sorun yoksa iyi olcak bahara kadarda bir sorun çıkmasın diye dua ediyorum...

günaydınnn .
yazılanları okudum.. eskişehirliyim yazınca yaziim dedimm..
bende eskişehirliyim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız hemşerilerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaa demek eskişehirlisin yani burada yaşıyorsun dimi.. Nerede oturuyorsun ben merkezdeyim stadyumun oraya yakın vişnelikte. Ama aslen İstanbulluyum.. Çok sevdim ama burayı 2.5 senedir evliyim alıştım artık. Ben baharda düşünyorum ama gecikme olunca acabamı diyorum bazen.. Bir sorun yok şu an bende yumurtlamama bakılcak bir daha ki ay bir de.. Ama sorun yokken bile hemen olmayabiliyor. Bakalım...İnşallah Allah tün isteyenlere nasip eder tez zamanda hayırlısıyla...

evet eskişehirde yaşıyorum cnm.. bende merkezde yenidoğan mahallesinde oturuyorum... önceden bende vişnelikde oturdum eski çarpanın kurulduğu sokakda...
ben 9 aydır istiyorum bebek. evet hemen olmuyor ben hemen olur sanmıştım hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam.benim adetim otuz günd bir geliyor.ama yumurtlamamın 12. günü olduğunu hissediyorum.normalde 30-14=16.gün olması gerekmiyormu?yada yumurtam büyüdügü içinmi ağrı hissediyorum.

ya benimde sorum var lütfen yardım qeçen ay adetim 1 hafta qeçikti öle adet qördüm bu ay hala adet olmadım erken olurum die bekliodum ama olmadım hala ve belim çok aqrı bide idrarım koyu renk neden olur???? lütfen cevap artıkkkkkkkkk

Ben geçtiğimiz aralık 5 ten beri olmuyorum kızlar bu ayda 31,ve 1 gibi çok az geldi 2 gün sadece 1 kere azdan daha az anlıycanız.bende hala bekliyorum bir haber olacakmıyım olmıycamıyım belirtiler var ama ne belirtisi bilmiyorum valla.umarım bebiş vardır.

kızlar bişey sorcam.benim adetim otuz günd bir geliyor.ama yumurtlamamın 12. günü olduğunu hissediyorum.normalde 30-14=16.gün olması gerekmiyormu?yada yumurtam büyüdügü içinmi ağrı hissediyorum.

aslında iki şey söylüyorlar biri adet tarihinden itibaren 14. gün yumurtlama diyorlar birde tamini adet tarihinden 14 ü çıkarıldığında yumurtlama dönemi hesaplanır diyorlar sen sayı olarak 30 düşünme takvim günü olarak her ikisini denemek lazım adetinden 12 gün sonra çalışmalara başla gün aşırı sonra olacağın tarihten 14 çıkar o güne kadar düzenli çalış tahmini 1,5 haftalık bir döneme denk gelir yumurtlama zamanını riske atmamış olursun şahsen ben öyle yapmaya çalışıyorum şuanda regliyim bitmesine az kaldı önümüzdeki haftadan itibaren şubatın 2. haftasına kadar özen gösterecem inşallah bu ay tutar.

test yapmadın mı çok geçmiş üzerinden
test yaptıysan ve negatif çıktıysa doktora görün bence ama hala test yapmadıysan hemen test al yap.hamile olabilirsin

Anlayamadım aslında aralık 31 ve ocak 1 gibi 1 kerelik lekelenmeler oldu oldummu olmadımmı bilemedim 26 gün sürüyor regl normaldede az oluyor ama bu kadar az olmamıştı.ve 2,3 hafta önce over kist nedeniyle hastanede yattım 4 cmlik kistimi serum ve ilaçla 3 cme düşürdüler regl düzensiz diyede farlutal verdiler onu kullandım bitti neyseki geçen hafta ama hala olmadım eyer 31 yada 1 gibi regl olduysam tahminimce 25,26 gibi tekrar olabilirim belki diyorum ama bekliycem olmadı şubat 1de idrar testi yaparım negatifse doktora giderim artık ama düşünmekten çıldırıcam.

test yapmadın mı çok geçmiş üzerinden
test yaptıysan ve negatif çıktıysa doktora görün bence ama hala test yapmadıysan hemen test al yap.hamile olabilirsin

test yap negatif çıkarsa adetin yine gecikiyor demektir 2 ay önce banada aynısı oldu iki ay üst üste reglim bir hafta gecikti bende hamile olduğumu düşündüm testlerde negatif çıkıyodu emin olmak için kan tahlili yaptırdım negatif sonra iki üç gün sonra regli oldum bir haftayı bile geçti şimdi düzene girdi tekrar
test al bak

seni anlıyorum kafaya takınca onunla yatıp onunla kalkıyo insan dediğin gibi sen şubata kadar bekle sabret biraz baktınki gelmiyo doktora git neymiş bi baksınlar
düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle oyala yoksa sana şubat gelmez.

gün sayıyorum artık pazartesi 25i ondan sonra bakalım olacakmıyım umarım olmamda bebeğim olur gerçekten yürekten istiyorum.olacakmı olmıycakmı derken kafayı yiycem.korunmadığımız halde neden olmuyor diyorum.anlamıyorum bazıları tek kerede hamile kalıyor bazılarıda ilişkiden sonra kalkıp duş alıyor hamile kalıyor şansa bak biz uğraşıyoruz yinede olmuyor senağlama

30temmuz merhaba ..
ikimizin adet günü aynıydı . olmadın dimi daha.
ben olcak gibiyim.. belirti varmı senin bende bişey yok inşallah adet olmam çok üzülürümm

30temmuz merhaba ..
ikimizin adet günü aynıydı . olmadın dimi daha.
ben olcak gibiyim.. belirti varmı senin bende bişey yok inşallah adet olmam çok üzülürümm

canım ben sana yazmıştım ama kumamışsın ben pazartesi regli oldum ama pazar gecesi migrenim tutmuştu pazartesi de çok başım ağrıyodu regli olduğuma üzülemedim hastanede gözümü açtım iğne yaptılar her işte bi hayır vardır derler migrenimin tutması ilk kez işe yaradı hiç üzülmedim önce sağlık işe bile gitmedim pazartesi öyle yani.

aa görmedim cnm yaa.. çok geçmiş olsun . tabiki en önemlisi sağlık .
sağlık oldukdan sonra herşey olur zaten hayırlısı olsun . . . a.s.
seninde lekelenmen olmuştu yanlış hatılamıyorsam.
bende adet olcak gibiyim püff yaaa eyvahedigeldismile

ya kızlar benim beş gün gecti adet olmadım dün test yapmıştım ikinci cizgi cok hafif belirmişti bugun yaptım tek cizgi cıktı. ya testler yanlış ya da başka bişey var biraz daha bekliyip pazartesi günü doktara gitcem inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…