benim bikaç gündür kasık ağrılarım var.üşütmeden şüğhelenıyorum çünkü başka da hiçbi belirti yok, göğüsler falan normal.. Yarın da regl tarihim,gerçi 10 gün geç gelir ya hep.bilmiyorum, test yapsam mı ki acep kızlar.sizce üşütme midir, bebek midir.
bende doğma büyüme istanbuldayım senede bir kaç kez eskişehire gidiyoruz akraba ziyaretlerine inşallah sevmişsindir eskişehiri gerçi gurbet nede olsa kolay olmamıştır alışmak ama memleketimi çok seviyorum inşallah tanışır görüşürüz bir gün.
günaydınnn .
yazılanları okudum.. eskişehirliyim yazınca yaziim dedimm..
bende eskişehirliyim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız hemşerilerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa demek eskişehirlisin yani burada yaşıyorsun dimi.. Nerede oturuyorsun ben merkezdeyim stadyumun oraya yakın vişnelikte. Ama aslen İstanbulluyum.. Çok sevdim ama burayı 2.5 senedir evliyim alıştım artık. Ben baharda düşünyorum ama gecikme olunca acabamı diyorum bazen.. Bir sorun yok şu an bende yumurtlamama bakılcak bir daha ki ay bir de.. Ama sorun yokken bile hemen olmayabiliyor. Bakalım...İnşallah Allah tün isteyenlere nasip eder tez zamanda hayırlısıyla...
kızlar bişey sorcam.benim adetim otuz günd bir geliyor.ama yumurtlamamın 12. günü olduğunu hissediyorum.normalde 30-14=16.gün olması gerekmiyormu?yada yumurtam büyüdügü içinmi ağrı hissediyorum.
Ben geçtiğimiz aralık 5 ten beri olmuyorum kızlar bu ayda 31,ve 1 gibi çok az geldi 2 gün sadece 1 kere azdan daha az anlıycanız.bende hala bekliyorum bir haber olacakmıyım olmıycamıyım belirtiler var ama ne belirtisi bilmiyorum valla.umarım bebiş vardır.
test yapmadın mı çok geçmiş üzerinden
test yaptıysan ve negatif çıktıysa doktora görün bence ama hala test yapmadıysan hemen test al yap.hamile olabilirsin
ya benimde sorum var lütfen yardımqeçen ay adetim 1 hafta qeçikti öle adet qördüm bu ay hala adet olmadım erken olurum die bekliodum ama olmadım hala ve belim çok aqrı bide idrarım koyu renk neden olur???? lütfen cevap artıkkkkkkkkk
Anlayamadım aslında aralık 31 ve ocak 1 gibi 1 kerelik lekelenmeler oldu oldummu olmadımmı bilemedim 26 gün sürüyor regl normaldede az oluyor ama bu kadar az olmamıştı.ve 2,3 hafta önce over kist nedeniyle hastanede yattım 4 cmlik kistimi serum ve ilaçla 3 cme düşürdüler regl düzensiz diyede farlutal verdiler onu kullandım bitti neyseki geçen hafta ama hala olmadım eyer 31 yada 1 gibi regl olduysam tahminimce 25,26 gibi tekrar olabilirim belki diyorum ama bekliycem olmadı şubat 1de idrar testi yaparım negatifse doktora giderim artık ama düşünmekten çıldırıcam.
seni anlıyorum kafaya takınca onunla yatıp onunla kalkıyo insan dediğin gibi sen şubata kadar bekle sabret biraz baktınki gelmiyo doktora git neymiş bi baksınlar
düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle oyala yoksa sana şubat gelmez.
30temmuz merhaba ..
ikimizin adet günü aynıydı . olmadın dimi daha.
ben olcak gibiyim.. belirti varmı senin bende bişey yok inşallah adet olmam çok üzülürümm
canım ben sana yazmıştım ama kumamışsın ben pazartesi regli oldum ama pazar gecesi migrenim tutmuştu pazartesi de çok başım ağrıyodu regli olduğuma üzülemedim hastanede gözümü açtım iğne yaptılar her işte bi hayır vardır derler migrenimin tutması ilk kez işe yaradı hiç üzülmedim önce sağlık işe bile gitmedim pazartesi öyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?