idrar testi yaptım negatif.kana baktırmadım daha
biraz daha beklicem
canım başardım galiba olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
inş .hamilesindir canım.
benim 12 gün gecikti adetim ama korkuyorum kan testi yaptıramadım
bekleyelim biraz daha
olumlu sonuçlar veririz inş. birbirimize
kızlar mutlu sona ulaşıyorum galiba kaydirigubbakcemile2 gecen cuma test yapmıştım silik 2 çizgi çıkmıştı dün dayanamayıp tekrar yaprım 2.side çok gelirginleştii sabah doktraa gttim utrasyondan baktı çok küçük nokta şeklinde bişey gördü dr. şüpelendii kan sonuçunu bugün akşam alcm inşşşşşşşşşşşş hamileyimdir dua edin .... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah bütün bebiş isteyenlere verr BANADA .
inş .hamilesindir canım.
benim 12 gün gecikti adetim ama korkuyorum kan testi yaptıramadım
bekleyelim biraz daha
olumlu sonuçlar veririz inş. birbirimize
kızlar mutlu sona ulaşıyorum galiba kaydirigubbakcemile2 gecen cuma test yapmıştım silik 2 çizgi çıkmıştı dün dayanamayıp tekrar yaprım 2.side çok gelirginleştii sabah doktraa gttim utrasyondan baktı çok küçük nokta şeklinde bişey gördü dr. şüpelendii kan sonuçunu bugün akşam alcm inşşşşşşşşşşşş hamileyimdir dua edin .... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
idrar testide mi yapmadın canım... Bayada geçmiş bi test yap yapmadıysan en azından varmı yokmu diye düşünmezsin için rahatlar herşeye hazırlıklı ol. Inşallah hamilesindir:saruboceq:
slm benimde adetime iki gün kaldı nolacak acaba adet mi bebek mi ?? çok merak ediyorum 2 gündür acayip midem bulanıyo ama karnımda ağrıyo arada yaaa
tebrikler cnm. ama yarında kan testi yaptır iice emin olmak için. inşallah bende görürüm çift çizgiyii
arkadaşlar test yapyım az önce 2. çizgi çıktı ilk başta çok uçuk bembeydi şimdi biraz koyulaştı acaba gerçekten hamilemiyim inanamıyorumda
8 aydır çocuğumuz olmuyor.. kafayı yicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?