Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar mutlu sona ulaşıyorum galiba kaydirigubbakcemile2 gecen cuma test yapmıştım silik 2 çizgi çıkmıştı dün dayanamayıp tekrar yaprım 2.side çok gelirginleştii sabah doktraa gttim utrasyondan baktı çok küçük nokta şeklinde bişey gördü dr. şüpelendii kan sonuçunu bugün akşam alcm inşşşşşşşşşşşş hamileyimdir dua edin .... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah bütün bebiş isteyenlere verr BANADA .

BebıŞ ıstıyen herkezeee allah nasıp etsın .

Son düzenleme:
slm ben 28 günde bir adet oluyorum düzenli olarak geçen ay 18 inde oldum bugün ayın 20 si ve hala olmadım ama kasıklarımda çok ağrım oluyor midemde yanma şişlik ve ağrı var sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum birde akıntım var.sizce hamile olabilirmiyim test aldım ama korkuyorum yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim

tebriklerrrr canımmm opuyorumnanaktan
benimde adetime 3 gün var ama hiç bi belirtim yok. senin varmıydı ? umutluydum ama bi belirti olmayınca umudum azaldı (

inş .hamilesindir canım.
benim 12 gün gecikti adetim ama korkuyorum kan testi yaptıramadım
bekleyelim biraz daha
olumlu sonuçlar veririz inş. birbirimize

idrar testide mi yapmadın canım... bayada geçmiş bi test yap yapmadıysan en azından varmı yokmu diye düşünmezsin için rahatlar herşeye hazırlıklı ol. inşallah hamilesindir:Saruboceq:

ben sana demiştim sakın korkma sen hamilesin diye
sana bişi sorcam canım nezamandır çokcuk istiyordunuz bizede umut olması açısından soruyorum yada şöyle sorayım korunmayı bırakalı çalışmalara başlayalı kaç ay olmuştu
inşallah bizde yani bebiş isteyen bütün bayanlar senin gibi hamiş kalırız.

idrar testide mi yapmadın canım... Bayada geçmiş bi test yap yapmadıysan en azından varmı yokmu diye düşünmezsin için rahatlar herşeye hazırlıklı ol. Inşallah hamilesindir:saruboceq:

slm benimde adetime iki gün kaldı nolacak acaba adet mi bebek mi ?? çok merak ediyorum 2 gündür acayip midem bulanıyo ama karnımda ağrıyo arada yaaa

slm benimde adetime iki gün kaldı nolacak acaba adet mi bebek mi ?? çok merak ediyorum 2 gündür acayip midem bulanıyo ama karnımda ağrıyo arada yaaa

benim bikaç gündür kasık ağrılarım var.üşütmeden şüğhelenıyorum çünkü başka da hiçbi belirti yok, göğüsler falan normal.. yarın da regl tarihim,gerçi 10 gün geç gelir ya hep.bilmiyorum, test yapsam mı ki acep kızlar.sizce üşütme midir, bebek midir.

arkadaşlar merhaba
benim 2,3 gündür göğüslerim kaınıyor yaklaşık 2 haftadırda göğüslerimde dokundukça ağrı acı oluyor sizce neden olabilir.

göğüslerim kaşınıyor kaşıntı var böyle tatlı tatlı birde böyle kuru gibi göğüslerim sanki kabuk atacak gibi

İnşallah hamilesinDir canım...Hayırlı olsun..a.s.

arkadaşlar test yapyım az önce 2. çizgi çıktı ilk başta çok uçuk bembeydi şimdi biraz koyulaştı acaba gerçekten hamilemiyim inanamıyorumda

tebrikler cnm. ama yarında kan testi yaptır iice emin olmak için. inşallah bende görürüm çift çizgiyii

arkadaşlar test yapyım az önce 2. çizgi çıktı ilk başta çok uçuk bembeydi şimdi biraz koyulaştı acaba gerçekten hamilemiyim inanamıyorumda

hamilesin canım gözün aydın hemen kan tahlili yaptır emin ol.
bugün iki hamile haberi almış olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…