Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar adetime 9 gün var .
az önce 2-3 damla kan gelmiş . acaba yerleşme kanaması mı yoksa adetmi olacağım püfff yardım edin lütfen neyapmalıyım. test yapsam çıkarmı ??

canım yerleşme kanaması olabilir geçen hafta cuma bende de oldu çok az ama nokta şeklinde pazartesi günü de bi kaç damla yine çok az geldi yerleşme kanaması olduğunu düşündüm ama test yapmadım daha erken yok çıkarsa moralim bozulmasın diye bakalım eğer nasip olursa 23 ü sabahı ilk idrarımla test yapacam bekliyorum ,sende panikleme sakin ol zor biliyorum bende aynı durumdayım beklemek çok zor
test yapma bence şimdiden çıkmaz daha erken boşuna moralin bozulmasın.

bende yarın test yapsammı diye düşünüyodum yapmayım ozaman..
adetime 1-2 gün kala oluyodu böle sonra sökülüyodu ama daha çok var adetime bu ne anlamadım. yada erken adet olcam çok heycan yaptım napçağımı bılemedım size sorayım dedim

benim adetlerim de hep geçikir daha hiç gününden önce hastalandığımı hatırlamıyorum hele 9 gün once imkansız sabırlı ol dua et başka belirtiler varmı uyku iştah problemi gaz karın ağrısı kasık ağrısı gibi?

göğsümün ucu acıyor , arada sol kasığım ağrıyor , ama bilmiyorum geçen aylardada hamılelık belirtisi gibi belirtilerim vardı ama bişey yokmuş pek belirtilere takılmamaya çalışıyorum ... adet günüme kadar bekleyim en iisi test yapıp negatif görmek çok acı oluyor .
senın ne zaman oldu böle kanama nekadar var adetine ?

canım normal de ben 30 günde bir regli olurdum ama son 3 aydır 35 -37 arası olmaya başladım düzensizleşti yani haliyle ilk uzadığında hamile olduğumu sandım 5 gün 7 gün gecikince bu sefer var dedim olmadığını anlayınca hayal kırıklığı oldu bendede
ama bu ay çok farklı bişey oldu aralığın 18 de adet oldum ocağın ilk haftası göğüslerim ağrımaya başladı yakşaşık 2 haftadır göğüslerim ağrıyo ve reglim 23 de anca gelir geciktiği için göğüslerim en fazla 1 hafta kala ağrırdı hastalanana kadar 3 hafta ağrımış olacak bende acaba bu sefer varmı dedim ayın 8 de toplu iğnenin ucu kadar 5 6 adet kan gelmişti kesildi sonra ayın 11 de bu sefer noktadan biraz büyük beş altı damla daha geldi ve bidaha gelmedi ilk kez yaşıyorum hiç daha önce bunlar olmamıştı onun için ümitliyim ama dediğin gibi üzülmekten korkuyorum bakalım 23 ü sabahı test yapacam ALLAH nasip ederse.

canım benimde adet günüm 23 ü . ikimizin aynı inşallah hamileyizdir . bu ay bende umutluyum hamile gibi hissediyorum kendimi inşallah yanılmam...
bu leke bende de ilk defa oldu . yinede kendimizi çok kaptırmıyalım herşeye hazırlıklı olalım :teselli::teselli:

mrb tatlım benımd ebı sorunmu var sıze mıkro enjeksyon yapılalı tam 5 gunum deyım ve hafıf kasılarda batmalarım mevcut goguslerım sıs ve agrıyor uc ve yan bolgelerı agrıyo en onemlı bacaklarım ayaklarıma agrılar gırıyor normalmıdır bu acaba yada net sorum hamıslık olabılırmı:)

bence tutmuş mikro enjeksiyon hamilelik belirtileri bunlar inşallah pskolojik değildir ve hamilesindir hakkımızda hayırlısı
bende sana bişey sorayım tatlım folikasit kullanıyormusun kullanıyorsan hangisini bana yazarmısın canım

haklısın bende diyorum kendime ya yoksa diye ama kendimi çoktan kaptırdım galiba
bide bu aralar çok alıngan olmaya başladım ruh halimde değişiyo fazla duygusalım eğer bu ay da yoksa çok üzüleceğime eminim elimde değil çünki. ama yapacak bişey yok bekliyecez ve görecez bakalım inşallah birbirimize aynı anda gözaydınlığı dileriz inşallah.

tatlım tesekur ederım cevabın ıcın ınsallah umud ettıgın gıbıdır ben folıc plus kullanıyordum ama ondakı folıkasıt folbıoldakı kadar yogun degılmıs gunde bı defa folbıol alıyorum folıc plusta ıse 3 kez alıyordum .....en ıyısı folbıol hemde fıyatı uygun tabıı ıcerıgı daha onemlı

bende kaptırdım kendimi ama kimseye bişey demedim . kaç aydan beri şu belirti var bu belirti var diyerek herkesi umutlandırdım. eşimede hiçbişey söylemedim.. o da seviniyo sonra hayal kırıklığına uğruyor. olursa süpriz olcak herkese... :sm_cool:
sen nekadardır istiyosun bebiş canım

bende folbiol kullanıyorum . folikasit dedim doktor bunu yazdı .
inşallah sende hamilesindir cnmm

hep dua ediyorum Allah kimsenin elini boş bırakmasın istiyenlere versin diye . çok zormuş gerçekten :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben 6 aylık evlıyım ve hiç korunmadığım halde bebeğim olmadı .doktora gıttım her turlu test yapıldı muayeneler ultrasonlar tahlıller ne varsa yanı...sonuçta yumurtalarımın gayet ıyı olduğu sağlıklı yumurtlama yaptığımı sadece yumurtalarımın buyumedığını soledıler. sonra başka doktorra da gıttım.o da bı ton tahlıl yaptı ve aynı sonuç çıktı. bu ay gıttım hem de adetımın 13.gunuydu doktor ole gel demişti ben de gıttım tekrar kontroller vb derken yumurtalarım normalde 19mm olması gerekırken 11mm ımış yanı tam buyumemış.

doktor sağlıklı olduğumu şu anda hiçbir şey yapmayacağını akışına bırakacağını her şeyı soledı. bu arada eşimın spermıogramı da yapıldı gayet ıyı ve hareketlı çıktı.bana folbıol ver gunde yarım tablet onu içiorum artı bı kur okumuştum yumurta buyutmek için ıncır suyu kuru onu da içiorum bı yandan hayırlısı bakalım...

önerileriniz ya da diyeceğiniz bir kaç cumle bir şeyınız var mı ?

valla gokce yumurta urettıgın ve kalıtelı oldukları ıcın sanslısın bencede akısına bırak ıncır kuru cok ıyı uygulayabılırısn folbıolu herzaman kullanmalısın zaten

benimde bi sorum olcak ama lütfen cevabını profilime yada özel yazzar mısın devamlı giremiyorum çünki bulması kolay olur.bende göğüslerimin ucu karıncalanıyo gibi bide şiddetli olmasada uclarında ağrı var sık idrara çıkmaya başladım belimde çok ağrıyo sizce hamileleik belirtisi olabilir mii

merhaba benimde bir sorum olacak regl öncesi hamilelik mümkün olur mu 5-6 gün önce ilişki oldu merakla bekliyorum şimdiden tşklr

valla gokce yumurta urettıgın ve kalıtelı oldukları ıcın sanslısın bencede akısına bırak ıncır kuru cok ıyı uygulayabılırısn folbıolu herzaman kullanmalısın zaten

teşekkur ederım demet yaren ...
bakalım zaman ne gosterecek allah tum ısteyenlere hayırlı sağlıklı bebek versın ınş. içinde de bana inş.

folbıol un hamıle kalmak ıçın bı etkısı olabılırmı kı ?

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. benpcoluyum belki ondan adetim gecikti ..........kist oluştu galiba bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…