canım kaç aydır kaç senedir yedim kırmızıyı pes etmedim sende etme elbet gösterirsin sende çifte kırmızıyı azmeden derviş muradına erivemiş bitanem
yok canım pes etmedim daha sadece oluruna bırakıyorum.bebişim geleceği zamanı biliyodur:CüvCüv:
KIZLAR BEN YOKUM DıYE YAZMAKTAN VAZ GEÇMEYıN ıSTEDıĞıNıZı SORUN MUTLAKA CEVAPLARIM GEBE KALDIM DıYE SıZLERı UNTMADIM SONUÇTA BU TOPıK BENıM ıLK GÖZ AĞRIM HEPıMıZıN BU TOPıK ÖPTÜM HEPıNıZı KOCAMANNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktan
burada neler olmuş böyle??? :1shok:
merhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben
ewet cnm biraz önce hastalandım.artık bi dahaki aya:ecrin_bebek: pazartesi bende gidicem doktara.inşallah iyi haberler verirsin bizee.benden geçti seni bekliyrmmm:Saruboceq:
İKİTANE CAN DOSTUM UN GZEL HABERLERİNİ ALDIM MÜTHİŞ SEVİNÇLİYİM 3 ANNE ADAYI VE AYNI TARİHLİ DOĞACAK 3 KARDEŞ BEBEĞİMİZ OLACAK BU TOPİĞİN EN BAŞINDAN BERİDİR YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM NEVKİ, STAREE ARKADAŞIM CAN DOSTLARIMDA HAMİLE VE 3 MÜZDE AĞUSTOS ANNELERİ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ÇOK SEVİNÇLİYİM VE BUNU TEKRAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA VE ARKADAŞLARIM NEVKİ,STAREE ARKADAŞIMI YENİDEN TEBRİK EDİYORUM VE ONLARI ÇOKKKKKKKK SEVİYORUM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve aradığım yardımın burada olacağını umut ediyorum ben 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay 2 gün üst üste almayı unutunca o ayki hapı bıraktım 30 kasım da regl oldum bu ay ise 3 gün geç başladım hapıma şuan bir koruyuculuğu kalmadığını düşünüyorum hap kullandığımdan bu yana normal regl döneminde yaşanan belirtileri yaşamıyordum fakat 2 gündür göğüslerim çok acıyor uçları sızlıyor en son bunu kızıma hamileyken yaşamıştım şimdi düşünüyorum acaba hamilemiyim reglime 1 hafta var ama hap kullandığım için korkuyorum ya hamileysem bu hap bebeğe zarar verir mi diye sizlere sorum şu gebelik testi yapsam sonuç alabilirmiyim ya da hapı bıraksam mı
Kkızlar adet belırtılerı ıle hamılelık belırtıleri aynı mı oluyor,benımde bugun yarın olursa adetım kı bana gore olacak herhalde cunku sıvılcelendım ve 2 gundur kılom artıyor yememe dıkkat etmeme ragmen sızce hamıle olma ıhtımalı var mıdır kendımı hazırladım gercı by ay olmadı dıye bılmem belkı hanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?