Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

İNŞALLAH CANIM AMA İDRAR TESTİNDE ÇIKMAZSA MUTLAKA KAN TESTİ YAPTIR ÇÜNKÜ İDRAR TESTİNDE YANILMA PAYI ÇOK ALLAH SANADA NASİP ETSİN SAĞLIKLA TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER ÖP.:lepi:Şeniz

bahtçım yaaa sadece hafif bi karın ağrısı oluyo ağrıda değilde sızlama yani buda hamilelik belirtisi olabilirmiiiiiiikaydirigubbakcemile5

EVET CANIM İLLA ÇOK KESKİN Bİ AĞRI OLACAK DEĞİL BENİMKİ HAFİF AMA BELİRGİN Bİ KASIK AĞRISIYDI

amin inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:çok saol arkadaşım yaa.valla bi umut oluyo yazdıklarınvereliniortak.iyi akşamlarr cnmm:dance:

kızlaarrr benımde kasıgım agrıyor sızlıyor adeta ve belım yaklasık 1 haftadır agrıyor aynı adet olcakmısım gıbıyım: goguslerımede el degmıyor adetım 1 gun gecıktı henuz daha erken ama meraktanda duramıyor ınsan..ınsalah Allahım tum ısteyenleri cocuk sahıbı yapar 1 yılı geckındır korunmmamıza raghmn hamıle kalamadım her ay bı ümitle beklıyorum adetım gecıksın dıye ama hayırlısı ınsallah bu ay olmsutr

kızlar bende hamileyim 5 gün gecikişti bugün sabah test yaptım anıında çift çizgi çıktı inanmadım ama bugün keseyide gördüm çok şükür

CAnım sana bir soru soracağım benim bugün adetimin 21. günü yani 1 hafta önce yumurtlama dönemimdi ve ilişki oldu o günlerde.. Belirtiler başladı. adetime 6 gün var ama şiddetli kasık ağrılarım var göğüslerimde kahverengileşme var.. Kan testi yaptırdım 5,3 ün üstü gebeymiş. Benim ki 6,8 mıu/ml Doktor 3 gün sonra gel dedi ama gebelik olabilir dedi) Sence baslamışmıdır gebelik çok merak ediyorum normal insanda Beta 0 - 4 arası filan oluomuş..ılaç kullanmıorumm

ya kaızlar benımde dun yada bugun adet olmama gerekıodu olmadım adetımın 18.gunu korunmamıstık suan 8 gun gectuı eger dollenme olduysa ıdrarda cıkmadı acaba daha erkenmı????adetımde duzenlı degıl benım 24 25 26 gunde bır felan olurum bugun 26 gunum olmadım ama bel agrım var bı kac gun önce daha sıddetlıydı ama hayırlısı ne zaman ıdrarda cıkar kızlar

Canım 24-25-26 günde bir rehgl oluyorsan yumurtlama tarihin 18.güne denk gelmesi çok zor.
Teste gelince hadi hamilesin diyelim 8 gün sonra ancak kanda çıkar.idrarda çok zor.

bazı kadınların senede bir de olsa kanda hcg 5. üstüne çıkabiliyo eğer haftana veya gününe göre azsa hcg dr. yükselme görmek istemiştir yani seninkine şüpheli bakmış dr. buyüzden tekrar hcg testi yapıcak sana inşallah yükselir canım hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

inşallah canım allah gönlünüzdekini size sağlıkla versin en kısa zamanda inşallah :CüvCüv:

daha 1 hafta olmuş döllenme olalı ondan doktor vardı büyük olasılıkla dedi ama basım dönüo leyla gibi hiç böle olmazdı pazartesi yazarım sana hcg mi muhtemelen 18-20 arası olacak tabi varsa bebişimmm çokm sağooll

merhaba bahtcım banada yardımcı olursan sevınırım benımde adetıme 8-9 gun var 4 aydır korunmuyoruz olmadı bır turlu sımdı oyle barız belırtılerım yok sadece yumurtlamadan ıtıbaren goguslerım gıttıkce sıstı acıyolar kasıklarımda oyle barız batma sızlama yok yanı varla yok arası gıbı bı sey.akıntım normal pek belırtı olacak sıkayetlerım yok ılla olması lazımmı yada bu belırtılerle olabılırmı kafam karıstı bıraz ben 3 hamılelık yasadım hepsı dusukle sonuclandı onlarda daha cok belırtı yasamıstım bu ayla kıyaslayınca bıraz umıtsızlege kapılmaya basladım.

canlarım ya valla benımde kafam cok karısık adetım 2 3 gun gectı gelen gıden yok olacam sımdı dıoyorum olmuyorum bel agrım bı gırıo bı gıdıo eger döllenme olmussa bugun ilişkinin 10.gunu test yaptım negetıv cıktı acaba erkenmı nezaman cıkar ıdarada bekleyeyımm lutfen kan testıde yaptırmaıyorum burda burası kucuk bır yer lutfen yardım edın erkenmı test ıcın ilişkinin 10. gunu

günaydın bahtçımm nasılsınkaydirigubbakcemile5.hamileliğin nasıl geçiyo:CüvCüv:.yaw cumartesi test yaptım yine negatif:1no2:..ama ne hastalık nede regli belirtisi var hala ikilemdeyim.kan testide yaptıramıyrm burası çok küçük yokmuşÇok üzgünüm çoook.anca ayın 20sinde yaptırabilirim.yaw idrarda nezaman belli olurki meraktan çatlıycam.bugün gecikeli 11.gün:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:

benim dün 3. gündü gecikmede.Test yaptım , pozitif çıktı. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan .Bence sen bi doktora görün eğer hamilelik varsa söyler zaten.Yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsin. :1hug:

benim dün 3. gündü gecikmede.Test yaptım , pozitif çıktı. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan .Bence sen bi doktora görün eğer hamilelik varsa söyler zaten.Yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsin. :1hug:

tebrik ederim cnm.:CüvCüv:hayırlısı olsun inşallah.darısı başıma hayırlısıyla.:Saruboceq:doktara gidebilmem için ayın 20sini beklemek zorundayım
ozamana kadarda hayırlısı inşallah:ecrin_bebek:

berrakada testı kandamı yaptrdın kendınmı yaptın benımde olmadı hala 2 gun gectı olcak gıbı hıssesdıyorum gunde 10 defa tuvalete gıdıyorum yok ( kasıklarım agrıyor aynı olcakmısım gıbı ama yok gelen gıden geneldede gecıkmezdı. beklıyorm bosun umıtlenmek ıstemıyorum bugunude atlatrsam yarına yaptrırım ınsallah cok merak edıyorum

Hayır idrar testi yaptım evde.Çarşamba günü kan testi yapıcam. :1hug:

CANIM HEPSİNİ BİRDEN GÖRECEĞİZ DİYE BİŞEY YOK BİR VEYA İKİ BELİRTİDE BAŞLANGIÇTA GÖRÜLEBİLİR DEVAMI VEYA DİĞER BELİRTİLER İLERLEDİKÇEDE ÇIKABİLİYO BENDEDE İLK HAFİF KASIK BATMALARI VE GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ HASSASİYETİYLE BAŞLADI ŞİMDİ HEPSİ ARKA ARKAYA BELİRTİLER YAŞIYORUM PEK EĞLENCELİ DEĞİL ÖZELLİKLE MİĞDE BULANTISI AYNI ZAMANDA HER GEBELİKTE AYNI BELİRTİLERİ VERMEYE BİLİR İÇİN RAHAT OLSUN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER DUYARSIN :Saruboceq:

AZICIK DAHA BEKLE CAN BENDE TESTİ ERKEN YAPTIM ÇIKMADI1 HAFTA SONRA YAPTIM HAFİF HAFİF ÇIKTI BİRAZ DAHA SABIR DİLERİM ALLAHTAN HEPİNİZİN HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIM :lepi::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…