canım öncelikle hayırlı olsun.:ecrin_bebek:Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.gamyoncuiremsu. ben hala hastalanmadım ve hala hiç bir regli belirtisi yok.ama dayanamıyrm artık çatlıycam meraktan.nasipse pazar günü yine test yapçam.inş pozitif çıkar....:uhm:.iyi akşamlar cnmopuyorumnanaktan
bahtçım yaaa sadece hafif bi karın ağrısı oluyo ağrıda değilde sızlama yani buda hamilelik belirtisi olabilirmiiiiiiikaydirigubbakcemile5
ya kaızlar benımde dun yada bugun adet olmama gerekıodu olmadım adetımın 18.gunu korunmamıstık suan 8 gun gectuı eger dollenme olduysa ıdrarda cıkmadı acaba daha erkenmı????adetımde duzenlı degıl benım 24 25 26 gunde bır felan olurum bugun 26 gunum olmadım ama bel agrım var bı kac gun önce daha sıddetlıydı ama hayırlısı ne zaman ıdrarda cıkar kızlar
CAnım sana bir soru soracağım benim bugün adetimin 21. günü yani 1 hafta önce yumurtlama dönemimdi ve ilişki oldu o günlerde.. Belirtiler başladı. adetime 6 gün var ama şiddetli kasık ağrılarım var göğüslerimde kahverengileşme var.. Kan testi yaptırdım 5,3 ün üstü gebeymiş. Benim ki 6,8 mıu/ml Doktor 3 gün sonra gel dedi ama gebelik olabilir dedi) Sence baslamışmıdır gebelik çok merak ediyorum normal insanda Beta 0 - 4 arası filan oluomuş..İlaç kullanmıorumm
kızlaarrr benımde kasıgım agrıyor sızlıyor adeta ve belım yaklasık 1 haftadır agrıyor aynı adet olcakmısım gıbıyım:goguslerımede el degmıyor adetım 1 gun gecıktı henuz daha erken ama meraktanda duramıyor ınsan..ınsalah Allahım tum ısteyenleri cocuk sahıbı yapar 1 yılı geckındır korunmmamıza raghmn hamıle kalamadım her ay bı ümitle beklıyorum adetım gecıksın dıye ama hayırlısı ınsallah bu ay olmsutr
günaydın bahtçımm nasılsınkaydirigubbakcemile5.hamileliğin nasıl geçiyo:CüvCüv:.yaw cumartesi test yaptım yine negatif:1no2:..ama ne hastalık nede regli belirtisi var hala ikilemdeyim.kan testide yaptıramıyrm burası çok küçük yokmuşÇok üzgünüm çoook.anca ayın 20sinde yaptırabilirim.yaw idrarda nezaman belli olurki meraktan çatlıycam.bugün gecikeli 11.gün:teselli:
benim dün 3. gündü gecikmede.Test yaptım , pozitif çıktı. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan .Bence sen bi doktora görün eğer hamilelik varsa söyler zaten.Yoksa da gecikmenin nedenini öğrenirsin. :1hug:
berrakada testı kandamı yaptrdın kendınmı yaptın benımde olmadı hala 2 gun gectı olcak gıbı hıssesdıyorum gunde 10 defa tuvalete gıdıyorum yok( kasıklarım agrıyor aynı olcakmısım gıbı ama yok gelen gıden geneldede gecıkmezdı. beklıyorm bosun umıtlenmek ıstemıyorum bugunude atlatrsam yarına yaptrırım ınsallah cok merak edıyorum
merhaba bahtcım banada yardımcı olursan sevınırım benımde adetıme 8-9 gun var 4 aydır korunmuyoruz olmadı bır turlu sımdı oyle barız belırtılerım yok sadece yumurtlamadan ıtıbaren goguslerım gıttıkce sıstı acıyolar kasıklarımda oyle barız batma sızlama yok yanı varla yok arası gıbı bı sey.akıntım normal pek belırtı olacak sıkayetlerım yok ılla olması lazımmı yada bu belırtılerle olabılırmı kafam karıstı bıraz ben 3 hamılelık yasadım hepsı dusukle sonuclandı onlarda daha cok belırtı yasamıstım bu ayla kıyaslayınca bıraz umıtsızlege kapılmaya basladım.
canlarım ya valla benımde kafam cok karısık adetım 2 3 gun gectı gelen gıden yok olacam sımdı dıoyorum olmuyorum bel agrım bı gırıo bı gıdıo eger döllenme olmussa bugun ilişkinin 10.gunu test yaptım negetıv cıktı acaba erkenmı nezaman cıkar ıdarada bekleyeyımm lutfen kan testıde yaptırmaıyorum burda burası kucuk bır yer lutfen yardım edın erkenmı test ıcın ilişkinin 10. gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?