merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir , birde gögüs agrılarım var .
merhaba baht çım.ben yazdıklarını okudum ve üye olmaya karar verdim.ne bileyim bi güven geldi içme.size bi şey sormak istiyrm.eşimle 4 aydır bebiş istiyrz ama olmuyo.ben 30-33gündebir regli oluyorum.normalde yaklaşık 5-10 gün önce göğüs ve karın ağrım oluyo ama ilk defa hiç bir regli belirtim yok.3gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı şuan 6.gün ama hala hastalanmadım.test yanlış olabilirmi.sizce hamile olabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim.
tatlım sen hastaneye gidip bi tahlil yaptırsana 6 gün geciksem ben soluğu doktorda alırdım kesin...:1shok:
insan ole daah kötü oluyo bnmde 6 gn gecikmişti bi kere nasıl umutlandım meger kist olmus ondanmıs ne üzlmüstüm o kadar emndimki hamileym die kist diyince cok kötü olmustm
CADIARZUaslında haklısın canım.birkeresinde 11.gün hastalanmıştım acaba yinemi diye bekliyrm.inş bu sefer bebiştir:Saruboceq:
inşallah.... hadi müjde ver bize... :1hug:
bişi sorcam yawww benim adet 3 gün geçti midem yanıyo 2 gündür sanki kuscakmışım gibi acı su geliyo boğazımdan bu hamilelik belirtisi olabilirmi ama fitil kullanmıştım spermleri öldürmüş olabilirmi antibiyotiklerde cabası
hii... hamilelik olsa bile tehlikeli.. antibiyotik bildiğim kadarıyla bebeği tehlikeye sokuo... :1shok:
merhaba baht çım.ben yazdıklarını okudum ve üye olmaya karar verdim.ne bileyim bi güven geldi içme.size bi şey sormak istiyrm.eşimle 4 aydır bebiş istiyrz ama olmuyo.ben 30-33gündebir regli oluyorum.normalde yaklaşık 5-10 gün önce göğüs ve karın ağrım oluyo ama ilk defa hiç bir regli belirtim yok.3gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı şuan 6.gün ama hala hastalanmadım.test yanlış olabilirmi.sizce hamile olabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim.
slm bnmde ara ara basım döner gibi oluyo dün aksamdan beri bide asırı bi iştah var karnımın alt kısmındada dokununca bi garip oluyorum hassas acıyo gibide degil gibide acayıp bisi işte bide cok akıntım var 2 gün önceye kadar beyaz yogurt gibiydi bugun sarımsı oldu sanki adetime 2 gün var insllh hamileyimdir sence olabilirmi uzmanımmm :)
merhaba, migdemde aşırı bulantı var.bir şey yiyince geçiyo.saonra tekrar balşıyo..başımda agrı ve agırlık var.gözlerim kararıyo. birde baş dönmesi tabiki...sizce hamileömiyimdir.
CANIM ŞİMDİKİ GEBELİĞİMDEN FİKİR VEREYİM BEN BEN BİR AY ÖNCE TEST YAPTIM HER NEKADAR GÜVENMESEMDE NEGATİF ÇIKTI Kİ 15 GÜNLÜK GEBEYMİŞİM İNANMADIN 2 HAFTA BEKLEDİM Bİ DENEYİM DEDİM HAFİF RENKLE ÇIKTI BİRBUÇUK AYLIK OLMASINA RAĞMEN BENDE SENİN GİBİ DAVRANIP YAPTIM ÇIKMADI AMA GEBEYMİŞİM ÇOK SONRA ANCAK BELLİ OLDU YANİ GEBE OLABİLİRSİN GÜNÜN GEÇTİYSE İLK AKLA GELEN G:lepi::Saruboceq:EBELİK OLUR HİÇ BİR BELİRTİ YOKSA BİLE ÖP.
canım merhabe benimde 1 haftadır mide bulantım vardı ama bu gün özellikle sabah saatlarinde çok yoğundu bugün benim adet günüm ama başım çok ağrıyı aşırı gazım var ve sağ kasığımda ağrı var hep uyumak istiyorum göz kapaklarımı zor açıyorum ve meraktan çatlıyorum acaba hamilemiyim diye :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?