Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar benım sorularımada cevaap verırsenız cokk sevınırımmm
ben su ana kadar 3 dusuk yaptım (kan pıhtılasmasından dolayı) bu ay 4.için calısmalara tekrar basladık yumurtlama gunumden 5-6 gun sonra sol kasıgımda 3 gun suren acılı bı batma yasadım bı kac gun sonrada sag kasıgımda oldu ama hafıftı sonra gectı yumurtlama gunumden sonra hergun atesımı olcuyorum 36.8 37 derece su ana kadar dusmedı benım ılk hamılelık belırtımı goguslerım verıyodu hamılelıklerımde hep ole oldu ama bu sefer goguslerım cok fazla degısmedı sadece ucları hassaslastı.ıdrarım kokuyo gıbı ama emın degılım ve bu ay hergun degıl ama arada kemıklerım szılıyo hanı grıp olacagımızda hastalanmadan once kendımızı ıyı hıssetmeyız ya arada ole oluyorum ve su anda adetıme 4 gun falan var ben 4 gun once kan testı yaptırdım 0 cıktı bugun sabah ıdrar testı yaptırdım negatıf acaba dıyorum testlerde sonuc cıkması ıcın daha erkenmı benım cunku ıdrarda hep adetten 1 gun once sılık ccızgı cıkmaya baslıyodu ve bu yasadıklarım acaba hamılelık belırtısı olabılırmı yada allah korusun kıst falan olurmu daha once hıc yasamadım kıst nedır bılmıyorum yada usuttummu kafayı yıycem ısın ıcınden cıkamıyorum.
LÜTFEN Bİ FİKRİ OLAN BANA CEVAP YAZARSA COK SEVİNCEM BİRAZ AYDINLATILMAYA İHTİYACIM VAR
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun
her geneliğin farklı belirtiler gösterebilir canım hatta hiç göstermeyebilir kimi zaman adet olan 3-4 aylıkken hamile olduğunu anlayanlar bile var.göğüslerdeki hassasiyet de hormon düzeyinle ilgili.eğer yumurtlamadan sonra gebe kaldıysan yani geç döllenme olduysa hormonların düşüktür ne göğüslerini sızlatır nede testte belli olur bu durumda
ama her gecikme gebelik diye de ümitlenme.çok istediysen bunu kafana taktıysan psikolojik de olabiliyor.kasıklarındaki sızı önemli biraz takip et derim hala adet olmazsan ama testlerin de negatif çıkarsa bi doktoragörünmelisin. kistler de aynı sızıyı ve gecikmeyi yapar.
umarım hamilesindir canım:Saruboceq:
saol canım ya cok sevındım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım kasıklarım benımde kafama takılıyo korkuyorumda hadı hamıle degılsem de kıst falansa yada basla bıseydense dıye bırde benım bı kac gundur afedersın akıntım renkszı ama kokuyo bunlar bole bırlesınce onemlı bısey olur dıye korkuyorum.ınsallah dedıgın gıbı umarım hamıleyımdır.
rica ederim canım :)
akıntın kokuyosa üşütmüş de olabilirsin canım bu da kasıklarda
ağrı yapar.
geçen ay ben de geciktim testler yaptım negatif çıktı kasıklarım batıyordu özellikle sağ tarafım.akıntım da vardı karnım şişti göğüslerim şişti sızlıyordu ben hamileyim diye ümitlendim ama sağ yumurtalıkta 5 cm kist çıktı bir ay yasmin kullandım.
inş seninki hamileliktendir tatlım
genelde kürtajdan hemen sonra hamile kalmayı pek tavsiye etmezler ama rahimin kendini toparladıysa neden olmasın canım? illa belirti olcak dye bişi yok ama kürtajda adet döngünü değiştirmiş olabilir ? biraz bekle test yap canım bencekizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 agustosta kurtaj oldum bebegimin gelismi durdu 6 haftalıkken, 31 agustosta regl oldum , bugun regl olmam lazım dı ama olmadım, ne goguslerim agriyor ne de baska belirtim var hatta regl belirtim bile yok sizce hamile olabilir miyim?
yaw bahtcım biliyosun geçen ay kist çıkmıştı ben de gecikmiş umutlanmıştım hatırladın mı?
doktor ben bu kadar bebiş isterken yasmin verdi 2-3 ay kullan dedi.ben bu ay kullandım bıraktım.bırakınca adet oldum güzelce.kist adetle geçebiliyomuş ya..benim kanamam da baya yoğundu ve ayıptır sölemesi parçalı oldu düşük gibi ben de kistim geçti heralde dedim çünkü ağrılarım da sağ yumurtalığımdaki şişkinlikte gitmişti.doktora gitmedim moralimi bozmasın diye.
şimdi son adetimle çalışmalara başladık kocişle.bu 3 gün önceyi değerlendirdim bugün de ovulasyon günüm. bugün yine eskisi gibi kasıklarımda sızı ve batmalar var özellikle yine sağ tarafta. kist yenileyebilir mi? yoksa müjdeli bişiyler olabilir mi?
kist geçmemiş diycek diye doktora bile gitmiyorum inan.
ilişkiden ne kadar sonra belirtiler başlar kuzum?
dun test yaptım bişi cıkmadı canım zaten erken oldugunu dusunuyorum daha..
daha onceki hamileliklerimde beni tek şüphelşendiren şey gögüslerimdeki hassasiyet olmsutu su anda hiç yok
ben bir sene icinde 2 defa kurtaj oldum birincisi bos gebelik ikincisi gelismeyen gebelikti
acaba rahmim iflas mı etti Bu arada 36 yasindayim