• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

demetnur sana katılıyorum. şu da var hamile kalmak için uğraşan arkadaşların bir kısmı hamile kaldıktan sonra tek bir soruyu bile yanıtlamaya üşeniyolar zıp hamile topiklerine kayıyolar. bencede bu arkadaşın yaptığı çok büyük bir yardımseverliktir..!!

bence de, arkadas sadece yardimci olmak istemis, eger ona sormak istemiyorsan sorma ama azarlama da degil mi ama? Bence herkes burda birbirine sefkatle yaklasmali...onyargi ile degil

slm canlarım benımde adetım 11 eylul fakat daha olmadı sızce umıtlensemmı yoksa olurmukı adetım

valla kanka 3 gebeliğimdede farklı belirtiler yaşadım belli olmuyoki her insanda yanı olsaydı insanlar birbirinin aynı olurdu amaaaaaaa hiç çekilmez benden bitane daha beni kaldıramıyo bu dünya bitane daha benden olsa terk derler türkiyeyi gıııııııııııııııııııdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

öyle deme bacım sen süpersin ya niye kendini böyle üzüyon sen ALLAHTAN HİÇ Bİ ZAMAN UMUT KESİLMEZ takdiri ilahi yüce rabbim nasıl uygun görürse öyle yaşamalıyız bir bakmışsın bi sabah uyandın belirtiler var ve hamilesin sonra kendi kendine diyeceksin ki ben boş yere psikolejimi sarsmışım yapma gözünü seveyim:olmaz:ALLAH KİMSEYE TAŞIYA BİLECEĞİNDEN FAZLA YÜK VERMEZ KUZUM tevekül et ve sabır senağlama

ben adet oldum hemide 3 gün öncesinden ölüyorum kızlar parçalar dökülüyor hiçbir yerim tutmuyor tutmadı yine ama çok üzgün değilim biraz bitkiye ota yönelcem yine olmazsa aşılamaya gidiceğim.bu arada devlet hastanesi bağkurluya aşılama yapıyormu ücretleri nedir bağkurluya ayrıca özel bi yerde bağkuru karıştırmasak ne kadara yapılır eğer uygunsa hiç beklemeyim diyorum yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar öptüm.

bacılar hastayım bikaç gün yok olucam kusura bakmayın bu arada bendeki arızayı buldular tüplerim tıkanmış büyük bi ihtimal sezaryandan sonra olmuş bu ayın sonu veya öbür ayın başlangıcında tüplerimi temizleyip açacaklar hadi hayırlısı kansızlıkta çıktı o yüzden istiraat verdiler topiğe giremiyom kusura bakman bayram sonrası görüşürüz HEPıNıZıN BAYRAMINI ŞıMDıDEN KUTLARIM ÖPTÜM SıZLERı

bacılar hastayım bikaç gün yok olucam kusura bakmayın bu arada bendeki arızayı buldular tüplerim tıkanmış büyük bi ihtimal sezaryandan sonra olmuş bu ayın sonu veya öbür ayın başlangıcında tüplerimi temizleyip açacaklar hadi hayırlısı kansızlıkta çıktı o yüzden istiraat verdiler topiğe giremiyom kusura bakman bayram sonrası görüşürüz HEPİNİZİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM ÖPTÜM SİZLERİ

ahh bitanem beniiim mafoldumben
çok geçmiş olsun bacım aman kendine iyi bak dinlen emi
inş operasyon iyi geçer allah acil şifalar versin..:Saruboceq:
senin de bayramın mübarek olsun..

bacılar hastayım bikaç gün yok olucam kusura bakmayın bu arada bendeki arızayı buldular tüplerim tıkanmış büyük bi ihtimal sezaryandan sonra olmuş bu ayın sonu veya öbür ayın başlangıcında tüplerimi temizleyip açacaklar hadi hayırlısı kansızlıkta çıktı o yüzden istiraat verdiler topiğe giremiyom kusura bakman bayram sonrası görüşürüz HEPİNİZİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLARIM ÖPTÜM SİZLERİ

aman aman dikkat et kendine canım. iyi haberlerini bekliyoruz. yerimseniben

oooo kimler gelmiş. nevkicim nasılsın canım nerelerdesin pek rast:asigim:laşamadık seninle..

bizim okullar açıldı git gel yoğunluk vardı. senin yazılarını okuyorum ama yerimseniben . hadi bakalım askerin gelcek gözün aydın gızzzzzzzzz delikafadulden

bizim okullar açıldı git gel yoğunluk vardı. senin yazılarını okuyorum ama yerimseniben . hadi bakalım askerin gelcek gözün aydın gızzzzzzzzz delikafadulden

ooooo maraton başladı desene allah kolaylık versin.
çok şükür kocişim geldi şekerim 2 gün oldu zemuszemus

oy oyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: kız ne işin var senin nette de gettt kocanın yanına sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

oy oyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: kız ne işin var senin nette de gettt kocanın yanına sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ahh canım benim gitmem mi hiç :delphin:
ona doyamadım. daha şöle yayıla yayıla oturmadık bile. salı gecesi geldi , dün akşam misafir vardı derken güme gittik.senağlama zaten ben çalışıyorum o evde yatıyor..sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 de gidiyorum yatana kadar ne gördüysem işte :sm_confused:

kıyamam canım ya. üzüldüm bak şimdi. ama eve gidince de çalış. tembellik yapma inşallah bu ay içinde ikimizde hamiş kalırız yaa. sırnaşık şey sırnaşık şey valla bu ay çok sıkıldım. artık istiyorumm

kıyamam canım ya. üzüldüm bak şimdi. ama eve gidince de çalış. tembellik yapma inşallah bu ay içinde ikimizde hamiş kalırız yaa. sırnaşık şey sırnaşık şey valla bu ay çok sıkıldım. artık istiyorumm

:roflol: :roflol: :roflol:
ahahahah durmak yola çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3
dinlendik biraz belki bu sefer bişiler olur..geçen aylarda daha cesaretliydi eşim bebişimiz olsun rızkıyla gelir yeterki olsun diyordu şimdi asker psikolojisi heralde iş güç düşünüyo biraz ürktü sanırım. :çok üzgünüm: asıl askerlik şimdi başlıyo falan diyo..
ben de o yokken 2 hafta yasmin kullandım kistim için ilacım bitsin yarıda kalmasın bari sonra yine formdayız inş.. :jeyyar:
bebişlerimiz aynı dönem olur bakarsın :emir_bebek:

inşallah canım ya. artık benim eşiminde morali bozuluyor bebiş olmamasına. o tek dayanağımdı onun üzülmesine dayanamam :a015: .inşallah ekim de leylekler ikimize de bebiş getirir. :utangac:

inşallah canım ya. artık benim eşiminde morali bozuluyor bebiş olmamasına. o tek dayanağımdı onun üzülmesine dayanamam :a015: .inşallah ekim de leylekler ikimize de bebiş getirir. :utangac:

amiiinnn kuzucum amiiinn :Saruboceq:
ne güsel yaz bebişleri olurlar :CüvCüv:

amiiinnn kuzucum amiiinn :Saruboceq:
ne güsel yaz bebişleri olurlar :CüvCüv:

di mi ya. bi de kocişler tatil izinlerini de biz ve bebişlerle geçirir yüklerimizi hafifletirler
ya valla bu ay olsun istiyoom istiyoom. zaten olmassa bu aydan sonra buraya girecek yüzüm olmaycak ya sırnaşık şey

Back