Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

mrb kızlar ya ben bişey sormak istiyorum kafam çok karışık çünkü çocuk istemeye başlayalı adet tarihim çok düzensizleşdi önceden 26 ile 28 gün de olurdum şimdi ilk istediğim ay 31 sonra 26 sonrada 33 günde bir oldum şimdi ben hangi tarihe göre günümü saymalıyım bide bu durum norma mi yaa çok kafam karışıkk

Selam kısssslarrrrr yine ben

Bugün büyük gün regli olmam gerekiyor ama henüz gelen giden yok fakat tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum araştırdım bulamadım regli olmuşum gibi ağrım var...acaba gebe olupta regli gününde regli ağrısı çeken var mı???lütfennnnnnnn yorummmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlarr benim daha reglime 18 gün var ama benim bugün regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyo ara ara. Bir ara gerçekten regl oldum sandım bişeyler geldi gidip baktım akıntıymış. Bana da yardım edin nolur?? Sizce ne zaman test yaptırıyım. Çatlıcam meraktan yaa...

canım günün geçmeden yapılan testler sağlıklı olmuyor en iisi biraz bekle eğer şikayetlerin devam derse bir tahlil yaptır yine istersen

canım bazı hamile arkadaşlar regl günleri geldiğinde ağrı çektiklerini söylüyorlar

o zmn yumurtlama günüdesin bugünleri ii değerlendir bugün mutlaka eşinle birlikte ol bence hamile kalabilme olasılığın çok yüksek

kızlar benm iş arkadşm yeni hamile oldgnu öğrendii we acayip regli ağrısı gbi ağrısı oldu hergünn kesn regli olcam dioduu hamile oldgnu öğrendii 2 gün önce we hala dewam edio ağrıları..

herkese merhaba arkadaşlar kusura bakmayın şu aralar biraz işler fazla sizi ihmal ediyorum.

umarım herkes iyidir.

inşallah hamilesindir canım dualarımız seninle :Saruboceq:

kızlar be nolur cvp yazın...adetim geçeli 1 gün oldu.dün toyo diye bi test yaptımm.negatif çıktı..güvenmelimiyim sizce..birazdaha beklesemiydim....lütfen bişiy söleyinnn

kızlar be nolur cvp yazın...adetim geçeli 1 gün oldu.dün toyo diye bi test yaptımm.negatif çıktı..güvenmelimiyim sizce..birazdaha beklesemiydim....lütfen bişiy söleyinnn

canım 4 günden sonra test et
eger 2 cizgiden biri koyu digeri silik çıkarsa hamilesin demektir

canım biraz daha bekle tekrar dene yada bi kan testi yaptır. idrarda çıkmasa da kanda daha erken belli olur.

yaw arkadaşlar düşüne düşüne kafayı yicem artık. delikafadulden

kendimi ümitlendirmemek için herşeyi kötüye yoruyorum yok ya hamile değilim diyorum. hatta ve hatta regl tarihimden önce olan o 2 günlük kanamayı bile regl olmuş olabilirm diye saydım. ona rağmen bile son adet günümü 10 temmuz değil de olmam gereken 7 ağustos tarihinden önce olduğum iki günlük kanama tarihi 5 ağustos alsamda bu seferde hesaplayıcılar 1 eylülü adet tarihim veriyo buna göre yine 2 gün geciktim???

yani ben hala 10 temmuzun hamilelik ihtimalinin düşünürken acaba ağustosta hamile kalmış olabilir miyim?

temmuzda olmayan belirtiler yaşıyorum şu an,göğüslerim sızlıyo uçları şiş ve sabahları mide bulantım var?? CADIARZU

bu ctesi tekrar gitcem doktora dua edin noluuurrr:Saruboceq:

slm kızlar benimde adetime 2 gün var yanlız benim göbeğimin sol tarafında iğne batar gibi bir acı var bu normalmi yoksa bir belirtimi yanlız ayakta kaldığım zamanlarda daha fazlalaşıyo bide göğüslerimde bir hafta önceden sızı vardı bugün hiç bişi yok normale döndü beni bilgilendirirseniz sevinirim

bahtcım nevkicim tüm bacılarım
gönül isterdiki bunca bekleyişten sonra dularım gerçek olsun size müjde vereyim ama olmadı.. dün ağrılarım çok arttı doktora gittim ve geçen hafta ultrasonda görünmeyen sorun dün belli oldu. aşağıdan muayene edince gördük ki sağ over da 5 cm lik bir kist var. limon büyüklüğünde. senağlama ve rahim ağzını kapadığı için regl olmuyormuşum. emel hanım dokunur dokunmaz kanamam başladı zaten. şu an da çok ağrım var.
ilişki yasak ve 3 ay da doğum kontrol hapıyla tedavi göreceğim eğer bu kanamayla kistim kendisi geçmezse.haftaya kontrolum var.
nasıl yıkıldım anlatamam ben bebişim var umuduyla bu sefer görücez diye dua ederek girmiştim ağlayarak çıktım.. :gitme:
sizden güzel haberler bekliyorum kızlar.. bari sizle sevineyim.

bitanem canın sağolsun sen sağlığına kavuşda önemli olan o tek sen değilsin bacım bende neye gittim ne buldum bitanem günlerdir test veriyorum 10 günde bir 1 günlük kanama yaşıyorum çok halsizim ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar haftaya test sonuçlarını alıcam yumurtalık sayımı ve yapıcaklar ve alttan tekrar test alınacak adetliyken ama bunlara rağmen ben dimdik ayaktayım allah bin beterinden saklasın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz canımız sağolsun geç oluversin meyveyi geç veren ağaç daha değerli olur unutma öptüm seni cannnnnnnnnnnnnŞeniz

çoğu gebede bazılarında sağ bazılarında solda iğne batma hissi verir gebe kaldıysan bebeğin yerleşmiş olabileceğini ve kese sıvısının harekete geçtiğini gösterebiliyor buda bebeğin orada kendine yer açmaya çalışıp derini gerdiğinnde oluyor ğöğüslere gelince gebelerde ğögüsler geçte belirti verebilir bazılarındada ilk günden itibaren şişme ağrı kaşıntı gibi belirtilerle başlıyabiliyor bazılarında ise 2 aya yakın bi zamanda belirtilerini vermeye başlıyabiliyor ğöğüsler ama bunlar normal sayılıyor ayakta vücudun dahada gerileceği için acısı artabilir normal ama ümit verip sonra hüzne uğramanı istemem birza daha bekleyip bazı belirtilerinde haber vermesini beklemekte fayda var ama dayanılmaz bir ağrıya dönüşürse en güzeli doktora baş vurmak canım gönlündeki ümit senin olsun işallah

bende idrar testleri hep yanılmıştır onun için en güzeli kan testi bende 3 çocuğumdada idrar testleri negatif çıktı oysa hep bir buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim biride kan testi bile yanıldı kan testin de 100/1 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım bir buçuk aylık çıktı son gebeliğimde bu yüzden umut hiç tükenmez bende bu arada benim gibi çok gebe var sadece ben değilim bunları yaşamış

senin durumun bana düzensiz adet dönemleri dediğimiz aylara benziyo bazılarında yumurtalıkların çok çalıştığını gösterirmiş bazılarında ise yumurtalıklarında sorun sinyali demekmiş bu yüzden acil kadın doğumcuya gitmeni öneririm eğer netten araştırırsan 33 günde olunan rengliyi sağlıklı bulmuyor doktorlar ama en güveniri doktora gidip öğrenmek bizede haber ver merak ettim işallah yumurtalık ların çalışkanlığını gösterir başka bişey çıkmaz işallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…