• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar bi psikolok önerisi kendinizi gebeliğe şartlandırmayın vücudunuz bu stres dolu şartlandırmaya karşı çıkıp gebe kalmanızı zorlaştırırmış ben gittimm bana öyle dedi doktor başka şeylerle uğraşıp gebeliği kafamdan atacakmışım yine uğraş ama saplantı yapma dedi bak ozaman kısa sürede eğer sağlık problemin yoksa gebe kalırsın dedi bana mantıklı geldi insan değilmi kendini hasta eden insan değilmi kendini motive edip sağlığını yerine getirenCADIARZUalkisalkisalkis

aslında ben kendimi çabucak motive edebilen en küçük şeylerle mutlu olabilen bi insanım sevdiğim adamın bana ufak bi tebessümü dünyalar kadar mutluluk verir ama şu an o çok sıkıtntıda onu anlamaya çalışıorm ama bu ilgisizliğini strestini görünce üzülüyorm. dün bundan sıkıldığımı açıkça söledim gece yatarken sımsıkı karıldı bana onundu üzüldüğü belli... keşke bi bebeğim olsada o aşkımın tüm sıkıntılarını yok etse... nasıl sevinir Allah bilir.... :sinifsinif:

canım düşüncende haklısın ama allaha şükürki sana değer veren seni seven bi eşin var çok bebeği olan ama kocası terk etmiş nice kadınlar var onları düşün kötüyü gören kendine mutluluk payı çıkarır allah bozmasın sevginizi allah en kısa zamanda bu güzel sevginin meyvesini versin elinizeŞeniz

tabiki Allah beterin beterinden saklasın insanın bazen gel gitleri oluyo tabi bende mutluyum tşk. inşallah Allah hepimize sağlıklı bir bebek sahibi olmayı nasip eder

beyaz gelin takma kafana ALLAH BÜYÜKTÜRdaha yeni evlisin canım sende demek ki daha hayırlı görmemiş ALLAH niye kendine ve bedenine zülüm ediyosun
senelerce bebekleri olmayan olupta kaybeden annelerde var bu kadar büyütme dua ve sabır dilew ALLAHTAN isyan et canım YÜCE RABBıM HERŞEYıN EN DOĞRUSUNU BıLıR

mehaba kızlar yaa benım sorum su benım 31 ile 5 arası yumurtlama gunum ama o gunlerden berı hala goguslerım agrıyo sızlıyo yumurtlama gunlerımdede agrıyodu sımdıe agrıyo dusunun artık agrıyla uyanıyorum ne olur yardımcı olun abana anlamadım ben sımdı nedır ne degıldır

mehaba kızlar yaa benım sorum su benım 31 ile 5 arası yumurtlama gunum ama o gunlerden berı hala goguslerım agrıyo sızlıyo yumurtlama gunlerımdede agrıyodu sımdıe agrıyo dusunun artık agrıyla uyanıyorum ne olur yardımcı olun abana anlamadım ben sımdı nedır ne degıldır

canım beninde 3 haftadır ağrıyo baktırdım bebeğe okadar hazırlamışımki kendimi süt bezlerim atağa geçmiş bide bazı kadınların senede birde olsa süt bezleri atağa geçirmiş yinede dayanılmaz bir ağrı ise doktora gitmen daha hayırlı öptüm seni

Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım:(( ılaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...

Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım:(( İlaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...

en çok görünen belirtilerin başındadır baş dönmesi halsizlik ama oruç tutuyorsan vücudun dirençsiz kalmış ve bu yüzdende olabilir baş dönmesi ve halsizlikle beraber onlara eşlik eden bir miğde bulantında varsa evet gebelik belirtisi olarak en ön sıralarda doktora gittiğnde baş dönmesi halsizlik var dediğin anda ilk sorusu korunuyormusun diye sorar eğer korunmuyorsan direk gebelik testi yapıyor:kahve:

en çok görünen belirtilerin başındadır baş dönmesi halsizlik ama oruç tutuyorsan vücudun dirençsiz kalmış ve bu yüzdende olabilir baş dönmesi ve halsizlikle beraber onlara eşlik eden bir miğde bulantında varsa evet gebelik belirtisi olarak en ön sıralarda doktora gittiğnde baş dönmesi halsizlik var dediğin anda ilk sorusu korunuyormusun diye sorar eğer korunmuyorsan direk gebelik testi yapıyor:kahve:

Canım 2 gündür oruç da tutamıyorum. Halsizlik ve baş dönmesi bitkin düşürdü iyice. Ayy inşallah gebeyimdir:)) kaydirigubbakcemile2

:Saruboceq::Saruboceq:
Canım 2 gündür oruç da tutamıyorum. Halsizlik ve baş dönmesi bitkin düşürdü iyice. Ayy inşallah gebeyimdir:)) kaydirigubbakcemile2

sana bişey sorucam her gebede olmuyor amam sık rastladığım bişey saç kirpik ve kaşların gözle görünür şekilde dökülme varmı merak ettim ve işallah hayırlı haberler verirsin bize duymaya ihtiyacımız var allah kalbindeki güzelliği versin sana sanada sağlıklı sıhatli bir bebek verir işallah temenim sana ve herkeze:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
canım hosgeldın bacım nasılsın ıyı oldunmu baht cım ama kustum sana ben sana gelınca bana haber ver demıstım ole olsun

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ayın 16 sı adet günüm 1 hafta var ayın ikisi yumurtlama günümdü ve ben o gün eşimle ilişkiye girip ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup tam 30 dk yattım.:kedi:
bu sabah 6da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bulantı hissettim kusma durumuna gelir gibi ağzımda uyuşma falan oldu ama hiç birşey çıkmadı sahura kalkıp oruç tutuyorum sahurda ağır yemekte yemiyorum kahvaltı yapıyorum sadece ve ilk defa bugün başıma geldi bu acaba gebelik belirtisi olabilirmi?

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ayın 16 sı adet günüm 1 hafta var ayın ikisi yumurtlama günümdü ve ben o gün eşimle ilişkiye girip ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup tam 30 dk yattım.:kedi:
bu sabah 6da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bulantı hissettim kusma durumuna gelir gibi ağzımda uyuşma falan oldu ama hiç birşey çıkmadı sahura kalkıp oruç tutuyorum sahurda ağır yemekte yemiyorum kahvaltı yapıyorum sadece ve ilk defa bugün başıma geldi bu acaba gebelik belirtisi olabilirmi?

evet ama çok zayıf bi belirti o yüzden belki diyebilmek için gebelik belirtilerinde en az ikisinin görünmesi lazım be gülüm eğer gebe kaldıysan en az 10 günde belirtier kendini göstermeye başlar en az döllenme 15 ila 17 günde oluyo döllenip yuvaya geçmesi ve belirtileri vermesi 10 beklemek lazım senin ayın iksi yumurtlama gününse aradan 10 gün geçmesi lazım o yüzden 2 veye 3 gün daha bekle eğwer gebe kaldıysan belirtiler kendini en kısa zamanda gösterecektit hepsi olmasada birkaçı ayuka çıkacaktır canım:CüvCüv:

canım hosgeldın bacım nasılsın ıyı oldunmu baht cım ama kustum sana ben sana gelınca bana haber ver demıstım ole olsun

canım özür dilerim vallaHİ görmedim özür özür özür özür ne olur af canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.

kızlar dikkat eylül ve ekim ayı alerji ayı neyi çok tüketiyorsanız dikkat vücutta kaşıntıyla gösteriyor kendini sağlık dünyasından bilgi öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim diğer belirtilerimi yazmadım ama şunlarda var 2 gündür acayip şişkinliğim var ramazan şişkinliğide olabilir belki ama kilomda bir artış yok fakat göbeğim davul gibi ve bu sabah kabız olduğumuda öğrendim ayrıca gögüslerim çok ağrıyor ve çok şişti sutyen takamıyorum çünkü hem ağrı yapıyor hemde sıkıyor yorgunluğumda var başım her yerim ağrıyor sol kasığımdada ince ince sızılar var ve son olarak mide karın boşluğumda kramplar giriyor ara sıra belimde ağrıyor ama uzun süredir var ağrısı hee unutmadan oruçlu olmama rağmen sık sık wc ye çıkıyorum birazdan kokusuna ve rengi bakacağım bende sanmıyorum gebe kaldığımı ama hem yumurtlama günümü iyi değerlendirdim hemde çok dua ettim yinede kaptırmayım belki oruçtandır.:bbo:

gebelik belirtilerinden biri daha saç kaş ve kirpiklerin aynı anda gözle görülecek kadar fazla dökülmesindende gebe kaldığını öğrenenler varmış şaşırdımmmmmmmmmmmm ama çok fazla kişi onaylayınca yazıyım bizim kızlara dedim iyi yapmışmıyım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito

canım çok teşekkür ederim diğer belirtilerimi yazmadım ama şunlarda var 2 gündür acayip şişkinliğim var ramazan şişkinliğide olabilir belki ama kilomda bir artış yok fakat göbeğim davul gibi ve bu sabah kabız olduğumuda öğrendim ayrıca gögüslerim çok ağrıyor ve çok şişti sutyen takamıyorum çünkü hem ağrı yapıyor hemde sıkıyor yorgunluğumda var başım her yerim ağrıyor sol kasığımdada ince ince sızılar var ve son olarak mide karın boşluğumda kramplar giriyor ara sıra belimde ağrıyor ama uzun süredir var ağrısı hee unutmadan oruçlu olmama rağmen sık sık wc ye çıkıyorum birazdan kokusuna ve rengi bakacağım bende sanmıyorum gebe kaldığımı ama hem yumurtlama günümü iyi değerlendirdim hemde çok dua ettim yinede kaptırmayım belki oruçtandır.:bbo:

yazdıklarına bakarsak evet gebelik belirtilerini sıraladın bana ayrıca iyi bir takipci olduğun belli o azman tek bişey kaldı gebelik testi ama yinede tam çıkması için 10 günü biraz geçmesini beklersen bence daha kesin emin olursun bi dost tavsiyesi ama sonun hayırlı haber görünüyo işallah gönlündeki senin olur canım temennim gebe olman ve bize güzel haber vermen hadi kız hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back