baht sana bişey danışabilirmiyim
tabiiki canımzemuszemus
merhaba baht ben 3 ay önce sezeryan oldum ama 10 içinde ileştim bide 3 yıl öncede ğolumda olmuştum yine iyiydi sonradanda ola biliyormu
hayatım gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi var ama kesin çözüm için kantesti yaptır bence anne adyısın ama yinede kan testiyle emin olmak lazım hadi bize güzel haberler ver:hooray:topicte birçok insana faydalı olmuşsun öncelikle tebrik ve teşekkürler
umarım banada olursun
benim sat 26 temmuz 2 idrar tahlili ardından 22 ağustosta b hcg negatif hala regl olmadım 8 günüm oldu geçeli
psikolojikmi bilmem bazı belirtiler var bide sana danışayım
çok halsizim sürekli uyuyorum ve hala yorgun uyanıyorum
akıntım var beyaz kokusuz yoğun (bi ara azalmıştı yeniden başladı)
belim ağrıyor küçük bi yastık koyup uzanıyorum öyle rahatlıyorum
sık idrara çıkıyorum rengide koyu
göğüslerim şiş hiç olmadıkları kadar büyük ve sert(damarlanma yok)
2 gün önce sağ kasığımda batma şeklinde ağrılarım oldu bacağıma vuruyordu kıvrandım ama şimdi yok (şükür)
bi kaç gündür gece adet olacakmışım gibi karnım sancıyor bacaklarım karıncalanıyor ama tık yok
şimdi umutlanayımmı yoksa kötü bişey mi var diye endişeleneyimmi bilemedim
sence ne yapmalıyım
adetimden önce yüzümde belli yerlerde hep sivilce çıkar gelen giden yok
hayatım gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi var ama kesin çözüm için kantesti yaptır bence anne adyısın ama yinede kan testiyle emin olmak lazım hadi bize güzel haberler ver:hooray:
idrar yolu enfeksiyoru olanlar hamile kalabiliyor mu bahtcım?....yardımcı olur musun lütfen?a.s.
canım saol ya içim rahatladı inşallah hamileyimdir şu mübarek günde şu mübarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul etsin ptesi reglim gelmezse gidicem doktora iyi kötü neyse ortaya çıksın eğer hamileysem ilk seninle paylaşıcam söz:)
Aynen öyle şekerim 5 gün geçmek bilmiyor ne kadar abuk subuk şey varsa yapıyorum zaman geçsin diye ama başka çarede yok....gerçi bu ay olmasada üzülmem herşey allahtan ....her şeyin bir vakti var...ama heyecanlanıyorum işte elimde değilllllllllopuyorumnanaktan
yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı
valla bacım bende durumlar kötü yumurtalıklar çalışmayı azltmış tedaviye başlıycaz sezaryan dikişlerim 1 haftadır ağrıyordu oturamayıp kalkamıyordum meğer 7 kat dikişlerim hasrlı çıktı ağrı kesicilerle duruyorum eğer ağrı ve şişlik devam derse tekrar açılıp dikilecekmiş ama bunu doktorum sağlıklı bulmuyo bu şişkinlik ağrı belimi kasıklarımında çok ağrımasına sebep oluyo napıyım şaşırdım tekrar amaliyat olmak istemiyom amaliyat olursam 6 ayla 1sene gebe kalamam her halukadarda aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal kaldım öyle düşünceliCADIARZU
canım idrar yolu enfeksiyonlarında hamile kalmak zor ama nadiren olabiliyo ama hem anne hem bebek için tehlikeli en güzeli önce tedavi sonra gebelik bende yara vardı bu yüzden gebe kalamamıştım bunu biliyorum tedavi oldum krem ve hap kullandım öyleki yara bacaklarıma kadar inmişti allaha şükür artık yaşamıyorum böyle şeyleri bu yaraların en büyük sebebi ayakları üşütmek direk rahimde hasar veriyor
Karışımı tam nasıl hazırlanıyor bilmiyorum;ilgi alanım dışında oldğu için denemedim çünkü ama aşağıda yazacaklarımı doktora danışarak yapıp anında hamile kalan bir arkadaşım var:
Bu karışımı günde iki defa almak yeterli(tatlı kaşığıyla) çünkü fazla alımında protein depoları aşırı yükselip başka rahatsızlıklara sebep olabilir.Reglin biter bitmez yumurtlama günlerinde dahil tüketmen avantajına olur.
Yalnız şunu söyleyeyim arı sütü ve poleni aktarlardan almalısın;çünkü markette buzdolabında saklamıyorlar.Bu da özelliğini kaybetmesine neden oluyor.
A,tabi sen bunları yaparken sana küçük de bir tüyo vereyim;eşin de boş durmamış olur :)
Eşinde keçiboynuzu pekmezine başlasın günde 2 defa iki çorba kaşığı.Ama eşine vermeden önce biraz fındık ve kuru üzümü rondodan geçir pekmezle karıştır öyle yesin.
Artı malum ilişkiden 2 saat öncesinde bir de granüllü kahve ikram etsen başka bir sağlık probleminiz yoksa herhalde bebişinizi kapıyı çalar.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?