merhaba kızlar :dance:
uzun süredir eskisi gibi düzenli nete giremiorum.. ne var ne yok??
yazdıklarınızdan takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdığım bişiler var mı?
hamişlerimizin sayısı çoğaldı mı güzel haberler duyarız inş.
bahtcım sen nasıl oldun nedir son durumun arkadaşım?
nevkicim gelecek ay beraber bekleriz inş demişsin arkadaşım ama benim eşim asker, ülke dışındaizinde denemiştik bu ay.
artık eylül sonrasına kaldı umudum.. bayramda gelecek eşim çalışmalara devam edicez :kedi:
giremediğim zamanlarda hepinizi çok arıyorum özlüyorum valla..merakta bırakmayın beni emi.. :1hug:
bu arada ben hala regl olmadım20 gün geciktim. belirtilerim azaldı ama hala şişkinlik ve gazım var.. kasıklarımda kasılmalarım var.. nedir bnm bu halim:uhm:
akıntım çok..hala devam ediyor üşüttüm desem bu regli geciktirir mi?
işin kötüsü dün banyoda bişi farkettim sol göğsümde ele gelen ufak bi kitle vaar..
buaralar işte çok yoğunum izin alamıorum pazar günleri beni anlayacak bi doktor bulabilir miyim sizce? :sm_confused:
Canım testlerin soucu ne oldu merak ettim?İnşallah güzel haberlerin vardır bizlere.
orası öyle tabi...
Bişey daha var baht bu ayda hamile değilsem 4.ayım oalcak ve bi doktora gitmek istiyorum yumurtalıklarda bir sorn varmı diye kontrol amaçlı bunun için adet bitimindemi gitmem gerekiyor?
bu arada ben hala regl olmadım20 gün geciktim. belirtilerim azaldı ama hala şişkinlik ve gazım var.. kasıklarımda kasılmalarım var.. nedir bnm bu halim:uhm:
akıntım çok..hala devam ediyor üşüttüm desem bu regli geciktirir mi?
işin kötüsü dün banyoda bişi farkettim sol göğsümde ele gelen ufak bi kitle vaar..
buaralar işte çok yoğunum izin alamıorum pazar günleri beni anlayacak bi doktor bulabilir miyim sizce? :sm_confused:
Canım benim!Ovulasyon gününden anladığım kadarıyla eminsin.O zaman lekelenmen tam da implimantasyonun olması gereken tarihle örtüşüyor.Bu durumda hamile olma olasılığın yüksek yaaaa alkisalkisalkis
Başka ne gibi belirtilerin var?Ayy inşallah güzel haberlerini alırız.Topiğimizin ikinci hamişi belkide sen olursun
Selam canım
sen akşam ben sabah yazıyorum hehehhe:)))arada acayip başım ağrıyor bişi yediğim zaman miğde yanması başlıyor kasık ağrısı falan ....bide tam karnımın alt kısmında ilk defa farettiğim bir sertlik var o kadar...mide bulantısı göğüslerde hassasiyet vs.yok hayırlısı ....kaldı 5 gün şafak sayıyor gibi...inşallah topiğe güzel haber verebilirim herşeyin hayırlısını versin Allah'ım....opuyorumnanaktan
nevkim nehaber kız ne var yok ben geldim cannnnnnnn:lepi:
valla bacım bende durumlar kötü yumurtalıklar çalışmayı azltmış tedaviye başlıycaz sezaryan dikişlerim 1 haftadır ağrıyordu oturamayıp kalkamıyordum meğer 7 kat dikişlerim hasrlı çıktı ağrı kesicilerle duruyorum eğer ağrı ve şişlik devam derse tekrar açılıp dikilecekmiş ama bunu doktorum sağlıklı bulmuyo bu şişkinlik ağrı belimi kasıklarımında çok ağrımasına sebep oluyo napıyım şaşırdım tekrar amaliyat olmak istemiyom amaliyat olursam 6 ayla 1sene gebe kalamam her halukadarda aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal kaldım öyle düşünceliCADIARZU
canım hayırlı olsun galiba tobiğimin ikinci bebek haberi senden gelicek hadi hayırlısı belirtilerin bi çok gebenin yakındığı belirtiler işallah senle beraber bu tobikte olan biçok arkadaşımda hamiş haberlerini alırım 5 günü senle beraber bizde merakla bekliycez öptüm:lepi:
Selam canım
sen akşam ben sabah yazıyorum hehehhe:)))arada acayip başım ağrıyor bişi yediğim zaman miğde yanması başlıyor kasık ağrısı falan ....bide tam karnımın alt kısmında ilk defa farettiğim bir sertlik var o kadar...mide bulantısı göğüslerde hassasiyet vs.yok hayırlısı ....kaldı 5 gün şafak sayıyor gibi...inşallah topiğe güzel haber verebilirim herşeyin hayırlısını versin Allah'ım....opuyorumnanaktan
sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
Sende var bişeyler bencede :) Ama göğünslerini daha iyi gözetim altına al;çünkü genelde onu hep söylüyorlar.
Ufff,sende de ne stres vardır şimdi yaaa;5 gün geçer demeyeceğim o yüzden.
Çünkü bu beş gün sana zor geçer !!! :uhm:
selam arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım ama dua da ediyorum inş. olmam diye :) hamilelik belirtilerinin bir çoğunu yaşıyorum yaklaşık 15 gündür.bel ve kasık ağrısı, baş dönmesi, nadiren bulantı, sürekli tansiyonum düşük 10-6 ,üç gün önce test yaptım negatif çıktı.tekrar idrar testi mi yapsam kan testi mi? ve ne zaman yapmalıyım?
baht doğum içinmi sezeryan oldun niywe dikişlerin ağrıyorki aradan ne kadar geçti bilgi veririmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?