Hamilelik belirtilerinde sağ kasikta batma hissi

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi günler hanımlar , son bir haftadır belki daha fazla göğüslerim hassas , sağ kasigimda batma hissi var ve son 2 gundur de bazen şöyle oluyo sanki birşey var kendini kasiyo gibi :/ . Dudagimin ic kisminda da ucuk cikti. Gogus hassasiyeti disinda bunlari ilk kez yasiyorum. Adet tarihimin üzerinden bugün tam 4 gün geçti dün test yaptım negatif cıktı. Ama daha önce hiç böyle batma hissi yasamamistm, kist de yok. Hamile de olsam çıkardı heralde dmi .. kafamda deli sorular

Ya bu son zamanlarda okadar çok kişinin adeti gecikti ki. Ama sizin geç döllenmede olur. 3 4 gün daha bekleyin olmazsanız tekrar yapın testi

Ya bu son zamanlarda okadar çok kişinin adeti gecikti ki. Ama sizin geç döllenmede olur. 3 4 gün daha bekleyin olmazsanız tekrar yapın testi
Gec döllenme olduğun da da bu kadar belirti oluşuyor mu ki? Tecrübesizim gercekten

Burde yogun akintim var son 1 haftadir sarimsiydi. Bugun beyaza dondu

Buda tabi hamilelik belirtisi. Oyüzden bekleyin strese girmeyin. Hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…