• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde neler yaşıyorsunuz??

Sinem Bayar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
11
4
1
35
Merhaba arkadaşlar.. 2 aydır eşimle bebek istiyoruz. Geçen ay hamile sandım kendimi ama sonuç negatif çıktı malesef. İkimizde de bir problem yok. Bu ay doktora gittik ve folik asite başladım. BAT günüme 5 gün kaldı. Ovulasyon günlerini değerlendirdik. Şu anda belirtiler:
-gece çok acıkıyorum
-sürekli beyaz ve şeffaf akıntım var
-göğüslerde bir şişlik
-kasıklarımda batma ara ara sızlama şeklinde ağrılar oluyor
-ve çok agresifim (bazen regli belirtileriyle aynı olduğu gözlemleniyormuş)
Benim gibi bebek sahibi olmak isteyen ve şu anda gebeliğin ilk haftalarını yaşayan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Şu anda BAT’ıma 5 gün var daha test için erken ve olmayınca üzülmek istemiyorum. Belimin altına da yastık koydum. Elimden ne geldiyse yaptım. 30 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.
Bu konuda birbirimize destek olursak çok sevinirim. Güzel mesajlarınızı bekliyorum. 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar.. 2 aydır eşimle bebek istiyoruz. Geçen ay hamile sandım kendimi ama sonuç negatif çıktı malesef. İkimizde de bir problem yok. Bu ay doktora gittik ve folik asite başladım. BAT günüme 5 gün kaldı. Ovulasyon günlerini değerlendirdik. Şu anda belirtiler:
-gece çok acıkıyorum
-sürekli beyaz ve şeffaf akıntım var
-göğüslerde bir şişlik
-kasıklarımda batma ara ara sızlama şeklinde ağrılar oluyor
-ve çok agresifim (bazen regli belirtileriyle aynı olduğu gözlemleniyormuş)
Benim gibi bebek sahibi olmak isteyen ve şu anda gebeliğin ilk haftalarını yaşayan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Şu anda BAT’ıma 5 gün var daha test için erken ve olmayınca üzülmek istemiyorum. Belimin altına da yastık koydum. Elimden ne geldiyse yaptım. 30 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.
Bu konuda birbirimize destek olursak çok sevinirim. Güzel mesajlarınızı bekliyorum. 🙏🏻
Bu yasadıklarını ben adete yakın hep yasardım canım . Sana tavsıyem belırtılere takılma cunku cok degısken . Bıde korunmayı bırakınca vucut bu sekılde tepkıler verebılıyor . En ıyısı adetım gecene kadar umutlanmamak .hakkında hayırlısı olsun❤️

Bu yasadıklarını ben adete yakın hep yasardım canım . Sana tavsıyem belırtılere takılma cunku cok degısken . Bıde korunmayı bırakınca vucut bu sekılde tepkıler verebılıyor . En ıyısı adetım gecene kadar umutlanmamak .hakkında hayırlısı olsun❤
Teşekkür ederim. Her ay böyle belirtim olmuyordu. Çikolata kisti ameliyatı oldum 2 sene önce. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandırttı doktorum. Şimdi umarım tüplerde yapışıklık yoksa doğal yolla hamile kalacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun🍀

Back