Hamilelik belirtilerimm

grace34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
40
5
33
Öncelikle selamlar bebiş isteyen herkese Allah tez zamanda nasip etsin inşallah, biz erkek arkadaşımla 2 ay önce korunmayı bıraktık ve bu ay hamileliğimi öğrendim
kan testim 571 çıktı sanırım 3-3.5 haftaya tekabül ediyormuş pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz inşallah.
Bana kalırsa hamile olup olmadığını anne kesinlikle hissediyor benim sat 31 ağustostu bat 27 eylüldü. ben hiçbir zaman ovülasyon takibi yapmadım çünkü bekar bir anne adayıyım olursa başım üstüne olmazsa da nasip diyordum.Tam olarak hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum ama 13-14 eylülden itibaren tek taraflı kasık ağrılarım oldu. hatta o kadar şiddetliydi ki dizlerime ayaklarıma kadar krampları vuruyordu.
dikkatimi çeken en belirgin şey ise göğüslerimin aniden büyümesi ve hassaslaşması oldu.
adetten 1 hafta önce inanılmaz şişkinliğim ve gaz sancım olmaya başladı ki hala var. normalde regl olmadan önce muhakkak sivilcem olur bu ay hiç olmadı, bir kaç defa soğuk ter döktüm başım döndü gözlerim karardı tabi tansiyonum düştü herhalde diyip geçtim ama içten içe biliyordum hamile olduğumu. Kızlar buna inanın gerçekten insan hamile olduğunu hissediyormuş. Ve geleliiiiim adetten 1 gün öncesi , daha önce hiç yaşamadığım kadar yoğun bembeyaz krem gibi bir akıntım oldu. Görünce çok şaşırmıştım. Aynı günün gecesi iç çamaşırımda 2 damla kan lekesi gördüm anladım yerleşme kanaması olduğunu , yani ben yerleşme kanamamı sadece 2 damla olarak adet tarihimden 1 gece önce gördüm ve o kadarcıktı sonra gelmedi. ertesi gün 27 eylül bat günü adetim gelmedi gelmeyeceğini biliyodum ama test yapmak için beklemek istiyordum ama adetimin ilk günü gece test yaptım ve pozitiiiifti.Ertesi gün doktora gittim 3-3.5 haftalıkmış minişkomm. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bekar bir anne adayıyım dediğiniz kısmı anlamadim

Maşallah, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah ben başta olmak üzere isteten herkese nasip eder Allahım, bu belirtiler ve çift çizgi görmeyi sabırsızlıkla duayla bekliyorum

Kimsenin hayata karşı bakış açısı umurumda değil ama bu kadar çok isteyip mutlu olup bekar olmanız garibime gitti bir algilayamadim o yüzden siz kusura bakmayin
benim canımdan kanımdan bir varlık karnımda dururken (çok şükür bin şükür) neden mutsuz olayım dünyanın en mutlu insanı olabilirim :) bebeğimin babası hayatta arkamda en büyük destekçim annesi zaten şimdiden onun için canını verir. Tek duam sağlıklı olması. Ben mutsuz olmak için bir sebep göremiyorum ?

Merhaba arkadaşlar benim de birkaç gündür kasıklarımda ağrı yorgunluk ve göğüs hassasiyetim var. Karnimda epey sislik ve sanki zorlandikca cekilir gibi bir hissiyat var adetime 8 gün kaldı bu belirtiler 2-3 gündür mevcut adet günüme 14 gün kala korunmasiz ilişki yasamistik sizce hamilelik belirtisimi

Amin çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için, rabbim gönlünüze göre versin istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah.

Olabilir benim de bu belirtilerin aynısı olmuştu, adet gününüze kadar beklemeniz gerek ve bu süreçte en zor olan tek şey beklemek

Mutsuz olun demiyorum bir cümlem gerçekten bu kadar mı yanlış anlasilabilirdi ya pes... Bu kadar mutluysaniz bebekte istiyorken neden bekarsiniz ona şaşırdım. Saskinligimi dile getirdim canım hayata karşı bakış açınız kimseyi ilgilendirmez ben ayriyeten belirtmenize anlam verememistim Allah her zaman mutlu etmeye devam etsin sizi :)

Olabilir benim de bu belirtilerin aynısı olmuştu, adet gününüze kadar beklemeniz gerek ve bu süreçte en zor olan tek şey beklemek
Kesinlikle beklemek çok zor geliyor
Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan 1 sn çıkmıyor ama erken test yapıp negatifi görmekte istemiyorum inşallah adet olmam

Mutsuz olun demiyorum bir cümlem gerçekten bu kadar mı yanlış anlasilabilirdi ya pes... Bu kadar mutluysaniz bebekte istiyorken neden bekarsiniz ona şaşırdım. Saskinligimi dile getirdim canım
çünkü bebek isteyen herkes ya da bebeği olan herkes evli olmak zorunda değil ben de şaşırdım bu düşünce tarzınıza diyelim her neyse.

Şaka yapıyorsunuzdur umarım.

belirtmemin sebebi hamileliğin ovülasyon takibi yaparak planlayarak olmadığını illa olsun diye özellikle çalışmadığımızı sadece korunmayı bırakıp akışına ve nasibime bıraktığımı ifade etmekti aslında. neyse teşekkürler dileğiniz için

ne demek anlayamadım
Maşallah hamileymişsiniz ama eşiniz olmayan birinden. Bilmiyorum belki sizin için en doğru olan şey budur ama emin olun o erkek arkadaşınızda sizin arkanızda durmayacak. Yaptığınız şey size doğru gelebilir ama ilerde olacağınız çocuğunuz için hiç doğru birşey değil söylemek istedim.

hanımefendi yorumunuzu saygı çerçevesinde yaparsanız daha uygun olur. Ben anne olmak isteyen belirti arayan insanlara yardımcı olmak için başlık açtım medeni durumumun konuyla alakası nedir? Erkek arkadaşım tabiki arkamda duruyor kaldı ki durmasın önemli değil ki ben evladımın Allahın izniyle sonsuza dek dağ gibi arkasında duracak kadar güçlü bir anne adayıyım siz tatlı fikirlerinizi kendinize saklayıp ana konuya odaklanın mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi konuşmayı bırakın sadece öneri iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…