Öncelikle selamlar bebiş isteyen herkese Allah tez zamanda nasip etsin inşallah, biz erkek arkadaşımla 2 ay önce korunmayı bıraktık ve bu ay hamileliğimi öğrendim
kan testim 571 çıktı sanırım 3-3.5 haftaya tekabül ediyormuş pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz inşallah.
Bana kalırsa hamile olup olmadığını anne kesinlikle hissediyor benim sat 31 ağustostu bat 27 eylüldü. ben hiçbir zaman ovülasyon takibi yapmadım çünkü bekar bir anne adayıyım olursa başım üstüne olmazsa da nasip diyordum.Tam olarak hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum ama 13-14 eylülden itibaren tek taraflı kasık ağrılarım oldu. hatta o kadar şiddetliydi ki dizlerime ayaklarıma kadar krampları vuruyordu.
dikkatimi çeken en belirgin şey ise göğüslerimin aniden büyümesi ve hassaslaşması oldu.
adetten 1 hafta önce inanılmaz şişkinliğim ve gaz sancım olmaya başladı ki hala var. normalde regl olmadan önce muhakkak sivilcem olur bu ay hiç olmadı, bir kaç defa soğuk ter döktüm başım döndü gözlerim karardı tabi tansiyonum düştü herhalde diyip geçtim ama içten içe biliyordum hamile olduğumu. Kızlar buna inanın gerçekten insan hamile olduğunu hissediyormuş. Ve geleliiiiim adetten 1 gün öncesi , daha önce hiç yaşamadığım kadar yoğun bembeyaz krem gibi bir akıntım oldu. Görünce çok şaşırmıştım. Aynı günün gecesi iç çamaşırımda 2 damla kan lekesi gördüm anladım yerleşme kanaması olduğunu , yani ben yerleşme kanamamı sadece 2 damla olarak adet tarihimden 1 gece önce gördüm ve o kadarcıktı sonra gelmedi. ertesi gün 27 eylül bat günü adetim gelmedi gelmeyeceğini biliyodum ama test yapmak için beklemek istiyordum ama adetimin ilk günü gece test yaptım ve pozitiiiifti.Ertesi gün doktora gittim 3-3.5 haftalıkmış minişkomm. İsteyen herkese nasip etsin Allahım inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu