Hamilelik belirtilerim ve testlerim

Buda benim ovülasyon testim 23 kası da başladım ilk teste saatler solda, adetimin ilk günü 8 son günü 14 kasım,, inşallah güzel haber vermek nasip olur bana da

Eklentiler

• IMG_20201125_135109.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 168
Buda benim ovülasyon testim 23 kası da başladım ilk teste saatler solda, adetimin ilk günü 8 son günü 14 kasım,, inşallah güzel haber vermek nasip olur bana da
5 yıllık evliyim, ilk kez ovülasyon testi kullandım kargodan 23 kasımda geldi ilk yaptığım t çizgisi c den koyu çıktı üst üste değerlendirdik bakalım kısmet ya

InsAllah bi kac gun sonra pozitif hamilelik testlerini goruruz canim
Bikaç gün sonra çıkar mı ki ben daha yeni yaptım son testi şaşkınım şu an ayy keşke çıksa..inşallah tutturabilriz bu ay... Yakı da kullandım bugün tekrar yakı taktım hatta testi yaptıktan sonra tekrar taktım yumoşlar sıcak kalsın diye döllenmeye yardımcı olmak maksat ayy bu kadar uğraşıyoruz inşallah sonuç alırız

A hayir canim tarihe bakmamisim 10 gunden erken yapma erken oldugu icin negatif cikiyor bizde yoktur deyip uzuluyoruz ,4-5 aralik yapmaya basla bence insallah guzel sonuclar alirsin canim

Canım kaç haftalık keseyi gördün acaba ultrasyında benim kan sonucum 110,25 ama kese hala gözükmedi adetim 4 gün geçikti

Betan 2000 lere ulaşmadan keseyi göremezsin ki canım 100 çok küçük bir değer daha beklemen lazım.
Bide 100 değer kaç haftalık oluyor acaba bi bilgin var mı ?

4 gün gecikti benim sabah test yaptım

Eklentiler

• B4E553D5-C63E-4AD6-B79E-A35945FAC050.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 144
  • 163C4AAA-BC22-492D-BBF9-930D1A723C34.png
    606,8 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…