Hamilelik Belirtileri🌸

Benim yeni başladı canım ağrılarım. Şuan 9 haftalık hamileyim son 1 haftadır ağrılarım var

Hafif ise vardı başlarda ilerledikçe ağırlar yoğunlaştı

Benim yeni başladı canım ağrılarım. Şuan 9 haftalık hamileyim son 1 haftadır ağrılarım var
Merhaba canım ağrı sana yazdığımda vardı, bugün bat günüm ağrı da yok gelen giden de yok ama sabah test yaptım maalesef negatif ilk idrarla yapmadım ilk idrardan 2 saat sonra yaptım ama olsa çıkardı heralde

Meraba allahım ınsallah bana da nasıp eder. Benım adet olmama bı hafta var ama bu ıkı gundur gogus uclarım agrıyor. Burda okuyorum bazen hamılelık belırtısı olabılır dedıler. Bayramdan sonra gıdıp bı kan tahlılı yaptırmak ıstıtorum dua edıyorum allah bana da bı evlat nasıp etsın

İnsallah rabbim gönlüne göre versin inşallah

Merhaba cnm hayirli olsun ben bsey diyicektim 1 kasimda adet oldum 6 kasimda bitti bugin kan verdim 6.6 cikti yukselir mi acaba ya doktor dedi 20 gun ara var 10 gun once yumurtlama gunuydi diye yeni olmus olabilir dedi de

Üstünden geçmiş ama acaba hamile kaldınız mı bu belirtiden sonra benimde gögüs ucu hassasiyetim varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…