- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
-
Aminnn insallah aklıma geldikçe dua ediyorum inankiHayırlı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim benim gibi tüm isteyenlere nasip etsin o mucizeyi
Hayırlı olsun senın adına cok sevındım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimArkadaşlar merhabaaylardır buradaki tüm belirti konularını okuyordum. Psikolojik belirti yaşadığım bile oldu. Ama sonunda gerçek belirtileri yaşadımmm Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. Benim belirtilerim ayın 10’unda yumurtlama oldu fakat ovulsayon testi kullanmıyodum akıntı ve batma ile anladım değerlendirdik. 4 gün sonra sağ kasığımda sanki içerden iğne batar gibi batma oldu ama ihtimal vermedim. Normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı yaşardım fakat bu kez bastırsam bile ağrı olmadı taaa ki adet günüm gelene kadar. 1 hafta öncesinde kasık ağrıları olmaya başladı ve ateş basması geceleri sıcaktan uyuyamıyodum. Adet günü sabahı afedersiniz karın ağrısıyla kalktım ishal oldum bunu da her adet günü yaşıyodum ama ihtimal vermedim adet olmayınca geç olcam diye düşünüp durdum. Ve ayağa kalkınca göz kararması yaşadım. Adetten iki gün sonra şükürler olsun ki pozitif gördüm. Gerçekten kafaya takmamak lazımmış bunu anladım. Sabredin arkadaşlar Allah’a dua edin her gece dua ettim bu ay boyunca. Rabbim her isteyen nasip etsin inşallah
Tabiki canımHayırlı olsun senın adına cok sevındım saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
Bana da dua eder misin
Adete gelene kadar hepsini yaşıyorum birebir. Geçen ay düşük yaptım. Kimyasaldi. Şuan adetime bir hafta var bugün batma oldu kasiklarimda. Baş dönmem var ve aşırı şeffaf ve beyaz akıntım var. Heyecanla bekliyorum.Arkadaşlar merhabaaylardır buradaki tüm belirti konularını okuyordum. Psikolojik belirti yaşadığım bile oldu. Ama sonunda gerçek belirtileri yaşadımmm Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. Benim belirtilerim ayın 10’unda yumurtlama oldu fakat ovulsayon testi kullanmıyodum akıntı ve batma ile anladım değerlendirdik. 4 gün sonra sağ kasığımda sanki içerden iğne batar gibi batma oldu ama ihtimal vermedim. Normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı yaşardım fakat bu kez bastırsam bile ağrı olmadı taaa ki adet günüm gelene kadar. 1 hafta öncesinde kasık ağrıları olmaya başladı ve ateş basması geceleri sıcaktan uyuyamıyodum. Adet günü sabahı afedersiniz karın ağrısıyla kalktım ishal oldum bunu da her adet günü yaşıyodum ama ihtimal vermedim adet olmayınca geç olcam diye düşünüp durdum. Ve ayağa kalkınca göz kararması yaşadım. Adetten iki gün sonra şükürler olsun ki pozitif gördüm. Gerçekten kafaya takmamak lazımmış bunu anladım. Sabredin arkadaşlar Allah’a dua edin her gece dua ettim bu ay boyunca. Rabbim her isteyen nasip etsin inşallah
Ne güzel maşallahArkadaşlar merhabaaylardır buradaki tüm belirti konularını okuyordum. Psikolojik belirti yaşadığım bile oldu. Ama sonunda gerçek belirtileri yaşadımmm Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. Benim belirtilerim ayın 10’unda yumurtlama oldu fakat ovulsayon testi kullanmıyodum akıntı ve batma ile anladım değerlendirdik. 4 gün sonra sağ kasığımda sanki içerden iğne batar gibi batma oldu ama ihtimal vermedim. Normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı yaşardım fakat bu kez bastırsam bile ağrı olmadı taaa ki adet günüm gelene kadar. 1 hafta öncesinde kasık ağrıları olmaya başladı ve ateş basması geceleri sıcaktan uyuyamıyodum. Adet günü sabahı afedersiniz karın ağrısıyla kalktım ishal oldum bunu da her adet günü yaşıyodum ama ihtimal vermedim adet olmayınca geç olcam diye düşünüp durdum. Ve ayağa kalkınca göz kararması yaşadım. Adetten iki gün sonra şükürler olsun ki pozitif gördüm. Gerçekten kafaya takmamak lazımmış bunu anladım. Sabredin arkadaşlar Allah’a dua edin her gece dua ettim bu ay boyunca. Rabbim her isteyen nasip etsin inşallah
Umarım hamişsindir canımAdete gelene kadar hepsini yaşıyorum birebir. Geçen ay düşük yaptım. Kimyasaldi. Şuan adetime bir hafta var bugün batma oldu kasiklarimda. Baş dönmem var ve aşırı şeffaf ve beyaz akıntım var. Heyecanla bekliyorum.
İnsallahNe güzel maşallah
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de güzel hayrlı haberler versin inşallah Rabbım
İnşallah canmm Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallahUmarım hamişsindir canım
Amin inşallahİnşallah canmm Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bir şey sormak istiyorum şeffaf akıntı çamaşırınızı çok ıslatacak şekilde mi oluyor yoksa adet oldum hissi gibi ıslaklık hissedip çamaşırda damla gibi mi. Çok detay sorduk kusura bakmayınAdete gelene kadar hepsini yaşıyorum birebir. Geçen ay düşük yaptım. Kimyasaldi. Şuan adetime bir hafta var bugün batma oldu kasiklarimda. Baş dönmem var ve aşırı şeffaf ve beyaz akıntım var. Heyecanla bekliyorum.
Islatacak gibi oluyor. Gunde iki üç dört defa değiştiriyorum şeffaf afedersiniz işemiş gibi ortasında da beyaz akıntı küçük.Bir şey sormak istiyorum şeffaf akıntı çamaşırınızı çok ıslatacak şekilde mi oluyor yoksa adet oldum hissi gibi ıslaklık hissedip çamaşırda damla gibi mi. Çok detay sorduk kusura bakmayın
Bu belirtiler yumurtlama belirtisi mi ydicanım ❤Islatacak gibi oluyor. Gunde iki üç dört defa değiştiriyorum şeffaf afedersiniz işemiş gibi ortasında da beyaz akıntı küçük.
Normal canım benim halen kasık ağrılarım oluyor.Ben daha 4 haftalık hamileyim, yeni öğrendim. Ateşim sürekli 37.5, kasık ağrım var. Haftaya doktora gideceğim normal midir?
İnşallah canım. İçini ferah tut rabbim ne isterse o olur sonuçta. Bence biraz zaman geçince doktora giy kalp atışını falanda duyarsın için rahat eder. Ben halen bekliyorum gitmek için.Çok teşekkür ederim şükür düştü ateşim ara ara fena sıcak basıyor ne zormuş hormonlarla başetmeksağlıkla kavuşalım inşallah
Aaa aynısını bu ay yaşıyorum resmen şokArkadaşlar merhabaaylardır buradaki tüm belirti konularını okuyordum. Psikolojik belirti yaşadığım bile oldu. Ama sonunda gerçek belirtileri yaşadımmm Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. Benim belirtilerim ayın 10’unda yumurtlama oldu fakat ovulsayon testi kullanmıyodum akıntı ve batma ile anladım değerlendirdik. 4 gün sonra sağ kasığımda sanki içerden iğne batar gibi batma oldu ama ihtimal vermedim. Normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı yaşardım fakat bu kez bastırsam bile ağrı olmadı taaa ki adet günüm gelene kadar. 1 hafta öncesinde kasık ağrıları olmaya başladı ve ateş basması geceleri sıcaktan uyuyamıyodum. Adet günü sabahı afedersiniz karın ağrısıyla kalktım ishal oldum bunu da her adet günü yaşıyodum ama ihtimal vermedim adet olmayınca geç olcam diye düşünüp durdum. Ve ayağa kalkınca göz kararması yaşadım. Adetten iki gün sonra şükürler olsun ki pozitif gördüm. Gerçekten kafaya takmamak lazımmış bunu anladım. Sabredin arkadaşlar Allah’a dua edin her gece dua ettim bu ay boyunca. Rabbim her isteyen nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?