- 27 Kasım 2015
- 805
- 517
- 33
Paylasirim canim, insallah adet olmam insallah hamileyimdir..Evet adetini bir gün geçsin..sonucu paylaş lütfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylasirim canim, insallah adet olmam insallah hamileyimdir..Evet adetini bir gün geçsin..sonucu paylaş lütfennn
Paylasirim canim, insallah adet olmam insallah hamileyimdir..
3,5 senedir her ay canim.Canım kaçıncı denemen
3,5 senedir her ay canim.
PCOluyum canim, ergenlikten beri. Ilacsiz adet olmuyorum, ilacsiz yumurtalarim buyumuyo, ignesiz catlamiyo. 6 kiko verdim gecen ay bu ay dr a da gitmedim ilk jz yumurtamin catladigini hissettim ve adetime 9 gun kala leke geldi 4 gun surdu hamileyim zannedip kan verdim 5,18 cikti bir hafta varken. Iki gun sobra tekrarverdim ayniydi. Bugun de idrar testi yaptim negatif. Adetim 26sinda gelecek gelirse.Doktorlar ne teşhis koydu peki bu bekleyişe..
PCOluyum canim, ergenlikten beri. Ilacsiz adet olmuyorum, ilacsiz yumurtalarim buyumuyo, ignesiz catlamiyo. 6 kiko verdim gecen ay bu ay dr a da gitmedim ilk jz yumurtamin catladigini hissettim ve adetime 9 gun kala leke geldi 4 gun surdu hamileyim zannedip kan verdim 5,18 cikti bir hafta varken. Iki gun sobra tekrarverdim ayniydi. Bugun de idrar testi yaptim negatif. Adetim 26sinda gelecek gelirse.
Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya
maalesef cuma günü öğleye adet oldum, ama normalde 7 gün süren adetim dün gece kesildi dünden beri tık yok anlayamadımMutlu haber aldın mı canım
maalesef cuma günü öğleye adet oldum, ama normalde 7 gün süren adetim dün gece kesildi dünden beri tık yok anlayamadım
yok 14 aylık evliyim henüz ve daha 1 aydır çocuk düşünüyoruz. açıkçası ben ilk deneme olmayınca burda da genelde olumsuz şeyler okuyunca birden ümitsizliğe kapıldım bakalım önümüzdeki aylarda inşallahTüp bebek düşündün mü canım hiç