• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Doktorlar ne teşhis koydu peki bu bekleyişe..
PCOluyum canim, ergenlikten beri. Ilacsiz adet olmuyorum, ilacsiz yumurtalarim buyumuyo, ignesiz catlamiyo. 6 kiko verdim gecen ay bu ay dr a da gitmedim ilk jz yumurtamin catladigini hissettim ve adetime 9 gun kala leke geldi 4 gun surdu hamileyim zannedip kan verdim 5,18 cikti bir hafta varken. Iki gun sobra tekrarverdim ayniydi. Bugun de idrar testi yaptim negatif. Adetim 26sinda gelecek gelirse.

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:

PCOluyum canim, ergenlikten beri. Ilacsiz adet olmuyorum, ilacsiz yumurtalarim buyumuyo, ignesiz catlamiyo. 6 kiko verdim gecen ay bu ay dr a da gitmedim ilk jz yumurtamin catladigini hissettim ve adetime 9 gun kala leke geldi 4 gun surdu hamileyim zannedip kan verdim 5,18 cikti bir hafta varken. Iki gun sobra tekrarverdim ayniydi. Bugun de idrar testi yaptim negatif. Adetim 26sinda gelecek gelirse.

Canım benim de 12 gün kala adetime kan olarak lekelenmem gelmişti hemen doktorq gittim yumurtlama lekelenmen demişti...yumhrtlama gününü geçmiştim geç yumurtladın o zaman dedi ..ama meğer öyle bişey yokmuş ..çocuk zamanındq döllenmiş zaten..inşallah hamilesindir namzlarımda dua edecem 2 gün...

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:

Canım adetnden 1 hafta var demek ..bu kadar erken belirti olmaz ..sadece önemli belirti adetw yaklaşırken koyu sarı lekelenme olurken insanda bryaz sümüksü lekelenme başlıyo..(mantar hariç )

Merhabalar... Benim de sormak istediklerim var.. Daha dogrusu yrni uye oldum ve ilk kez konuyla ilgili acikca konusabilicem... Bende bebek istiyorum... 9 aylik evliyim.. Adetime 5 gun kaldi.. Adett olcakmisim gibi hislerim yok.. Ara ara yumurtaliklarimda agri hissediyorm. Yüz ustu yatinca sanki icimde bisey var gibi geliyo.. Bu ilk belirtiler ne zaman baslar..

ciddi misin bende sarı koyu bi akıntı oluyor hatta kurumuş oluyor bazen ben fark edene kadar sümük gibi dediğin gibi. ay hadi hayırlısı

Tüp bebek düşündün mü canım hiç
yok 14 aylık evliyim henüz ve daha 1 aydır çocuk düşünüyoruz. açıkçası ben ilk deneme olmayınca burda da genelde olumsuz şeyler okuyunca birden ümitsizliğe kapıldım :( bakalım önümüzdeki aylarda inşallah :dua:

Merhaba ben yaklaşık 1 hafta once aşırı kasık agriisndan doktora gittim kanda gebelik testi ve idrar tahlili yaptilsr test sonucu 0.100 çıktı gebelik yok dedi doktor. Normalde 2 gün once adet olmam gerekiyordu ama olmadim kasık agrisi bel ağrısı var ama kasik ağrılarım adet ağrısı gibi değil hafiften sanci vuruyo ve agustos ayindan beri korunmuyorumda. Evde idrar testi yaptim negatif çıktı sonuç

Back