Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek sağlıklı ise bence hiç öyle şeyleri hayal etme çünkü hayal edilen gibi geçmiyor maalesef. Gece yataktan kalkıp kusmak inanılmaz sinir bozucu ve yorucu bir durum yemekten içmekten kesiliyor insan :/ hep böyle güzel gitsin gebeliğin inşallahValla ben de normallikten şikayetçiyim. Bulantı kusma acillik olma falan şeyleri çok hayal ettim. Ya midem bulansın da kusayım diye turşuyu dondurmaya banıp yedim yine olmadı.
Belirti olsa bir dert olmasa bir.
merhabalar. biz eşimle geçen ay denemeye başladık ama geçen ay 21inde adet oldum, adetimin bittiği günden (27,06,2016) itibaren 2 günde 1 ilişkiye devam ettik. bugün adetime 14 gün var ve 3-4 gündür midemde yanma, gün içinde devam eden mide bulantısı, ara ara gelen hafif baş dönmesi, ve aşırı uyku hali(uykuyu çok severim gerçi) var. sizce hamile olabilir miyim? test için çok mu erken?
Hissettiklerinizin hepsi tamamen psikolojik. Su an hamile olsanız kanda bile çıkmaz. Boşuna stres yapmayınmerhabalar. biz eşimle geçen ay denemeye başladık ama geçen ay 21inde adet oldum, adetimin bittiği günden (27,06,2016) itibaren 2 günde 1 ilişkiye devam ettik. bugün adetime 14 gün var ve 3-4 gündür midemde yanma, gün içinde devam eden mide bulantısı, ara ara gelen hafif baş dönmesi, ve aşırı uyku hali(uykuyu çok severim gerçi) var. sizce hamile olabilir miyim? test için çok mu erken?
merhabalar. biz eşimle geçen ay denemeye başladık ama geçen ay 21inde adet oldum, adetimin bittiği günden (27,06,2016) itibaren 2 günde 1 ilişkiye devam ettik. bugün adetime 14 gün var ve 3-4 gündür midemde yanma, gün içinde devam eden mide bulantısı, ara ara gelen hafif baş dönmesi, ve aşırı uyku hali(uykuyu çok severim gerçi) var. sizce hamile olabilir miyim? test için çok mu erken?
heyecan işteDaha yeni yumurtladın ya da yumurtlayacaksın.
Gebelik mümkün değil ..
Tahtaya vur ya ben kusmuk torbasiyla bembeyaz bi suratla oturuyodum bi ara cocuk midemden cikicak onu da kusucam sandim. Ilk aylar eziyet gibiydi.Valla ben de normallikten şikayetçiyim. Bulantı kusma acillik olma falan şeyleri çok hayal ettim. Ya midem bulansın da kusayım diye turşuyu dondurmaya banıp yedim yine olmadı.
Belirti olsa bir dert olmasa bir.
Yaptım canım ..pozitif
Hairli ugurlu olsun canim, rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin. Adetine var miydi testi yaptiginda gecmis miydi gunun? Belirtilerin nelerdi canim.paylasirsan sevinirimYaptım canım ..pozitif
Hairli ugurlu olsun canim, rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin. Adetine var miydi testi yaptiginda gecmis miydi gunun? Belirtilerin nelerdi canim.paylasirsan sevinirim
Anladim canim, ben adetime bir hafta varken kanda baktirdim 5,18 cikti pozitif dediler, iki gun sonra tekrar baktirdim yine 5,18 cikti. Adetime iki uc gun varken de yani bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Idrar testinu erken mi yapmisim sence. Degerim de yukselmemis ki anormal zaten ayni deger cikmasi. Kafam cok karisikkCanım benim bloğumun başında tek tek anlattım belirtileri ..adet günümde yaptım testiii
Anladim canim, ben adetime bir hafta varken kanda baktirdim 5,18 cikti pozitif dediler, iki gun sonra tekrar baktirdim yine 5,18 cikti. Adetime iki uc gun varken de yani bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Idrar testinu erken mi yapmisim sence. Degerim de yukselmemis ki anormal zaten ayni deger cikmasi. Kafam cok karisikk
Iki gun sinra tekrar mi test yapmaliyim o zaman.İ
Canım ben adetimden bir hafta önce kan testi yatırdım 0.09 çıktı..adet günüm 269.42 çıktı.. 2 güne bir 2 ye katlıyo diyorlar..adetten önceki bütün testler yalan çıkıyor
Iki gun sinra tekrar mi test yapmaliyim o zaman.