geciksin ondan sonra test yap ya da direkt doktora git kandan baksın şekerimAdetimle hamilelik belirtim bir birine karışmış durumda ..aradaki farklar her zaman ağrıyan göğsüm ağrımıyo ve sivilcem çıkmadı..ve 3 gündür adet sancısı çekiyorum.geçen ayın 22sinde olmuştum..ve bugün adet günüm..negatif görmek istemediğim için test yaptırmıyorum...bu sancılardan ne zaman sonra test yapılmalı
Maşallah de kendine :) ozeniyor insan senin gibi hamişlere. Ben ilk 3 ay bulantı kusma iştah kaybından kendimi kaybettim resmen yeni yeni toparlaniyorum. Bende normal insan olma yolunda ilerliyorum sanırım10+6dayım hala belirti yaşamadım. Normal insanım gayet.
Boşver belirti arama yap bi gebelik testi. Çizgi varsa da koş kan ver.
Yoksa da diğer ay falan olur acele etme herkesin oluyor senin niye olmasın?
Maşallah de kendine :) ozeniyor insan senin gibi hamişlere. Ben ilk 3 ay bulantı kusma iştah kaybından kendimi kaybettim resmen yeni yeni toparlaniyorum. Bende normal insan olma yolunda ilerliyorum sanırım
Valla ben de normallikten şikayetçiyim. Bulantı kusma acillik olma falan şeyleri çok hayal ettim. Ya midem bulansın da kusayım diye turşuyu dondurmaya banıp yedim yine olmadı.
Belirti olsa bir dert olmasa bir.
ben o adet sancisini 2 ay cektim sanki olucakmisim gibi ama olmadim bence bekle saliya kadar garanti olsun sonra test yap cnmAdetimle hamilelik belirtim bir birine karışmış durumda ..aradaki farklar her zaman ağrıyan göğsüm ağrımıyo ve sivilcem çıkmadı..ve 3 gündür adet sancısı çekiyorum.geçen ayın 22sinde olmuştum..ve bugün adet günüm..negatif görmek istemediğim için test yaptırmıyorum...bu sancılardan ne zaman sonra test yapılmalı
Hadi hayırlı olsun bir hamile haberi daha saglikla gelsin bebis kucağına almak nasip olsun canim ben dahil isteyenlerede versin RabbimYaptım canım ..pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?