• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Zbzbzb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
112
23
18
35
Adetimle hamilelik belirtim bir birine karışmış durumda ..aradaki farklar her zaman ağrıyan göğsüm ağrımıyo ve sivilcem çıkmadı..ve 3 gündür adet sancısı çekiyorum.geçen ayın 22sinde olmuştum..ve bugün adet günüm..negatif görmek istemediğim için test yaptırmıyorum...bu sancılardan ne zaman sonra test yapılmalı

Bence fazla bekleme git hastaneye test yaptır hayırlısı olsun

Adetimle hamilelik belirtim bir birine karışmış durumda ..aradaki farklar her zaman ağrıyan göğsüm ağrımıyo ve sivilcem çıkmadı..ve 3 gündür adet sancısı çekiyorum.geçen ayın 22sinde olmuştum..ve bugün adet günüm..negatif görmek istemediğim için test yaptırmıyorum...bu sancılardan ne zaman sonra test yapılmalı
geciksin ondan sonra test yap ya da direkt doktora git kandan baksın şekerim

Adet gününüz gectikden dort gun sonra test yapmistim sonuc almistim sadece sivilce ve ağrı yüzünden hamilelik belirtisi olmaz zannimca hayirlisi olsun ins

Forumda o kadar okuyorum ki geç döllenme olayını..aslında yarında babalr günü iyi süpriz olur diyorum kendimi tutuyorum ama ..sizde ne belirtiler var

Ah o belirtiler ya cok istediğinde cikar ortaya yada benim gibi hazir olmayanlarin basina gelir ama yoktur yada vardir iyisi mi hayirlisi olsun :) :)

Bi marka gebelik testi var erken donemde 5 gun onceden gebeligi gosteren yarin nobetci ecz. Bulup yaparsan esjne gercekten guzel supriz olur
Hayirlisi olsun

O testler gerçekden doğru mu söylüyor sizce...aslında denememizin ilk ayı bakalım o kadarda ümitli drğilim.fotumlara bakıyorum hep ümitsizliğe düşüyorum..insanlar aylarca deniyo

10+6dayım hala belirti yaşamadım. Normal insanım gayet.
Boşver belirti arama yap bi gebelik testi. Çizgi varsa da koş kan ver.
Yoksa da diğer ay falan olur acele etme herkesin oluyor senin niye olmasın?

Doğru söylüyorsun .teşekkürler iyotsuztuz :))) evet yapayım yarına bakalım test evde

10+6dayım hala belirti yaşamadım. Normal insanım gayet.
Boşver belirti arama yap bi gebelik testi. Çizgi varsa da koş kan ver.
Yoksa da diğer ay falan olur acele etme herkesin oluyor senin niye olmasın?
Maşallah de kendine :) ozeniyor insan senin gibi hamişlere. Ben ilk 3 ay bulantı kusma iştah kaybından kendimi kaybettim resmen yeni yeni toparlaniyorum. Bende normal insan olma yolunda ilerliyorum sanırım :işsiz:

Maşallah de kendine :) ozeniyor insan senin gibi hamişlere. Ben ilk 3 ay bulantı kusma iştah kaybından kendimi kaybettim resmen yeni yeni toparlaniyorum. Bende normal insan olma yolunda ilerliyorum sanırım :işsiz:

Valla ben de normallikten şikayetçiyim. Bulantı kusma acillik olma falan şeyleri çok hayal ettim. Ya midem bulansın da kusayım diye turşuyu dondurmaya banıp yedim yine olmadı.
Belirti olsa bir dert olmasa bir.

Ya benim ablamda senin gibiydi iyotsuztuz...kız kontrole gidip ortaköye gezmeye gidecekti ..doktor acil doğum dedi kız ben gezmeye gidecem diyo :)))
Boşver keyfine bak ne güzel sosyal hayatını etkilemiyo

Benom adetim gelmeden önce de agrim baslamisti ayni adet agrisi gibi bir gün ya da ayni gündp sanirim aderim gelmesi gerekn gün test yaptim ve pozitif cikti. Sizinde gününüz gectiyse yarin bir test alip yapin. Hayirlisi olsun insallah. Gögüs agrilari felan bende hic olmadi sadece uyku uyku uyku uyku uyku ve gene uyku

Valla ben de normallikten şikayetçiyim. Bulantı kusma acillik olma falan şeyleri çok hayal ettim. Ya midem bulansın da kusayım diye turşuyu dondurmaya banıp yedim yine olmadı.
Belirti olsa bir dert olmasa bir.

Henüz hic birsey icin gec degil belki ilerleyen aylarda yasarsin bunlari. Mide bulantisi kusma gercekten cok kötü bende cok övünmüstüm hic birseyim yok diye. Ondan sonra besinci ayimda bir istifrah etdim ama nasil disardaydim ve rezil oldum

ben o adet sancisini 2 ay cektim sanki olucakmisim gibi ama olmadim bence bekle saliya kadar garanti olsun sonra test yap cnm

Back