• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

canim ben toplam fostimonla femaraya odedigim para 500 falan fosyimon 8 taneydi senin kullandiklarina gore benim daga hesapli bence fostimonu iste daha uygun yok isin icinden cikilmiyo klomen yerinede femara iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben toplam fostimonla femaraya odedigim para 500 falan fosyimon 8 taneydi senin kullandiklarina gore benim daga hesapli bence fostimonu iste daha uygun yok isin icinden cikilmiyo klomen yerinede femara iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman ben daha ucuza alıyorum ben ıkı kutu gonalF kullandım 400 tl odedım bırde ovıtrelle 40 tl yanı cok ucuk fark yok ama bu senın kullanıgın mıktar muhtemelen yumurtalarının durumuna baglıdır dıme .yanı ne kadar kullanman gerekıyor ona gore belırlenıyor. aslında ogrenmek ıstedıgım su yanı bu ılaclar klomen ve gonal f gıbı hap/ıgnelerden daha mı etkılı. yanı sendekı sorun hıc yumurtlamaman mıydı acaba??? ben her ay duzenlı yumurtlıyorum ama sanırım kalıtesı yada ıcınde canlı hucre olmadıgından dollenemıyor :( cok sıktım senı farkındayım cok soru soruyorum dıme :50:

Merhaba ;)
Yorumları okurken şüphe oluştu idrar testinde iki çizgiyi gördüm hamilemiyim acaba :( $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401374010.205908.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back