• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

tabikii bende senın gibi düşünüyorum kendı bebeğimi öldürecek kadar cani biri değilim hattaa bebek ıcın ölüp biten biriyım ama henüz evlenmedik hamıle kalsam nasıl hesap vericez ailelere tamam evlenıcez ama allah korusun hamıle kalsam ozamana kadar ne kadar buyur karnım herkes anlar ilk deneyımlerımız oldugu için çok caresiz ve bilgisiziz haliyle nerde birsey duysak korkuyoruz ki ben kist tedavisi göruyorum yumurtalarım catlamıyor bu yuzden duzenlı dogum kontrol hapı kullanıyorm yogun derecede yumurtalıklarımda kist var bu yuzden doktorum cocugumn gec olacagını soyledı allahım en yakın zamanda sana cok tatlı elı ayagı düzgun bır bebek verır ınsallah canım benım ;)

canim ben hikayemi tam anlatayim size 5 yillik evliyim 4 yil once bi hamilelik gecirdim migde yanmasiyla ogrendim 2 aylikti kalbi atmadigi icin kurtaj oldum ve bundan 1 bucuk ay once laparaskopi oldum tek tupum kapaliydi acildi yapisiklar vardi rahimde hepsi giderilde sadece yumurta temvelligim kalmisti onuda bu ay fostimon ve femera hapiyla giderdiler 6 yumurtam olustu ve ovitrelle catlama ignesi oldum 7 gun once simdide adetime daha var ama migde yanmam var siskinlik gaz ve gogustelrim hem sisti hem kasiniyo insan dayanamiyo artik cok merak ediyo hamilemiyim diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadasım oncelıkle gebelıgın hayırlı olsun . sormak ıstedıgım su fostimon nedir ve nıcın kullandın ve femara tabıkı. ınternette baktım ıkısıde yumurtlama ılacı bırı hap dıgerı ıgne neden ıkısını bır kullandın onu merak ettım bırde kac adet kullandım kac yumurtan oldu? ne kadar ödedın bu ılaclar ıcın ? cok soru sordum bılıyorum ama bende bebek ıcın ugrasıyorum Doktoruma bu ılaclardan bahsedıcem ılk once senden bılgı almak ıstedım . cok tesekkur edeım sımdıden. ha bırde femara ve klomen aynı degılmı?
acıııl cevabını beklıyorum

tabiki sorabilirsin ne demek canim benim yumurtal8klarim tembel oldugu icin fostimon ignesini yumurta olusmasi icin verdi bu ilaci devlet karsilamiyo 8 gun kullandim ve 6 yumurtam olmus femarayida yumurtalarin kalitesini arttirmasi icin vermisti birde rahmi hamilelik icin hazirliyormus bunuda devlet karsilamiyo 105 lirada femara tutmustu canim sonrada ovitrelle catlatma ignesi olmustum oda 70 liraydi canim ilk ayda tuttu sukur ins seninde en yakin zamanda olur canim sormak istedigin baska soeu varsa sorabilirsin hic cekinme eger ankarada oturuyosan ben kendi doktorumu onerebilorim sana

bu arada klomen de kullanmistim o hem kist yapiyo hepde adeti geciktiriyo bos yere doktorum allahtan o gapi vermedi bana verseydi kabul etmiycektim zaten

Slm kızlar ben pazartesi günü test yaptım 2 kere pozitif çıktı dün de kan verdim hcg 742 çıktı doktor adetim sadece 3 gün geciktiği için hamile olmayabilirsin dedi ultrasonda da görmediği için tabi. Bi haftadır adet ağrısı çekiyorum sizce hamilemiyim nolur cevap verin :-(

Arkadaslar sat im 8 nisan bat im ise 10 Mayis. Nisan ayinin 17 sinden beri gögus hassasiyeti yasiyorum. Goguslerim cok sizliyor ve yanma hissi var. Ucundan baslayip gogsun tamamina yayiliyor. Sut gelince bir sizi olurya ayni onun gibi. Hamilelik icin cok erken daha yumurtlama gununde bile degilim. Cok endiseleniyorum neden kaynaklaniyor olabilir sizce?

Son düzenleme:
tabiki sorabilirsin ne demek canim benim yumurtal8klarim tembel oldugu icin fostimon ignesini yumurta olusmasi icin verdi bu ilaci devlet karsilamiyo 8 gun kullandim ve 6 yumurtam olmus femarayida yumurtalarin kalitesini arttirmasi icin vermisti birde rahmi hamilelik icin hazirliyormus bunuda devlet karsilamiyo 105 lirada femara tutmustu canim sonrada ovitrelle catlatma ignesi olmustum oda 70 liraydi canim ilk ayda tuttu sukur ins seninde en yakin zamanda olur canim sormak istedigin baska soeu varsa sorabilirsin hic cekinme eger ankarada oturuyosan ben kendi doktorumu onerebilorim sana

cok sagol tessekkur ederım merve verdıgın cevap ıcın :) aslında tam olarak sunu sormak ıstemıstım ben her ıkı ılacı ne kadar sure kullandın ? kutu basına mı o kadar odedın yoksa toplamda mı? ovıtrelleyı bılıyorum ben burda onu 40 TL alıyorum. Izmırde yasıyorum maalesef. ıkı defa asılama yaptırdım olmadı .ozel hasta gurubuna gırdıgım ıcınde tahlıller dısında tum masraflar bana ayıt cunkı Eşimin ılk evlılıgınden bır kızı oldugu ıcın devlet bızlerın tedavı ucretlerını karsılamıyor herseyı ceptan odemek de o kadar kolay olmuyor. Neyse bana hep Gonal F verdıler asılamada bununda kutusu 220 bu kutudan ıkı tane alıyorum her nekadar ıkıcnı kutudan doz kullansamda mecburen 440 tl verıyorum artı ovıtrelle artı asılama ucretı cok sıkıntıya sokuyor . Sımdı gıttıgım doktorum Klomen ve progestana baslıyalım dedı bende senın yazını okuyunca acaba dedım belkı bu ılaclar banada ıyı gelır.once senden bılgı alayım dedım sonrada Doktoruma danısacagım. saglıcakla kal :)

Arkadaslar sat im 8 nisan bat im ise 10 Mayis. Nisan ayinin 17 sinden beri gögus hassasiyeti yasiyorum. Goguslerim cok sizliyor ve yanma hissi var. Ucundan baslayip gogsun tamamina yayiliyor. Sut gelince bir sizi olurya ayni onun gibi. Hamilelik icin cok erken daha yumurtlama gununde bile degilim. Cok endiseleniyorum neden kaynaklaniyor olabilir sizce?

oncelıkle gecmıs olsun arkadasım ama benım bıldıgım memeden sut gıbı bırsey gelırse prolaktın yukseklılıgınden oluyor bu da gebelıge engel bır durum ılacla duzene gırebılıyor. yınede Doktoruna gıdıp bır hormon tahlılı yaptır derım ben. bu prolaktın adet duzensızlıgıde yaparmıs.

oncelıkle gecmıs olsun arkadasım ama benım bıldıgım memeden sut gıbı bırsey gelırse prolaktın yukseklılıgınden oluyor bu da gebelıge engel bır durum ılacla duzene gırebılıyor. yınede Doktoruna gıdıp bır hormon tahlılı yaptır derım ben. bu prolaktın adet duzensızlıgıde yaparmıs.

napıon ablam kayboluon hep ya

Biliyorum ama benim gogsumden sut gelmiyor sadece sizliyor. 5 yasinda bir oglum var onu emziirirken gogsum cok sizlardi o siziya benziyor.

Biliyorum ama benim gogsumden sut gelmiyor sadece sizliyor. 5 yasinda bir oglum var onu emziirirken gogsum cok sizlardi o siziya benziyor.

o zaman bılemıcem arkadasım adetın gecmedı henuz dıme??? belkı yumurtlama donemındesındır hesabıma gore bugun 16.cı gunundesın dıme? yanı duzenlı adet goren bırısıysen eger muhtemelen o dur

hayırlısı olsun bıtanem ne kadar geıktın? daha once gecıkmelerın varmıydı senın? kan testı en saglıklısı bence onu yaptır

olmassam psrtesı yaptrcm 4 gun gectı ama hala yok agrım oluo bazen mıdem bulanıo bıde belkıde psıkolojıktr bılmıom beklıcm

o zaman bılemıcem arkadasım adetın gecmedı henuz dıme??? belkı yumurtlama donemındesındır hesabıma gore bugun 16.cı gunundesın dıme? yanı duzenlı adet goren bırısıysen eger muhtemelen o dur

Yumurtlama gunum 26 nisan gozukuyor. Hic basima boyle bisey gelmemisti. Ben hamilelikten supheleniyorum acaba erken yumurtlama mi oldu diyorum iliskiden. Iki uc gun sonra hemen gogus hassaiyeti basliyor. Erken yumurtlama mi oldu acaba?

Yumurtlama gunum 26 nisan gozukuyor. Hic basima boyle bisey gelmemisti. Ben hamilelikten supheleniyorum acaba erken yumurtlama mi oldu diyorum iliskiden. Iki uc gun sonra hemen gogus hassaiyeti basliyor. Erken yumurtlama mi oldu acaba?
Kac gunde bir adet goruyorsun ki? Bide internetteki hesaplayicilari mi kullaniyorsun.onlar yanlis olup tutmaya biliyor. Sen adet dongunden 14 cikar oyle hesapla eger duzenliyse... tabiki.birde akintilarini dikkate al hani su sumukumsu akinti oluyor ya

Back