• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri

migde yanmasi bir belirtimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç duymadım o tip bi belirti, bende 8. hafta gibi mide bulantısı başlamıştı hafiften. başka bi belirti yok mu göğüslerde hassasiyet gibi. çünkü benim regl olmam gereken (ama çok şükür ki olmadığım) gün, ilk belirtimdi. kaç gün geçti senin?

canim goslerimde sisti karnimda da sislik ve gaz var ama digeler hamileligimde migde yanmasiyla ogrenmistim o yuzden merak ettim

migde yanmasi bir belirtimi

Merhaba, bu soruya istinaden ben de kendimdeki belirtileri yazıp bir katkıda bulunmak istedim:) Evet, mide yanması da bir belirti yani benim yaşadığım bir belirtiydi. Bulantılarım henüz başlamadı ama özellikle geceleri midemde yanma ve reflüyle karşıkarşıyaydım. Bununla beraber leğen kemiğinde belirginleşen ince ve kaşınan damarların varlığı beni şüphelendirmişti. Testten ve hamile olduğumu öğrendikten sonra bu damarlarda ve vücudumdaki özellikle bacak damarlarımdaki, göğüs danarlarımdaki belirginliği şaşkınlıkla izliyorum:S Şuanda halsizlik durumu dışında başka bir belirti yok kayda değer. Son olarak bir de regli tarihinden bir hafta önce başlayan ve hâlâ devam eden göğüş ağrısı ve hassasiyeti...Umarım faydası olmuştur ve gönlünüzdeki gerçekleşir.

bende 7 haftalık hamileyim ama şuan hiçbir şikayetim yok ne mide bulantısı ne halsizlik sadece göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik var.
korkmuyor da değilim hani bebeğimi hissetmek istiyorum. benim gibi olan kimse var mı acaba ?

canim ben hikayemi tam anlatayim size 5 yillik evliyim 4 yil once bi hamilelik gecirdim migde yanmasiyla ogrendim 2 aylikti kalbi atmadigi icin kurtaj oldum ve bundan 1 bucuk ay once laparaskopi oldum tek tupum kapaliydi acildi yapisiklar vardi rahimde hepsi giderilde sadece yumurta temvelligim kalmisti onuda bu ay fostimon ve femera hapiyla giderdiler 6 yumurtam olustu ve ovitrelle catlama ignesi oldum 7 gun once simdide adetime daha var ama migde yanmam var siskinlik gaz ve gogustelrim hem sisti hem kasiniyo insan dayanamiyo artik cok merak ediyo hamilemiyim diye

kizlar ikinci cizgiyi goren varsa lutfen yorum yapsin gamile olabilirmiyim

Eklentiler

• $1398088748667.jpg
    $1398088748667.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba bayanlar, ben 22 yaşındayım hayatımda hep baskı ve sıkıntılarla uğraştım kiloluydum 1 yıldan az bir sürede 19 kilo birden verdim çene problemım vardı tedavi gördüm 8 saatlik çift çene ameliyatı geçirdim iyleşmesi cok zordu aylarca sıvıyla beslendm 5 ay geçti çok güzel bir çenem var artık benım gbı bu amelyatı olan biriyle tanıştım aylaaar aylarr önce ona aşık oldum hayatım düzene girdi mutsuz olacak hiç bir sey kalmadı ve tamamen değştim ruhen fiziken bu ayın ilk haftasında adet dönemindeydim erkek arkadaşımla gerçekleşemeyen bir ilişkimiz oldu çünkü bende çoğunluk gibi vajinismusmuşum meğer( adet kanı kızlık kanı birbirıne karıştı hersey daha özel olsun isterdım) neyseki iki hafta egsersizler yaparak kendimi alıştırdım ki ben asla oraya bir cisim gireceğini tahmin bile edemez korkuya kapılırdım en büyük korkularımdan biriydi hatta evlenmeden yapanlara çok kızardım çok karşıydım benım eskı kafam gibi düşünen genç kızlar asla kınamasınlar ne kadar pişman olrsan ol sevgiden gözün bir şey görmüyorsa oluyor bu haziranda sözlenıyoruz Allahın ıznıyle... uzun lafın kısası bu hafta sonu erkek arkadaşımla yenıden denedik ve oldu ve acılar yok oldu cok acık konuşucam kusuruma bakmayın ancak benı boyle anlarsınız ilk gece korunmadık ama içerıye hiç bosalma olmadı genelde hep dısarıya oldu ertesı gun prezervatf aldık ve bırde emnıyet amaclı ertesı gun hapı onu o gun ıctım aksam bı kac kez denedık erkek arkadasmnda ılk tecrubelerı oldgu ıcın bı turlu prezarvtfe uyum saglıyamadı taktı ama bu kezde o sertlık olmuyordu cok hıssedemedgnden bı turlu ayarını tutturamadık öyle dene böyle derken bı prezervatf bi normal oldu ilişkılerımız ama hıc bırınde içime bosalmadı sonra netten bazı formlarda okuduk şok olduk vajiye boşalmasa bile erkeğin zevk suyu kayganlaştırıcısı vs pek bılmıyorm o ön sıvıdada cok guclu spermler içerdigı oylede hamıle kalınabılecegı yazıyordu bu seklde hamıle kalan varmı acaba??? çok endişelendırıyor bu benı hamile kalabilrmiyim sizce?? hastalığımada daha 2hafta var ama korkmuyor değilim :( :113:

Merhaba bayanlar, ben 22 yaşındayım hayatımda hep baskı ve sıkıntılarla uğraştım kiloluydum 1 yıldan az bir sürede 19 kilo birden verdim çene problemım vardı tedavi gördüm 8 saatlik çift çene ameliyatı geçirdim iyleşmesi cok zordu aylarca sıvıyla beslendm 5 ay geçti çok güzel bir çenem var artık benım gbı bu amelyatı olan biriyle tanıştım aylaaar aylarr önce ona aşık oldum hayatım düzene girdi mutsuz olacak hiç bir sey kalmadı ve tamamen değştim ruhen fiziken bu ayın ilk haftasında adet dönemindeydim erkek arkadaşımla gerçekleşemeyen bir ilişkimiz oldu çünkü bende çoğunluk gibi vajinismusmuşum meğer( adet kanı kızlık kanı birbirıne karıştı hersey daha özel olsun isterdım) neyseki iki hafta egsersizler yaparak kendimi alıştırdım ki ben asla oraya bir cisim gireceğini tahmin bile edemez korkuya kapılırdım en büyük korkularımdan biriydi hatta evlenmeden yapanlara çok kızardım çok karşıydım benım eskı kafam gibi düşünen genç kızlar asla kınamasınlar ne kadar pişman olrsan ol sevgiden gözün bir şey görmüyorsa oluyor bu haziranda sözlenıyoruz Allahın ıznıyle... uzun lafın kısası bu hafta sonu erkek arkadaşımla yenıden denedik ve oldu ve acılar yok oldu cok acık konuşucam kusuruma bakmayın ancak benı boyle anlarsınız ilk gece korunmadık ama içerıye hiç bosalma olmadı genelde hep dısarıya oldu ertesı gun prezervatf aldık ve bırde emnıyet amaclı ertesı gun hapı onu o gun ıctım aksam bı kac kez denedık erkek arkadasmnda ılk tecrubelerı oldgu ıcın bı turlu prezarvtfe uyum saglıyamadı taktı ama bu kezde o sertlık olmuyordu cok hıssedemedgnden bı turlu ayarını tutturamadık öyle dene böyle derken bı prezervatf bi normal oldu ilişkılerımız ama hıc bırınde içime bosalmadı sonra netten bazı formlarda okuduk şok olduk vajiye boşalmasa bile erkeğin zevk suyu kayganlaştırıcısı vs pek bılmıyorm o ön sıvıdada cok guclu spermler içerdigı oylede hamıle kalınabılecegı yazıyordu bu seklde hamıle kalan varmı acaba??? çok endişelendırıyor bu benı hamile kalabilrmiyim sizce?? hastalığımada daha 2hafta var ama korkmuyor değilim :( :113:
biz neler neler yapıyoruz olmuyo ihtimal düşük ama oladabilir dikkat edin . birde istemiyorsanız bebek koruunun .ertesi gün hapı bir cinayettir. eger bi gebelik oluşmuşsa yani açık söyleyeyim kendi evladınızı öldürmekdir. dogum kontrol hapı kullanabilirsiniz mesela . burda o kadar isteyen varki evladı olmayan.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın . istedigim akıl vermek degil sadece yanlış ve günah olduguu söylemek boynumun borcu kusura bakmayın

Back