Merhaba Pellycim.Ben iyiyim, çok şükür.Seninde iyi olduğunu okuyorum çok mutlu oluyorum.Ben bildiğin gibi devam ediyorum.Dondurulmuşlarla denemeye çalışıyoruz ama bir türlü adetlerim düzene giremedi tüp bebekten sonra.Nerdeyse 15 güne bir adet olur duruma geldim.Aslında yarın dondurulmuşlar transfer edilecekti ama geçen cuma yine adet oldum , üstelik rahim istenilen kalınlığa ulaşamadı.Bu aralar Cengiz Beye gidiyorum ama yarın bülent beye gideceğim, birde o baksın bakalım.Büyük bir ihtimalle protokol değiştireceğiz.Aslında dondurulmuşların hazırlığı oldukça kolay ancak bünyem bir türlü hazır olmayı kabul etmiyor , sanırım aralıktan beri epey hırpalandı,yoruldu.Anlayacağın bizden haberler böyle.İnşallah sende bu ay kendiliğinden hamile kalırsın da tekrar bu tedavilerle uğraşmak zorunda kalmazsın arkadaşım.Güzel haberlerini almak dileğiyle...
hiç birşey olmaz allahın izniyle. ben hiç kabız olmadım bool boll su iç....bide belirti aramayın diyolar.çünkü herkezte farklı oluyomuşş...benimde 8.günherkese merhaba, ben de yeni üyeyim. transferimin 5. günündeyim göğüslerim zaten pek küçük olmadığı için ve bu hormonlardan dolayı zaten şiştikleri için pek bir şey anlamam mümkün değil ama akıntım oluyor, bir de sürekli bir uyku hali nereye koysanız uyuyabilecek bir miskinliğim var.
bir de kusura bakmazsanız bişey sorucam buradaki arkadaşlar daha bilgili gibiler, ben kabızlık sorunu çekiyorum bu embriyoların tutunmasını engeller mi..yoksa kabızlık ileri dönemlerdeki düşüklere mi sebep olur cevaplarsanız çok sevinirim, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?