Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 damla damlattim hepsi böyle cikti hiç bilmiyorum kafam çok karıştıDağınık olması hatalı olduğundandır ama hepsinin öyle çıkması da garip, idrarı yeterli damlatıyo musun fazla mı gidiyo acaba
Merhaba, benimde 21 ya da 22 günlük adet döngüm var.Şuan 1 gün geçti hala adet olmadım.Her an adet olacakmışım gibi ağrım var oluyor gittiğimde beyaz ve sarı akıntım oluyor.Arada hafif kramp ya da iğne batması gibi ağrım oluyor geçiyor kısa sürede kontrol testi yaptım ama negatif çıktı.Acaba daha test için erken mi?ya da adet gecikmesiyle birlikte kaç gün beklemem gerekiyor idrar testi için?TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar reglime 4 gün var 1 haftadır kasıklarm ağrıyor mide bulantısı ve baş dönmesi de var 5 tane test yaptım hepsi dağınık szce varmı hamilelik
Merhaba Dediğiniz butun belirtiler bendede var test yaptım benimde varla yok arası negatif gibi aynı durumu yaşıyoruz yarı regl günüm benimde her an olacakmış gibi ağrı gelip gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz hamilesinzdir yarın testi tekrarlamanizi öneririm olmazsa gidip bir testt verin bende merak ettim. Hayırlısı olsun. İnşallahMerhaba, benimde 21 ya da 22 günlük adet döngüm var.Şuan 1 gün geçti hala adet olmadım.Her an adet olacakmışım gibi ağrım var oluyor gittiğimde beyaz ve sarı akıntım oluyor.Arada hafif kramp ya da iğne batması gibi ağrım oluyor geçiyor kısa sürede kontrol testi yaptım ama negatif çıktı.Acaba daha test için erken mi?ya da adet gecikmesiyle birlikte kaç gün beklemem gerekiyor idrar testi için?Teşekkürler
Ben ilk kez yaşıyorum o yüzden biraz heyecanlıyım.Hiç bilgim yok.Internette adet gecikmesinden 7.gün itibariyle idrar testi yapın diyor ama insan dayanamıyor.Umarım sizde hamilesinizdir.Merhaba Dediğiniz butun belirtiler bendede var test yaptım benimde varla yok arası negatif gibi aynı durumu yaşıyoruz yarı regl günüm benimde her an olacakmış gibi ağrı gelip gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz hamilesinzdir yarın testi tekrarlamanizi öneririm olmazsa gidip bir testt verin bende merak ettim. Hayırlısı olsun. İnşallah
İnşallah degilimdir hiç hazır değilim benim 1 yaşında bebeğim var Allah isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu inşallah hamilesinizdirBen ilk kez yaşıyorum o yüzden biraz heyecanlıyım.Hiç bilgim yok.Internette adet gecikmesinden 7.gün itibariyle idrar testi yapın diyor ama insan dayanamıyor.Umarım sizde hamilesinizdir.
Ben çok istiyorum.Inşallah bebiş vardır.Sizinde gönlünüze göre versinİnşallah degilimdir hiç hazır değilim benim 1 yaşında bebeğim var Allah isteyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu inşallah hamilesinizdir