• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Doktor da kan testi istedi ama ben 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum daha çok erken sanırım

Geç döllenme olabilir yani siz 6 haftalık diyorsunuz ama belki 4-5 haftalıktır. Gebelik var gözüküyor. Bir kadın doğum uzmanına gidin gitmeden 2 gün önce kan tahlili veririn. Kadın doğum hzmanı da sizden kan istiycek. Karşılaştırma yapıp daha sağlıklı bir yol izleyebilirsiniz. Umarım güzel haberinizi alırısnız
Çok teşekkürler adetime göre de 5 haftalık görünüyor hayırlı olsun inşallah

ben tüp bebekle gebe kaldım sırt ağrım çok olmuştu benim, ayrıca gögüslerimin kahverengi kısmında küçük sivilce gibi şeyler çıkmıştı asıl belirtilerim 8. haftadan sona başladı
Sırt ağrısı bende d3 var ama benim bide 3 aydır korunmasız ilişkim oluyo ama geçen ay adet olmuştum adet olduktan sonra da yumurtlama günümden önce ve yumurtlama günümde ilşkim olduğu için merak edip sizlere sordum

Sırt ağrısı bende d3 var ama benim bide 3 aydır korunmasız ilişkim oluyo ama geçen ay adet olmuştum adet olduktan sonra da yumurtlama günümden önce ve yumurtlama günümde ilşkim olduğu için merak edip sizlere sordum
Anladim canim insAllah vardir gebelik

Back