Hamilelik belirtileri

Yine negatif cikti karnimda agrimaya basladi bidahaki aya kaldi artik
Yaa gelen giden yok ama değil mi karın ağrısı da hamilelik belirtisi aslında neyse testinin fotoğrafını bir at bakalım canım belki silik de olsa vardır,yoksa bile ne yapalım gelecek aya artık sıkma canını

Gelecejmis gibi agrim var ama gelmedi henuz testi cope attim negatif gördükçe sinirlenmeye basladim pazartesiye kadar gelmezse kana gitmeyi dusunucem

Gelecejmis gibi agrim var ama gelmedi henuz testi cope attim negatif gördükçe sinirlenmeye basladim pazartesiye kadar gelmezse kana gitmeyi dusunucem
Canım yazamadım kusura bakma, noldu son durum ne?

Bu sabah gaz sancısı vardı ve kasıklarım sanki regl oluyormuş gibi ağrıyordu ve bugün göğüslerim çok yoğun ağrıyordu özellikle sabah sol göğsun üzerine yatamıyordum damarlar baya belirginleşti ve akşama doğru sağ kasıktan karina doğru sanki iğne batar gibi 10 saniye arayla bir kaç kere çok acı oldu aynı şey bir kaz kez de sol tarafa oldu sonra göğüs hassasiyeti bir ara geçti sandım tekrar ağrılar var ve kaşıklar resmen regl oluyormuş gibi ağrıyor bu ay ilk defa bu kadar yoğun oldu 1 senedir evliyim 4 aydır bebek dusunuyoruz dün hafif mide bulantısı yasadim ve çok keskin bir şekilde ilk defa yemek kokusu aldım en son 10 ocakta regl olurum diye tahmin ediyorum 30. Güne geliyor karın bolgesinde kasık bölgesinde batmalar olurken aynı zamanda sanki belime bıçak saplanır gibide ağrı vuruyor dün test yaptım negatif çıktı acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa regl belirtileriyle aynımı hiç anlamiyorum

Adet tarihinin geçmesini bekle canım söylediklerin gebelik belirtilerini de adet belirtisini de gösteriyor. En güzel sonuçlar için adetin geçmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…