Tamam yazarim insallah guzel haberler alirizzYarın yap banada haber ver canım valla çok merak ederim
İnşallah canım benimTamam yazarim insallah guzel haberler alirizz
Canım noldu test yapacaktın?Tamam yazarim insallah guzel haberler alirizz
Yine negatif cikti karnimda agrimaya basladi bidahaki aya kaldi artikCanım noldu test yapacaktın?
YaaYine negatif cikti karnimda agrimaya basladi bidahaki aya kaldi artik
Gelecejmis gibi agrim var ama gelmedi henuz testi cope attimYaagelen giden yok ama değil mi karın ağrısı da hamilelik belirtisi aslında neyse testinin fotoğrafını bir at bakalım canım belki silik de olsa vardır,yoksa bile ne yapalım gelecek aya artık sıkma canını
Canım yazamadım kusura bakma, noldu son durum ne?Gelecejmis gibi agrim var ama gelmedi henuz testi cope attimnegatif gördükçe sinirlenmeye basladim pazartesiye kadar gelmezse kana gitmeyi dusunucem
Malesef birdahaki aya kaldi hayirlisiCanım yazamadım kusura bakma, noldu son durum ne?
Sizde durum nedirMalesef birdahaki aya kaldi hayirlisi
YaaMalesef birdahaki aya kaldi hayirlisi
Ben aynıyım canım nolsun,yorgunluk çok oluyor baş ağrıları falan oluyor arada ama ilk üç aya göre daha rahatımSizde durum nedir
Masallah saglikla gelsin insallah ufak tefek zorluklar olucak elbet sonu guzel olsunBen aynıyım canım nolsun,yorgunluk çok oluyor baş ağrıları falan oluyor arada ama ilk üç aya göre daha rahatım
İnşallah canım benimMasallah saglikla gelsin insallah ufak tefek zorluklar olucak elbet sonu guzel olsun
Bebişin cinsiyet belli miİnşallah canım benim
Bu arada sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum 2020 den güzel olsun
Tam çevrimiçiyken yazdınBebişin cinsiyet belli mi
Allah tamamina erdirsin insallahTam çevrimiçiyken yazdınevet canım bir oğlum var kızım olacak inşallah
Tam çevrimiçiyken yazdınevet canım bir oğlum var kızım olacak inşallah
Yaa sana birsey sorabilir miyim bu ay yumurtaliklarimda bir hareketlilik var ama daha 9 gun var yumurtlamama bukadar degismez dimi gunleri erkene gelir mi bukadarTam çevrimiçiyken yazdınevet canım bir oğlum var kızım olacak inşallah
Adet tarihinin geçmesini bekle canım söylediklerin gebelik belirtilerini de adet belirtisini de gösteriyor. En güzel sonuçlar için adetin geçmesi gerekiyorBu sabah gaz sancısı vardı ve kasıklarım sanki regl oluyormuş gibi ağrıyordu ve bugün göğüslerim çok yoğun ağrıyordu özellikle sabah sol göğsun üzerine yatamıyordum damarlar baya belirginleşti ve akşama doğru sağ kasıktan karina doğru sanki iğne batar gibi 10 saniye arayla bir kaç kere çok acı oldu aynı şey bir kaz kez de sol tarafa oldu sonra göğüs hassasiyeti bir ara geçti sandım tekrar ağrılar var ve kaşıklar resmen regl oluyormuş gibi ağrıyor bu ay ilk defa bu kadar yoğun oldu 1 senedir evliyim 4 aydır bebek dusunuyoruz dün hafif mide bulantısı yasadim ve çok keskin bir şekilde ilk defa yemek kokusu aldım en son 10 ocakta regl olurum diye tahmin ediyorum 30. Güne geliyor karın bolgesinde kasık bölgesinde batmalar olurken aynı zamanda sanki belime bıçak saplanır gibide ağrı vuruyor dün test yaptım negatif çıktı acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa regl belirtileriyle aynımı hiç anlamiyorum
Umarım hayırlısı olur :)Adet tarihinin geçmesini bekle canım söylediklerin gebelik belirtilerini de adet belirtisini de gösteriyor. En güzel sonuçlar için adetin geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?