Hamilelik belirtileri

bekesim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
75
21
8
Merhabalar hanımlar. Ben 4 haftalık evliyim. Lütfen hamilelik geçiren ablalarım bana yaşadığınız belirtileri yazar mısınız?

Bende kremsi akıntı
Hafif adet sancıları
Bel ağrısı
Ani harekette kasıkda sancı
İlk belirtiler bunlardı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim son günlerde saydıklarınız dahil yüzümde solgunluk ve şişme de oldu. Bu da belirti olarak sayılır mı? Teşekkür ederim

Adetin gecikince test yap.. belirtiler regl belirtileriyle aynı hemen hemen

Benim son günlerde saydıklarınız dahil yüzümde solgunluk ve şişme de oldu. Bu da belirti olarak sayılır mı? Teşekkür ederim
Ben solgunluk yaşadım evet ama bulantılarım başlayın ca yani 3 aylıkken yaşadım şişme olmadı
Herkeste farklı tabi gebelik belirtisi canım
Adetin geçiyorsa test yap canım daha iyi olur şüphen varsa

Merhabalar hanımlar. Ben 4 haftalık evliyim. Lütfen hamilelik geçiren ablalarım bana yaşadığınız belirtileri yazar mısınız?
Göğüste ağrı dolgunluk, uçlarında kaşınma
Sağ kasıkta yanma ve batma
Sırt ağrısı
Şişkinlik ve gaz
Ayakta uyumama sebep olan bir yorgunluk
Beyaz akıntı

Bu belirtiler ne zaman başladı? İlk belirtilerini ne zaman oluştu
İlk belirtim adetimden bir hafta önce şişkinlik ve göğüs hassasiyeti idi, sonra adet günümde yerleşme kanaması yaşadım,daha sonra beyaz akıntı ve uyku hali başladı,ha bide günde 100 kere idrara çıkıyordum:)

Benm son ilişkim 2 hafta önce oldu. Son birkaç gündür aşırı halsizlik var normalde yerinde duramayan ben şimdi sadece uzanmak uyumak istiyorum. Midemde yanma oluyor. Başım çatlarcasına ağırıyor. Göğüslerimde değişiklik var mı bilmiyorum anlamıyorum. Kasık karın bel ve bacak ağrılarım aşırı derecede var. Bunlar belirti olabilir mi? Yarın adet olmam gerekiyor bakıcaz

Ümitlendirmek istemem ama bunların hepsi sağlam birer belirti gerçi adetten önce çok belirti hissedilmiyor genelde psikolojik de olabilir, yarın bakın bana da haber verin merak ettim

Yerleşme kanamasını nasl yaşadınız bnm adetime 5 gün vardı gnlk peşinde pembe lekeler gördüm büyük leke sonra durdu bı daha hiç olmadı bide o leke olunca fark bile etmedm sancı falan olmadı acaba bnmde o olabilrmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…