Bende kremsi akıntıMerhabalar hanımlar. Ben 4 haftalık evliyim. Lütfen hamilelik geçiren ablalarım bana yaşadığınız belirtileri yazar mısınız?
Benim son günlerde saydıklarınız dahil yüzümde solgunluk ve şişme de oldu. Bu da belirti olarak sayılır mı? Teşekkür ederimBende kremsi akıntı
Hafif adet sancıları
Bel ağrısı
Ani harekette kasıkda sancı
İlk belirtiler bunlardı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben solgunluk yaşadım evet ama bulantılarım başlayın ca yani 3 aylıkken yaşadım şişme olmadıBenim son günlerde saydıklarınız dahil yüzümde solgunluk ve şişme de oldu. Bu da belirti olarak sayılır mı? Teşekkür ederim
Göğüste ağrı dolgunluk, uçlarında kaşınmaMerhabalar hanımlar. Ben 4 haftalık evliyim. Lütfen hamilelik geçiren ablalarım bana yaşadığınız belirtileri yazar mısınız?
Bu belirtiler ne zaman başladı? İlk belirtilerini ne zaman oluştuGöğüste ağrı dolgunluk, uçlarında kaşınma
Sağ kasıkta yanma ve batma
Sırt ağrısı
Şişkinlik ve gaz
Ayakta uyumama sebep olan bir yorgunluk
Beyaz akıntı
İlk belirtim adetimden bir hafta önce şişkinlik ve göğüs hassasiyeti idi, sonra adet günümde yerleşme kanaması yaşadım,daha sonra beyaz akıntı ve uyku hali başladı,ha bide günde 100 kere idrara çıkıyordum:)Bu belirtiler ne zaman başladı? İlk belirtilerini ne zaman oluştu
İlk belirtim adetimden bir hafta önce şişkinlik ve göğüs hassasiyeti idi, sonra adet günümde yerleşme kanaması yaşadım,daha sonra beyaz akıntı ve uyku hali başladı,ha bide günde 100 kere idrara çıkıyordum:)
Benm son ilişkim 2 hafta önce oldu. Son birkaç gündür aşırı halsizlik var normalde yerinde duramayan ben şimdi sadece uzanmak uyumak istiyorum. Midemde yanma oluyor. Başım çatlarcasına ağırıyor. Göğüslerimde değişiklik var mı bilmiyorum anlamıyorum. Kasık karın bel ve bacak ağrılarım aşırı derecede var. Bunlar belirti olabilir mi? Yarın adet olmam gerekiyor bakıcazİlk belirtim adetimden bir hafta önce şişkinlik ve göğüs hassasiyeti idi, sonra adet günümde yerleşme kanaması yaşadım,daha sonra beyaz akıntı ve uyku hali başladı,ha bide günde 100 kere idrara çıkıyordum:)
Ümitlendirmek istemem ama bunların hepsi sağlam birer belirti gerçi adetten önce çok belirti hissedilmiyor genelde psikolojik de olabilir, yarın bakın bana da haber verin merak ettimBenm son ilişkim 2 hafta önce oldu. Son birkaç gündür aşırı halsizlik var normalde yerinde duramayan ben şimdi sadece uzanmak uyumak istiyorum. Midemde yanma oluyor. Başım çatlarcasına ağırıyor. Göğüslerimde değişiklik var mı bilmiyorum anlamıyorum. Kasık karın bel ve bacak ağrılarım aşırı derecede var. Bunlar belirti olabilir mi? Yarın adet olmam gerekiyor bakıcaz
Bende çok heyecanlıyım dua edin lütfen adet olmiymÜmitlendirmek istemem ama bunların hepsi sağlam birer belirti gerçi adetten önce çok belirti hissedilmiyor genelde psikolojik de olabilir, yarın bakın bana da haber verin merak ettim
İnşallah hamilesindir canım, Allah gönlüne göre versinBende çok heyecanlıyım dua edin lütfen adet olmiym
Amin çok çok teşekkür ederim.İnşallah hamilesindir canım, Allah gönlüne göre versin
Günaydın test yaptınmı canımAmin çok çok teşekkür ederim.Şu yüz solgunluğunu şişkinliği de çözebilsem ne güzel olurdu endişeleniyorum çünkü
GünaydınGünaydın test yaptınmı canım
Hadi inşallah vardır canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana da bana da isteyen herkese deGünaydınhayır bugün regl olmazsam çarşamba günü yapacam
Amin amin inşallah canım ya. Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.Hadi inşallah vardır canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana da bana da isteyen herkese de
Yerleşme kanamasını nasl yaşadınız bnm adetime 5 gün vardı gnlk peşinde pembe lekeler gördüm büyük leke sonra durdu bı daha hiç olmadı bide o leke olunca fark bile etmedm sancı falan olmadı acaba bnmde o olabilrmiİlk belirtim adetimden bir hafta önce şişkinlik ve göğüs hassasiyeti idi, sonra adet günümde yerleşme kanaması yaşadım,daha sonra beyaz akıntı ve uyku hali başladı,ha bide günde 100 kere idrara çıkıyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?