MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Neden olmasın benimkine çok benziyor:)) benim de açık pembe ve lekelenme şeklindeydi sadece iki gün sürdü ve günlük pedle idrare edebilecek kadar azdıYerleşme kanamasını nasl yaşadınız bnm adetime 5 gün vardı gnlk peşinde pembe lekeler gördüm büyük leke sonra durdu bı daha hiç olmadı bide o leke olunca fark bile etmedm sancı falan olmadı acaba bnmde o olabilrmi
Bnm bı gün bile sürmedi bı baktım ped kirlenmiş ay ins öyledirNeden olmasın benimkine çok benziyor:)) benim de açık pembe ve lekelenme şeklindeydi sadece iki gün sürdü ve günlük pedle idrare edebilecek kadar azdı
O zaman büyük ihtimalle öyle canım,bi kan testi yaptır bence:))Bnm bı gün bile sürmedi bı baktım ped kirlenmiş ay ins öyledir
Karninizda ilk ay sertlik var mıydıBende kremsi akıntı
Hafif adet sancıları
Bel ağrısı
Ani harekette kasıkda sancı
İlk belirtiler bunlardı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yaa psikolojik olarak gogus agrisida yasanabilir mi adetten once hic yasamazdim cok degisik bir agri yaşadımÜmitlendirmek istemem ama bunların hepsi sağlam birer belirti gerçi adetten önce çok belirti hissedilmiyor genelde psikolojik de olabilir, yarın bakın bana da haber verin merak ettim
Adetten önce göğüs ağrısı olur canım benim adetime bir hafta kala resmen taş gibi olmuştu dokunamıyordum,normalde yanları ağrırdı sadece:)Yaa psikolojik olarak gogus agrisida yasanabilir mi adetten once hic yasamazdim cok degisik bir agri yaşadım
Benim hiicc agrimazdi sadece kasik agirisi olurdu ondan biraz umitlendimAdetten önce göğüs ağrısı olur canım benim adetime bir hafta kala resmen taş gibi olmuştu dokunamıyordum,normalde yanları ağrırdı sadece:)
Gecikirsen test yap bakalım, inşallah gönlündeki gibi olurBenim hiicc agrimazdi sadece kasik agirisi olurdu ondan biraz umitlendim
Insallah yaa heyecanla bekliyorum geçmesiniGecikirsen test yap bakalım, inşallah gönlündeki gibi olur
Bat ne zamanaInsallah yaa heyecanla bekliyorum geçmesini
Insallahh bat bugün ama gelen giden yok henuz sabah tezt yapmistim negatiftiBat ne zamanainşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Yarina pozitif olur mu kiInsallahh bat bugün ama gelen giden yok henuz sabah tezt yapmistim negatifti
Adet günü belli olmayabilir yarın da gelmezse bir daha yap silik de olsa çıkar artıkInsallahh bat bugün ama gelen giden yok henuz sabah tezt yapmistim negatifti
Adet günü belli olmayabilir yarın da gelmezse bir daha yap silik de olsa çıkar artık
Markaya göre de değişiyor predictor,kaset test daha iyi olur
Hiç birşey yok mu yani silik de olsa
Daha çokmuş yarın bir daha yaparsınPredictor erken gebelik testi yapmistim 2 gun once cikmadi freely kaset testtede birsey cikmadk yarinda cikmazsa geriye 3 tane testim kaliyor
Aynen erken ogrenemedikten sonrakasetle ayni isi yapiyorDaha çokmuş yarın bir daha yaparsınerken gebelik testleri hiç iyi olmuyor zaten ya kaset test candır
Yarın yap banada haber ver canım valla çok merak ederimAynen erken ogrenemedikten sonrakasetle ayni isi yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?