• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Yerleşme kanamasını nasl yaşadınız bnm adetime 5 gün vardı gnlk peşinde pembe lekeler gördüm büyük leke sonra durdu bı daha hiç olmadı bide o leke olunca fark bile etmedm sancı falan olmadı acaba bnmde o olabilrmi
Neden olmasın benimkine çok benziyor:)) benim de açık pembe ve lekelenme şeklindeydi sadece iki gün sürdü ve günlük pedle idrare edebilecek kadar azdı

Lütfen eksik dua etmeyelim.. öncelik hamile olmak değil sağlıklı bir gebelik geçirmek bunu düşük yaptıktan sonra anladım... bendeki belirtiler şu şekilde oldu

Kasık ağrısı özellikle sol tarafıma vurdu
Sırt ağrısı
İnanilmaz koku hassasiyeti oldu yemek yiyemiyordum her seyden tiksinmistim sadece yoğurtlu hafif seyler yiyodum
Süt rengi sıvımsı akinti
Bir de her şeye ağlıyordum çok duygusallaşmıştım

Ümitlendirmek istemem ama bunların hepsi sağlam birer belirti gerçi adetten önce çok belirti hissedilmiyor genelde psikolojik de olabilir, yarın bakın bana da haber verin merak ettim 🙈
Yaa psikolojik olarak gogus agrisida yasanabilir mi adetten once hic yasamazdim cok degisik bir agri yaşadım

Yaa psikolojik olarak gogus agrisida yasanabilir mi adetten once hic yasamazdim cok degisik bir agri yaşadım
Adetten önce göğüs ağrısı olur canım benim adetime bir hafta kala resmen taş gibi olmuştu dokunamıyordum,normalde yanları ağrırdı sadece:)

Insallahh bat bugün ama gelen giden yok henuz sabah tezt yapmistim negatifti 🙈
Adet günü belli olmayabilir yarın da gelmezse bir daha yap silik de olsa çıkar artık🥰
Markaya göre de değişiyor predictor,kaset test daha iyi olur
Hiç birşey yok mu yani silik de olsa🙏

Predictor erken gebelik testi yapmistim 2 gun once cikmadi freely kaset testtede birsey cikmadk yarinda cikmazsa geriye 3 tane testim kaliyor 😅😅
Daha çokmuş yarın bir daha yaparsın 😅 erken gebelik testleri hiç iyi olmuyor zaten ya kaset test candır 🤣

Back