- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bende benzer durumdayken umursamadigim ay kalmistim.Takvime sadece not kaydediyorum. Agrilarim belirtilerim kanamalarim hangi gun oldu diye. Onceki aylarda ates ölçüyordum her sabah uyandigimda. Bu ay hiç onemsemedim. Simdiye kadar en umursamadigim ay bu ay oldu. Biraz da bu rahatliga guveniyorum gibi. Sadece 1 iliski oldu diye de kesin olmaz bu ay diyordum. O rahatlik vardi uzerimde. 3 gun kaldi bakalim. Insallah vardir. Bütün dualarina amin diyorum. Guzel dileğin seni de bulsun.❤
Öyle kesin bir şey yok kiLotus var mı güzel haber ?
Bu arada benim adetim 23 umde oluyor
Ben mesela 6 Kasım'da korunmasiz ilişki yaşadım .
Ani gelişti korunamadik o an ...
Hamile kalma olasiligim ne oluyor
Niye soruyorum böyle komik bı soruyu
Yumurtlama 15 gün önce filan diyorlardı sanırım
Ben 17 gün önce ilişkiye girersem tutmaması gerekiyor sanki
Lotus merhabalar, umarım hamilesindir. Değilsen de bir sonra aya inşallah. Bata kaç gün var? Ben batın 2. Günü negatif görmüş, 5. Günü silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenmiş biriyim. Geç döllenme dediler yani bat aslında beklediğim gün değilmiş. Sende de öyle olabilir mi? Ben de hamile olmadığıma çok emindim çünkü, sonra baktım hala regl olmuyorum bir daha test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. O sebepten aslında 10. Güne kadar bekleyin yazıyor testlerde. Varsa çıkar diyor çoğu kişi ama kimse geç döllenmeyi hesaba katmıyor.Kaset test yaptim negatif cikti.
Pcoslu olduğum için zaten takvimim yokmuş benimÖyle kesin bir şey yok kibirincisi her kadın 15. Gün yumurtlamaz, 2.si Her 15. Gün yumurtlayan kadın her ay 15. Gün yumurtlamayabilir, 3.sü Spermler vücutta belli süreye kadar canlı kalabilir, yumurta bulduğu anda döller yani hamile kalabildiğimiz tek bir gün yok aslında. Takvime göre gitmek çook riskli.
O zaman geçmiş olsunPcoslu olduğum için zaten takvimim yokmuş benim
Beklicem umidimi kaybetmicem. Bata 2 gün var su an. Erken test yaptim yine. Çok belirsiz cizgi gordum gibi. Ama beklicem. Bu ay farkli hissediyorum. Oldu gibi geliyor. Icime doguyor sanki. Acaba kan versem çıkar mi?Lotus merhabalar, umarım hamilesindir. Değilsen de bir sonra aya inşallah. Bata kaç gün var? Ben batın 2. Günü negatif görmüş, 5. Günü silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenmiş biriyim. Geç döllenme dediler yani bat aslında beklediğim gün değilmiş. Sende de öyle olabilir mi? Ben de hamile olmadığıma çok emindim çünkü, sonra baktım hala regl olmuyorum bir daha test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. O sebepten aslında 10. Güne kadar bekleyin yazıyor testlerde. Varsa çıkar diyor çoğu kişi ama kimse geç döllenmeyi hesaba katmıyor.
Bir sürü kişi hissetti, bir de boyle seyleri hisseden bir tanidigimiz da demis bunu eşime. Hislerle olmuyor tabii ama ben de hamileymişim gibi hissediyorum.Bende benzer durumdayken umursamadigim ay kalmistim.
ben nedense hamileymissiniz gibi hissettim. Kan testi verseniz? Kanamalar normal olmayabilir cunku.
Seni çok sevdim biliyor musun?❤Hakkınızda hayırlısı olsun canımm sonuca üzülme lütfen babaannemin bi lafı vardı önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına diye sen kendini Kanda da negatife hazırla ki sonuca büyük yıkım yaşama ama pozitifse de büyük sevinç yaşarsın sen kendini paralasan da onlar gelecekleri vakti biliyolar şimdiden bizi çıldırtmaya başladılar
Çıkar. Ama beklemek daha iyi sanki. Çünkü bu sefer de kimyasal mı, hcg artacak mı, kese görünecek mi kaygıları oluyor. İçine doğuyorsa yarın sabah kan ver bence. Nasılsa beklesen de beklemesen de her türlü umutlanıyor insan. Hep günü gününe mi regl oluyor?Beklicem umidimi kaybetmicem. Bata 2 gün var su an. Erken test yaptim yine. Çok belirsiz cizgi gordum gibi. Ama beklicem. Bu ay farkli hissediyorum. Oldu gibi geliyor. Icime doguyor sanki. Acaba kan versem çıkar mi?
4 5 aydir cok erken oluyorum. Beni umitlendiren bir de bu. Uzun zamandir bata 2 gun kalmiyor. 8 10 gun kalırken regl oluyordum. Simdi 2 gun kaldi. Oldu diye düşünüyorum var gibi geliyor bilmiyorum. Hepimiz istiyoruz istedigimiz icin boyle hissediyoruz galiba.Çıkar. Ama beklemek daha iyi sanki. Çünkü bu sefer de kimyasal mı, hcg artacak mı, kese görünecek mi kaygıları oluyor. İçine doğuyorsa yarın sabah kan ver bence. Nasılsa beklesen de beklemesen de her türlü umutlanıyor insan. Hep günü gününe mi regl oluyor?
Bende seni sevdim dobralığının hep farkındaydımSeni çok sevdim biliyor musun?❤
Normalde Ümit vermeyi hiç istemem ama içimden bi ses var diyor hakkında hayırlısı canımMerhaba hanımlar, bu ay yasadigim tuhaf seyler var. Belki sizinkilerle benzer seylerdir diye yazip sormak istedim. Bat 3 gun sonra. Aslinda bu ay bebek tutmasi bir mucize gibi olur. Çünkü yumurtlama günümü bilmeden takvime gore 14. Gunde korunmasiz iliskim oldu. Ondan sonra ara kanamalar yasadim. Korunmali iliskilerim oldu. Tutabileceği sadece 1 gun var yani. Belirtilerime gelecek olursam adet olacak gibi karnım agridi once. Kesin bu sefer oldum dedim tuvalete gittim peceteye turuncu leke geldi. Ped taktim saatler sonra baktim bomboş kalmis. Agrim devam etti bu surede. Gaz sancım var. Adet öncesinde göğüs hassasiyeti yasamayan biriyim. Su an göğüs Agrim var. Sol göğsüm sızlıyor. Gecenlerde pembe lekelenmeler oldu tekrar. Dun de kremsi çok açık kahve akintim oldu. Hâlâ adet sancısı gibi agri cekiyorum ama kan leke bir sey yok. Adet oncesinde bacaklarim cok agrir kan çekilir sanki. Ama simdi yok. Bat oncesi test yaptim dayanamadim. Çizgi görmüyorum ama ikinci cizgi yerinde bir iz var gibi goruyorum. Bugün test yapmadim beklemeye karar verdim. Bu belirtiler umitlenmem için yeter mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.
Insallah vardir canim. Hepinize tek tek yazacagim varsa. Bekleyen herkesin karni kucagi dolsun insallahNormalde Ümit vermeyi hiç istemem ama içimden bi ses var diyor hakkında hayırlısı canım
İnşallahInsallah vardir canim. Hepinize tek tek yazacagim varsa. Bekleyen herkesin karni kucagi dolsun insallah
Yarin yapmicam soz verdim kendimeİnşallahbelirtilerini okurken kendımı gördüm sanki hayırlı olsun tam çizgi görene kadar istemeden test yapacaksın dayanamayıp
İnşallah hep öyle olur ama sonuç test yapılırYarin yapmicam soz verdim kendimesen gecikmenin kacinci gunde ikinci cizgiyi gordun?
Hatta çizgiden şüphe duydum bana öyle geliyor herhalde dedim bundan çok çok hafifti 10 dk gecınce birazcık daha belirginleşti kamerada zor belirgin hale getirdim fotoda görünsün diyeYarin yapmicam soz verdim kendimesen gecikmenin kacinci gunde ikinci cizgiyi gordun?
Reglden 5 gun once 4 gun once goremedim ben. Boyle olunca da üzülüyorum. Acaba yok mu diyorum.İnşallah hep öyle olur ama sonuç test yapılır
Ben reglden 5 gün önce gördüm ama hayalet çizgiydi ama belirtilerin aynısı bende de vardı hatta benımki planlı bile değil şans eseri oluşan gebelık imkan vermiyordum yumurtlamadan önce olmuş takvime göre
Hayırlı olsun kan versen çıkar ama sonrası beklemek sıkıntılı biliyorsun bunu göze alıyorsan ver birde insan hissediyor gerçekten umarim öyledirBeklicem umidimi kaybetmicem. Bata 2 gün var su an. Erken test yaptim yine. Çok belirsiz cizgi gordum gibi. Ama beklicem. Bu ay farkli hissediyorum. Oldu gibi geliyor. Icime doguyor sanki. Acaba kan versem çıkar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?