Hamilelik belirtileri

Bende benzer durumdayken umursamadigim ay kalmistim.

ben nedense hamileymissiniz gibi hissettim. Kan testi verseniz? Kanamalar normal olmayabilir cunku.

Öyle kesin bir şey yok ki birincisi her kadın 15. Gün yumurtlamaz, 2.si Her 15. Gün yumurtlayan kadın her ay 15. Gün yumurtlamayabilir, 3.sü Spermler vücutta belli süreye kadar canlı kalabilir, yumurta bulduğu anda döller yani hamile kalabildiğimiz tek bir gün yok aslında. Takvime göre gitmek çook riskli.

Kaset test yaptim negatif cikti.
Lotus merhabalar, umarım hamilesindir. Değilsen de bir sonra aya inşallah. Bata kaç gün var? Ben batın 2. Günü negatif görmüş, 5. Günü silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenmiş biriyim. Geç döllenme dediler yani bat aslında beklediğim gün değilmiş. Sende de öyle olabilir mi? Ben de hamile olmadığıma çok emindim çünkü, sonra baktım hala regl olmuyorum bir daha test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. O sebepten aslında 10. Güne kadar bekleyin yazıyor testlerde. Varsa çıkar diyor çoğu kişi ama kimse geç döllenmeyi hesaba katmıyor.

Pcoslu olduğum için zaten takvimim yokmuş benim

Beklicem umidimi kaybetmicem. Bata 2 gün var su an. Erken test yaptim yine. Çok belirsiz cizgi gordum gibi. Ama beklicem. Bu ay farkli hissediyorum. Oldu gibi geliyor. Icime doguyor sanki. Acaba kan versem çıkar mi?

Bende benzer durumdayken umursamadigim ay kalmistim.

ben nedense hamileymissiniz gibi hissettim. Kan testi verseniz? Kanamalar normal olmayabilir cunku.
Bir sürü kişi hissetti, bir de boyle seyleri hisseden bir tanidigimiz da demis bunu eşime. Hislerle olmuyor tabii ama ben de hamileymişim gibi hissediyorum.

Seni çok sevdim biliyor musun?❤

Beklicem umidimi kaybetmicem. Bata 2 gün var su an. Erken test yaptim yine. Çok belirsiz cizgi gordum gibi. Ama beklicem. Bu ay farkli hissediyorum. Oldu gibi geliyor. Icime doguyor sanki. Acaba kan versem çıkar mi?
Çıkar. Ama beklemek daha iyi sanki. Çünkü bu sefer de kimyasal mı, hcg artacak mı, kese görünecek mi kaygıları oluyor. İçine doğuyorsa yarın sabah kan ver bence. Nasılsa beklesen de beklemesen de her türlü umutlanıyor insan. Hep günü gününe mi regl oluyor?

4 5 aydir cok erken oluyorum. Beni umitlendiren bir de bu. Uzun zamandir bata 2 gun kalmiyor. 8 10 gun kalırken regl oluyordum. Simdi 2 gun kaldi. Oldu diye düşünüyorum var gibi geliyor bilmiyorum. Hepimiz istiyoruz istedigimiz icin boyle hissediyoruz galiba.

Normalde Ümit vermeyi hiç istemem ama içimden bi ses var diyor hakkında hayırlısı canım

Yarin yapmicam soz verdim kendime sen gecikmenin kacinci gunde ikinci cizgiyi gordun?
İnşallah hep öyle olur ama sonuç test yapılır
Ben reglden 5 gün önce gördüm ama hayalet çizgiydi ama belirtilerin aynısı bende de vardı hatta benımki planlı bile değil şans eseri oluşan gebelık imkan vermiyordum yumurtlamadan önce olmuş takvime göre

Yarin yapmicam soz verdim kendime sen gecikmenin kacinci gunde ikinci cizgiyi gordun?
Hatta çizgiden şüphe duydum bana öyle geliyor herhalde dedim bundan çok çok hafifti 10 dk gecınce birazcık daha belirginleşti kamerada zor belirgin hale getirdim fotoda görünsün diye

Eklentiler

• EFB24BEA-9B36-4232-8DE9-6744770784BA.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 87
Bebek bekleyen özlemimi çeken herkesin gönülden hamile kalmasını o kadar çok istiyorum ki benım gibi erken diye düşünenler var ise de yapmayın ölüyorum sanki bulantıdan bas agrısından su günler geçse nerdeyse 20 saat uyuyorum artık bı tek uyuyunca mutluyum midem bulanmıyor uyurken az önce ağlıyordum bulantıdan hayattan soğudum diye hepınız hamıle kalın gelın bu furyaya birlikte midemiz bulansın sonuç güzel olacak

Reglden 5 gun once 4 gun once goremedim ben. Boyle olunca da üzülüyorum. Acaba yok mu diyorum.

Hayırlı olsun kan versen çıkar ama sonrası beklemek sıkıntılı biliyorsun bunu göze alıyorsan ver birde insan hissediyor gerçekten umarim öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…