Hamilelik belirtileri

Dlk-pg3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
6
1
1
25
Merhabalar kaşık ağrısı bel ağrısı hamilelik belirtileri mi ama daha adet olmadım..

Hamilelik ve adet belirtileri cok benzer. Ancak herkes farkli yasiyo.

Olabilir olmayadabilir.Hamilelikle adet belirtileri birbirine çok benziyor ve kisiden kişiye değisiyor.Bazılarında hiç belirti olmazken bazılarinda yoğun belirtiler oluyor.

Merhabalar kaşık ağrısı bel ağrısı hamilelik belirtileri mi ama daha adet olmadım..
Evet bu soyledklern hem gebelk hem adet belirtileri. Ama kac gn geciktgn onemli. Gebelk belirtisi diyeblmemiz icin en az 1 hafta ge ikmis olman lazm. Aksi takdirde belirtiler baslamamis oluyo zaten.

Genelde kisiden kisiye fark ediyor reglini beklemelisin

Merhaba bişey sormak istiyorum eşimle gecen adetimden sonra iki günde bir ilişki yaşadık bebek istiyoruz ve 19günün üstüne kahverengi lekelenmem oldu acaba adetmi olcam yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi cünkü adetim 26 28günde bir oluyodu 19gün sonra böyle olması normalmi yoksa

Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen gebelik olup olmadığını yorumlar mısınız benim için? Şimdiden teşekkür ediyorum...

Eklentiler

• 3F25E76B-A47F-4A24-92DC-049425746EE9.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 138
Evet çok net görünüyor hayırlı olsun

Evet 3-4 haftalık sanırım sağlıkla gelsin inşallah.

Evet 3-4 haftalık sanırım sağlıkla gelsin inşallah.
Amin çok sağ olun ilk gebeliğimde de ilk değerlerim bu rakamlarda çıkmıştı ancak sonraki aşamada gelişim göstermedi kürtaj olmak zorunda kaldım yine bu değer çıkınca biraz da tedirgin oldum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz sağlıkla alırım kucağıma ...

İnşallah canım ben de ocakta düşük yaptım 5 aydır deniyorum hamile kalamadım henüz. Olumsuz düşünüp stres yapma sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

İyi günler yine ben. Önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?

Haftaya çarşamba perşembe gidersen vajinal görünür

Herhangi bi belirti oldumu sende

Hiç gebelik belirtisi yaşadın mı adet öncesi

İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testi acaba?

Merhabalar adetim normalde çok düzenlidir 2 gün gecikti. Normalde 1 hafta öncesinden göğüslerim şişer hassaslaşırdı. Ama su sefer hiç biri yok. Böyle bir durum yaşayan var mı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…