Evet bu soyledklern hem gebelk hem adet belirtileri. Ama kac gn geciktgn onemli. Gebelk belirtisi diyeblmemiz icin en az 1 hafta ge ikmis olman lazm. Aksi takdirde belirtiler baslamamis oluyo zaten.Merhabalar kaşık ağrısı bel ağrısı hamilelik belirtileri mi ama daha adet olmadım..
Evet çok net görünüyor hayırlı olsunMerhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen gebelik olup olmadığını yorumlar mısınız benim için? Şimdiden teşekkür ediyorum...
Test sonucum bu. Pozitif değil mi?Evet çok net görünüyor hayırlı olsun
Amin çok sağ olun ilk gebeliğimde de ilk değerlerim bu rakamlarda çıkmıştı ancak sonraki aşamada gelişim göstermedi kürtaj olmak zorunda kaldım yine bu değer çıkınca biraz da tedirgin oldum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz sağlıkla alırım kucağıma ...Evet 3-4 haftalık sanırım sağlıkla gelsin inşallah.
İnşallah canım ben de ocakta düşük yaptım 5 aydır deniyorum hamile kalamadım henüz. Olumsuz düşünüp stres yapma sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)Amin çok sağ olun ilk gebeliğimde de ilk değerlerim bu rakamlarda çıkmıştı ancak sonraki aşamada gelişim göstermedi kürtaj olmak zorunda kaldım yine bu değer çıkınca biraz da tedirgin oldum inşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz sağlıkla alırım kucağıma ...
Hayırlısı olsun canım banada dua et benimde son iki gün kaldı adete çok istiyorumEvet 3-4 haftalık sanırım sağlıkla gelsin inşallah.
Herhangi bi belirti oldumu sendeİyi günler yine ben. Önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
Hiç gebelik belirtisi yaşadın mı adet öncesiMerhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen gebelik olup olmadığını yorumlar mısınız benim için? Şimdiden teşekkür ediyorum...
Adetim gecikene kadar adet olacakmışım gibi karın ağrılarım, sivilcelenmelerim olmuştu. Ben hala adet olacağım sanıyordum. Üç gün de gelmeyince test yaptımHiç gebelik belirtisi yaşadın mı adet öncesi
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız testi acaba?Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen gebelik olup olmadığını yorumlar mısınız benim için? Şimdiden teşekkür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?