- 20 Ocak 2019
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yasemin ys
-
Tekrar test yaptın mı ??Merhabalar
Adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti, ayın 17 sinde doktora gittim ve yumurtalarin çatlamış dedi. 19 unda kan testi yaptirdim 0.6 çıktı. 20 sinde hafif kan geldi sonrasında kan gelmedi. Sizce ne olabilir ?
Yumurta catladiktan sonra 7-10 gün arasında tutunma olurMerhabalar
Adetim bugün itibariyle 4 gün geçikti, ayın 17 sinde doktora gittim ve yumurtalarin çatlamış dedi. 19 unda kan testi yaptirdim 0.6 çıktı. 20 sinde hafif kan geldi sonrasında kan gelmedi. Sizce ne olabilir ?
Kabızlık sürekli mi mesela bn bi gün kabız oluyorum ama bir de ishal oluyorum 11gundur boyle dengesiz bir durum yaşıyorumKabızlık, gögüs ağrısı, karın ağrısı ve kramp varsa gebelik olabilir ama test yaptır canım
Benim en en başta vardı kabızlık.. Yani 4 5.günde diyebilirim.Kabızlık sürekli mi mesela bn bi gün kabız oluyorum ama bir de ishal oluyorum 11gundur boyle dengesiz bir durum yaşıyorum
Akıntı var miydi peki? Çok soru soruyorum ama benim baya belirtim var ama bata daha 3 gun var diye bekliyorumBenim en en başta vardı kabızlık.. Yani 4 5.günde diyebilirim.
Bilmiyorum olabilir canım ben de geçen haftalarda öyleydim ve dün hamile olduğumu öğrendimKabızlık sürekli mi mesela bn bi gün kabız oluyorum ama bir de ishal oluyorum 11gundur boyle dengesiz bir durum yaşıyorum
Yaaa hayırlı olsun bebis cok sevindim canimBilmiyorum olabilir canım ben de geçen haftalarda öyleydim ve dün hamile olduğumu öğrendim
Evet akıntı vardı canım ama hiç kan gelmedi her akıntı hissettiğimde aha regl oldum dedim ama olmadım 25i olmam gerekiyordu olmadım 26sında yani dün kan verdim öyle öğrendim 25aydır beklediğim mucizem yola çıkmışYaaa hayırlı olsun bebis cok sevindim canimakıntı var miydi peki sende de ya ben çok merak ediyorum da
Benim bat 2 mart ayni duygulara sahibim senleValla benimde bat 2 mart ama bu gün inanılmaz halsizlik var oturasım gelmiyor süreklşi yatasım var bir de inanılmaz belim ağırıyor kuyruk sokumuma bile ara ara ağrı giriyor. idrara normale göre fazla çıkıyorum sanki bi su içiyim hemen kasıklarımda ara ara batma oluyo acaba varmıdır korkuyorum bakmayada yarın doktor kontrolüm var dua edin bana nolur bu sefer olsun
Aynılarını yaşıyorum Allah inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize, isteyen herkese inşallahValla benimde bat 2 mart ama bu gün inanılmaz halsizlik var oturasım gelmiyor süreklşi yatasım var bir de inanılmaz belim ağırıyor kuyruk sokumuma bile ara ara ağrı giriyor. idrara normale göre fazla çıkıyorum sanki bi su içiyim hemen kasıklarımda ara ara batma oluyo acaba varmıdır korkuyorum bakmayada yarın doktor kontrolüm var dua edin bana nolur bu sefer olsun
Yaaa hayırlı olsun canim darısı bizlere olsun insallahEvet akıntı vardı canım ama hiç kan gelmedi her akıntı hissettiğimde aha regl oldum dedim ama olmadım 25i olmam gerekiyordu olmadım 26sında yani dün kan verdim öyle öğrendim 25aydır beklediğim mucizem yola çıkmış Allah herkese nasip etsin inşallah
Vardı ve hep regl ağrısı gibi ağrım vardı.. Hep tuvalete gidip bakıyordum oldum acaba diyeAkıntı var miydi peki? Çok soru soruyorum ama benim baya belirtim var ama bata daha 3 gun var diye bekliyorum
Benim Göğüslerim acayip şişti..İnşallah sende hamilesindir canımAmin kızlar inşallah olur bakalım. bel ağrım sırtıma doğru vuruyor ama göğüslerimde hiç bi belirti yok sadece kaşınıyor ara sıra oda kendimi dinlediğimden öyle geliyor bana sanki bilemedim sersemlik var birazda
İnşallah canım inşallaahYaaa hayırlı olsun canim darısı bizlere olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?