- 18 Ocak 2018
- 42
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Poyraz Deniz
-
Allah korusun tatlim dusunme boyle verende allah vermeyendeBnmde oyle esım cok ıstıyor bakalım allah ıns hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar verır heycanlanıyorum bıyandan da korkuyorum hayal korıklıgıncok kotu bı problemımız mı bar acaba dıye dısunmek
Ayhayıtlısıyla hamıle kalsak yaAllah korusun tatlim dusunme boyle verende allah vermeyende
Yemin ederim bazen aglayasim geliyo ya yoksa die allahim kucagimizi bos brakmasin insallah ama ben hissediyorum var pazartesi bayilmasam hastanede ☺☺Ayhayıtlısıyla hamıle kalsak ya
Hadı ıns cnm dua edelım bırbırımıze ıns vardır benımdaha erken oldugu ocon hossetmıyorumdurYemin ederim bazen aglayasim geliyo ya yoksa die allahim kucagimizi bos brakmasin insallah ama ben hissediyorum var pazartesi bayilmasam hastanede ☺☺
Benimde erken canimHadı ıns cnm dua edelım bırbırımıze ıns vardır benımdaha erken oldugu ocon hossetmıyorumdur
Allahin duasi ustumuzde olsun canim benimHadı ıns cnm dua edelım bırbırımıze ıns vardır benımdaha erken oldugu ocon hossetmıyorumdur
Aamin cnm ınsAllahin duasi ustumuzde olsun canim benim
Bende de sende olan belirtiler var adetime 1 hafta kala sarı akıntı geldi bugün ve göğüslerinde şişme var iştahım da açıldı ama adetim geçtikten sonra anca o zaman emin olurumSlm hanımlar bugün adetine 5 gün kala gebelik testi yaptım saat 15de 2 -3 dk içinde gölge şeklinde 2 .çizgi cıktı belirtiler yumurtlama bitince sarı akinti kirpik karışması sık idrara çıkma zaman zaman kaşık bel ağrısı göğüslerim herzamanki büyümeden daha büyük gece uykudan uyanma küçük tuvalette farklılık bitiyoren tekrar sızma oluyo uyku hali başladı iştahım açıldı gebelik testini yorumlarısınız sabah yine yapicam
Kızlar hamileyimmmmmmAamin cnm ıns
Tebrık ederm cnm kac cıktındegerın ılk test yaptında nezaman pozıtıf cıkmıstı ılıskının ustund n kac gungectıHamileyimmmm kızlarr
Saol canim darisi basiniza insallah 228.9 cikti beta kan testi adetime 4 gun kala ince bi cizgi vardi 20 gun dalan sonra zaten suan 2 bucuk haftalik bile degliz ☺☺Tebrık ederm cnm kac cıktındegerın ılk test yaptında nezaman pozıtıf cıkmıstı ılıskının ustund n kac gungectı
Ilıskıden 20 gun sonramı ay masallah cnm cok gzl cıkmıs benım de bugun 9.gunum sence nezaman test yapmalıyımSaol canim darisi basiniza insallah 228.9 cikti beta kan testi adetime 4 gun kala ince bi cizgi vardi 20 gun dalan sonra zaten suan 2 bucuk haftalik bile degliz ☺☺
beklersem ben catlarm koz hahahhaBence sabret tatlim 20 gun olsun iliskiden bide adetin bi kac gun gecsin hastanede hamile cikiyosun ama dis gebelikmi deglmi belli olmuyo benim ultrasnda gozukmedi daha ufak ya o yuzden 25 gun sonra eczaneden test al erken gebelik testi bide normal al ben oyle yaptim erken gebeligi sabah ilk idrarinla yap tatlim iyi haberlerini bekliyorum
Gercekten cok zor beklemek hele hastanede oldum bugun heycandan yaa ama sabir canimBı 10 gun daha
beklersem ben catlarm koz hahahha
Dua etmhamılelerınnduası kabul olur cnm esım cok ıstıyo heycandan ölüyoGercekten cok zor beklemek hele hastanede oldum bugun heycandan yaa ama sabir canim
Insaalah canim benim allahim sanada nasip etsin inaallahhhDua etmhamılelerınnduası kabul olur cnm esım cok ıstıyo heycandan ölüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?