Hamilelik belirtileri

Ya
Anladım cnm peki sence negatif mi sonuc günün gectimi
ben ilk defa alti gun erken hasta oldum ve uzun surdu hemde normalden az geldi yani ondan yaptim bilmiyorum merak yada bebek ozlemi benim eger bi an once coxugum olmaz sa yumurtam alina bilir bilmiyorum en hassas konum oldu bu

Ya

ben ilk defa alti gun erken hasta oldum ve uzun surdu hemde normalden az geldi yani ondan yaptim bilmiyorum merak yada bebek ozlemi benim eger bi an once coxugum olmaz sa yumurtam alina bilir bilmiyorum en hassas konum oldu bu
Yaa neden alınabilir?

Yaa neden alınabilir?
Iki kere yumurtalik kisti ameliyati oldum doktor evlen dedi sekiz aylik evliyim 21 yasindayim ama yine kisst var ve gecen ay hgs cekildi bir sikinti yokmus ama kistim 5 i gecmis surekli sancilaniyorum ameliyat olmam lazim ama doktor gittigi yere kadar dayan diyor bi an once olsun diye ugrasiyorum ama her ay husran

Cook geçmiş olsun Rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah cnm hakkında hayırlısı olsun

Cok stres yapma yine inşallah olur üzülme eşin ne diyor bu duruma yani senin yanında mı?
Ya esim birsey demiyor sitres yapma diyor kaynanaminda on sene olmamis sonra bir oglan bir kizi olmus onun icin pek bisi demiyolar lakin iste arada sinirlenince laf sokuyolar ama yanimdalar yani ben kaynanamla oturuyorum zaten

Ya esim birsey demiyor sitres yapma diyor kaynanaminda on sene olmamis sonra bir oglan bir kizi olmus onun icin pek bisi demiyolar lakin iste arada sinirlenince laf sokuyolar ama yanimdalar yani ben kaynanamla oturuyorum zaten
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…