Hamilelik belirtileri

Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah seninde benim gibiydi demi
Amin inşallah seninde pozitif çıkar Silikti benimde sende kan aldır canım ama testler yanlış çıkabiliyor benim daha öncede pozitif çıktı kanda negatifti hiç belli olmuyor hemen sevinmemek lazım

Valla gitmek istiyom ama hastaligima daha var kesin olsun die pazartesi gideyim dedim ama iki cizgi var sabahki cok net allahim sanada nasip etsin insallah
Aynen ben de öyle günüm geçmedi için gitmek istemiyorum emin olmak istiyorum yinede benim bugünki teslimde çünkü iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik ben de bekleyeceğim pazartesi gününe kadar

Benimde böyle çıktı adetime 4 gün hala kan aldırdım dün hamileyim )
Hayırlı olsun canım benim de adetime 4 gün kala yaptım böyle silik cıktı bugun yine yaptım yine silik cıktı varmıdır diyorsun günüme 3 var emin olamıyorum

Hayırlı olsun canım benim de adetime 4 gün kala yaptım böyle silik cıktı bugun yine yaptım yine silik cıktı varmıdır diyorsun günüme 3 var emin olamıyorum
Benimde 3 gün var şimdi 2 kere test yapmışsın eğer test yanlışsa 2sinden biri çıkmazdı bence var bir şey kan aldır hemen ben aldırdım hamileyim

Aynen ben de öyle günüm geçmedi için gitmek istemiyorum emin olmak istiyorum yinede benim bugünki teslimde çünkü iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik ben de bekleyeceğim pazartesi gününe kadar
Aynen canim kesin olsun allahtan hayirlisi

Benimde 3 gün var şimdi 2 kere test yapmışsın eğer test yanlışsa 2sinden biri çıkmazdı bence var bir şey kan aldır hemen ben aldırdım hamileyim
Âmin ben tam emin olup öyle kan aldırmak istiyorum kızlar o yüzden pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ben en azından günün bir gün geçsin

Âmin ben tam emin olup öyle kan aldırmak istiyorum kızlar o yüzden pazartesi gününe kadar bekleyeceğim ben en azından günün bir gün geçsin
Peki canım sen de nasıl belirtiler var Hamilesin ya o yüzden soruyorum mesela ben de aşırı kasık ağrısı var hemde çok fazla göğüslerim de şişme var ama aşırı hassas değil ara arada bel ağrım var

Pazartesiye kaldi bende meraktan ölcem vlla insallah hamileyizdir iyi haberlerinizi bekliyorum dualarim sizlerle
Senin yaptıgın test markası neydi cnm benim ki miratech netten yorumlara baktım ama hep hüsran yaşamışlar sonunda ben bugun baska marka testler alıp denicem

Eve gidince bakayim canim bilmiyomki hatirlamiyorum ustu mor bi kutu
Benimki de miratech iki gün üst üste yaptım pozitif cıktı adetime 3 gün var ama bazı yorumlar da okudum kötüydü yorumları yanlış pozitif cıkartıyor yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…