• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri neler olur

ben adetime dört gün varken öğrendim çok sabırsızlanıyordum dayanamadım eczaneden erken gebelik testi aldım oda kesin sonuç ama biraz pahalı belli belirsiz çift çizgi çıktı sonra bir iki gün bekledim yinede heveslenmek istemedim ailemden gizli eşimden gizli gittim hastahaneye test yaptırdım ve o büyük güzel haberi aldım ve sevinçten çok ağladım hemen eşimin çalıştığı yere gittim haberi vermek için oda sevinçten ağladı çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sizinle paylaşmak istedim.

hamilelik belirtilerim ise adet tarihime bir hafta kala belli oldu göğüs uçlarımda acayip hassasiyet vardı acıdan dokunamıyordum, avuç içlerim karıncalaşmış ve ateş gibi yanıyordu, sanki adetim çok şiddetli gelecek gibi ağrım vardı kasıklarımda çok batma oldu ve biraz midemde bulantı vardı özellikle sabah ilk kalktığımda bunlardı bendeki belirtiler ve şuan 22 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimde 20-24 ekim inşallah oğluşumuz olacak allah inşallah bu güzelliği isteyen herkeze nasip eder. :)

adına cok sevindim canım bende adetime 10 günden fazla vardı göğüslerim çok asırı acıyodu dokunamıodum bile sertti bide ayaklarım karıncalşır gibi bazende cok yanıyo ama adet tarihim 23 dün aldım yaptım negatf ama erken test değildi normaldi inşaallah bnde hamileyimdir çok istiyoruz

adına cok sevindim canım bende adetime 10 günden fazla vardı göğüslerim çok asırı acıyodu dokunamıodum bile sertti bide ayaklarım karıncalşır gibi bazende cok yanıyo ama adet tarihim 23 dün aldım yaptım negatf ama erken test değildi normaldi inşaallah bnde hamileyimdir çok istiyoruz

canım benim allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir sende allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)

allah kucağna almayı nasip etsin inşlh cnm bende pkoluyum benimde 2.klomen tedavim şimdi sonuç beklyorum allhım inşlh pozitifffffffffffffffffffffffff yazabiirim bende

ben adetime dört gün varken öğrendim çok sabırsızlanıyordum dayanamadım eczaneden erken gebelik testi aldım oda kesin sonuç ama biraz pahalı belli belirsiz çift çizgi çıktı sonra bir iki gün bekledim yinede heveslenmek istemedim ailemden gizli eşimden gizli gittim hastahaneye test yaptırdım ve o büyük güzel haberi aldım ve sevinçten çok ağladım hemen eşimin çalıştığı yere gittim haberi vermek için oda sevinçten ağladı çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sizinle paylaşmak istedim.

hamilelik belirtilerim ise adet tarihime bir hafta kala belli oldu göğüs uçlarımda acayip hassasiyet vardı acıdan dokunamıyordum, avuç içlerim karıncalaşmış ve ateş gibi yanıyordu, sanki adetim çok şiddetli gelecek gibi ağrım vardı kasıklarımda çok batma oldu ve biraz midemde bulantı vardı özellikle sabah ilk kalktığımda bunlardı bendeki belirtiler ve şuan 22 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimde 20-24 ekim inşallah oğluşumuz olacak allah inşallah bu güzelliği isteyen herkeze nasip eder. :)

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm inşlh bende çatlatma iğnemi oldum ayın 17sinde gün sayıyorum şimdi banada dua et nolur bu arada erken gebelik testi olduğunu bilmiyordum bende alayım bari

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm inşlh bende çatlatma iğnemi oldum ayın 17sinde gün sayıyorum şimdi banada dua et nolur bu arada erken gebelik testi olduğunu bilmiyordum bende alayım bari

amin canım inşallah allah nasip eder gerçekten güzel bir duygu rabbim isteyen herkezin yüzüne gülsün inşallah. erken gebelik testi olduğunu bende bilmiyordum hep normal test alıyordum eşimin kuzeni söyledi biraz pahalı ama kan testi kadar kesin sonuç veriyor dedi. bende gittim aldım ve çift çizgi çıktı birisi biraz silikti bir iki gün bekledikten sonra doktora gittim ama hamile olduğumdan emindim.
hamile kalmayı her isteyen insan her test yaptığında umut ediyor istiyor ama bakmaya korkuyor test sonucu negatif çıkar diye ben bunları çok yaşadım her negatif sonuçta ağladım ya ama o en son testi inançlı yaptım gerçekten belirtiler net oluyor göz bebeklerim bile iri ve parlaktı hatta görümcem diyordu bak sen hamilesin göğüslerin bile süt doluyor falan diyordu bana :) demek istediğim hamile isen gerçekten belirtiler net oluyor canım
İNŞALLAH YÜCE RABBİM NASİP EDER BEBEK İSTEYEN HERKEZE.

cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)[/QUOTE

​rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)[/QUOTE

​rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

aminnn inşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı doğumlar nasip etsin

mide bulantısı genel belırtı bas donmesı bıde bende tıkanma ve yorulma cok olmustu 2 merdiven cıkardım nefes nefese kalırdım :) hayırlı zamanda hayırlı evlat versın Rabbım kımseye arattırmasın umarım hamişsindir umarım

canım kadından kadına değişiyor bu belirtiler...mesele bende hiç belirti olmadı bu sefer hatta göğüslerim hala yumuşak ama eğer belirtiden sayılırsa başımda bir baskı hissetmiştim yatınca sanki kan bir yere toplanıyormuş gibi oluyordu hatta dr a gitcektim bunun için ve internetten biraz araştırayım dedim hormon değişikliği çıktı...ihtimal vermemiştim ama oluyormuş:)

kızlar merhaba aylardır uzaktan takip ediyordum artık aktif olmak istedim aynı dönemleri paylaştığımız çok zaman oluyor. biz de bu ay olması için ekstra gayret sarfetmediğimiz hatta korunmakla korunmamak arasında gidip geldiğimiz bi ay geçirdik. ama bi iki defa korunmadık. hiç zannetmezken ve aklımda yokken her zamanlinden farklı şeyler yaşamaya başladım. mide bulantılarım çok oldu. sürekli uyukluyor çok halsiz düşüyordum. ama bunlar ilişkiden çok kısa süre sonra peydah oldu o nedenle yine aklımdan geçirmiyordum. fakat bu sefer hiç hissetmediğim şeyleri hissediyorum eşim stres yaptığımdan dolayı olduğunu söylüyor ancak sanki içim bir farklı bu sefer bi his sadece. belirtileri defalarca okuyorum bi tane farklı belirleyici bir şey görsem bi yerde diye ama şimdilik şunlar; uyku hali, zaman zaman mide bulantılarım, halsizlik, her gün yoğunluğu ve miktarı aynı olmasa da genel itibari ile bembeyaz koyu akıntılarım, ellerim ayaklarım alev gibi ve baş dönmesi. kasıklarımda da sancılar batmalar. 29. gün bitti dün test yaptım negatifti. sizce umudu kesmeli miyim? son bi iki gündür adet sancılarıma çok benzeyen kasık sancılarım ve gaz sancım oluyor ilk kez adet olmaktan bu kadar korkuyorm :(

En kesin öğrenme yolu kanda gebelik testi yaptırmaktır canımmmm

ya birşey sorcam şu yazılarınızın altındaki -aşkım ile evleneli şukadar oldu v.s gibi yazılar nerden yazılıyor?

Back