Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adına cok sevindim canım bende adetime 10 günden fazla vardı göğüslerim çok asırı acıyodu dokunamıodum bile sertti bide ayaklarım karıncalşır gibi bazende cok yanıyo ama adet tarihim 23 dün aldım yaptım negatf ama erken test değildi normaldi inşaallah bnde hamileyimdir çok istiyoruz
cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)
ben adetime dört gün varken öğrendim çok sabırsızlanıyordum dayanamadım eczaneden erken gebelik testi aldım oda kesin sonuç ama biraz pahalı belli belirsiz çift çizgi çıktı sonra bir iki gün bekledim yinede heveslenmek istemedim ailemden gizli eşimden gizli gittim hastahaneye test yaptırdım ve o büyük güzel haberi aldım ve sevinçten çok ağladım hemen eşimin çalıştığı yere gittim haberi vermek için oda sevinçten ağladı çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sizinle paylaşmak istedim.
hamilelik belirtilerim ise adet tarihime bir hafta kala belli oldu göğüs uçlarımda acayip hassasiyet vardı acıdan dokunamıyordum, avuç içlerim karıncalaşmış ve ateş gibi yanıyordu, sanki adetim çok şiddetli gelecek gibi ağrım vardı kasıklarımda çok batma oldu ve biraz midemde bulantı vardı özellikle sabah ilk kalktığımda bunlardı bendeki belirtiler ve şuan 22 haftalık hamileyim muhtemel doğum tarihimde 20-24 ekim inşallah oğluşumuz olacak allah inşallah bu güzelliği isteyen herkeze nasip eder. :)
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm inşlh bende çatlatma iğnemi oldum ayın 17sinde gün sayıyorum şimdi banada dua et nolur bu arada erken gebelik testi olduğunu bilmiyordum bende alayım bari
cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)[/QUOTE
​rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)[/QUOTE
​rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
aminnn inşallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı doğumlar nasip etsin