• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtileri neler olur

fluuuuuuuuuuuuuuu kan testi, yaptırsanaaaaaaaaaaaa. ben yarın yaptırıcaaammmmmmmmmm. inşallah hamişizdiiiirrrrrrrrrrrr:49::49::49::49::49:

ya canım bi kere hüsran oldu ondan içimden gelmio yaptrmak :( ama bi yandan da sabırszlanıorum. yaptrdğnda mutlaka sonucu yaz çok merak ediorum canım

yarını sabredicez canım inşallah hamişimdiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr Rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:emir_bebek:

kasıklarda agrı olabilir, sanki adet olucakmıs gibi bi agrı, göğüs uçları hassaslasır, mide bulantısı ve sürekli bi uyku hali, yorgunluk hissi, çabuk acıkma ve cok yeme istegi, sık idrara cıkma da ilk görülen belirtilerden biridir..(ben de ilk önce bu belirtiler olmustu) umarım hamilesindirr canım, Allah hayırlı bi evlat verir insallah sana :)

Amin canımda şimdi idrar testi yaptım ama daha 3 gün var adetime erken yaptım sanırım negatf ama offf bilmem ki inşaallah hamileyimdir

cnm ben ılk defa hamıleyımmm. 3 sene snrrr... ılk bebegımmm olcak ınsss. bende suanda sık ıdrara cıkma goguslerde buyume gogus ucu kasıntısı var. bskada suanda bısey yok ayaklarımın altı yanıyo ama sureklı degıl... suanda daha kucuk zaten 10 gun snr kac haftalık oldugu ogrencemmmm.. ınsss . herkesın belırtısı bır olmuyoooo tatlım ben hıc ınanamadım psıkolojık dedm cnku pkoluydum 3 senedr hc olmadı 2. klomen tedavısınde sukur tek tuple oldu rbbm nasıp etti... :)

ilk bebegim ucuncu ayinda dustu :( daha sonra kontrole gitmem gerekirken bi sekilde aksilikler oldu gidemedim dusuk yapali 5 ay oluyo bu ayki adetim sadece iki gun surdu sizce neden olabilir ? hamile olabilirmiyim yoksa kontrole gitmedigim icin kotu biseymi var korkuyorum :S

bende ayaklarda karıncalaşma oluyo bide sıcaklık oluyo bunlar olabilir mi?

sanmam bunlar pek belirti gibi gelmedi bana..benim sadece göğüs uçlarım çok acımıştı mesla..birde adetine 2 gün var kanda çıkar..ama en güzeli beklemek..bi 10 gün geçsin adetin

merhaba arkadaşlar heray aynı şeyleri yaşamak çok stresli ve herşeyi kafama takar oldum dün adet günümdü ama hastalanmadım stresden mi kaynaklanıo geçikmesi şimdi biraz ağrım war hamile olma ihtimalim war mı hamile olunsada her ay adet günlerinde bu ağrılar oluyomuş umutlanmalımıyım sizce...:.(

sanmam bunlar pek belirti gibi gelmedi bana..benim sadece göğüs uçlarım çok acımıştı mesla..birde adetine 2 gün var kanda çıkar..ama en güzeli beklemek..bi 10 gün geçsin adetin

eğer bu ay hastalanırsam rahim filmi çekilcek tüplerde bi sorun yoksa aşılama yapılcak filmden çok korktuğum için stresden gelmio sanırım

canım bende yeni öğrendim herkeste farklı oluyormuş bende yarın en gec aet olmam lazım bakalım hayırlısı buarada evet ablam dedi sanki adet olcak gibide ağrıda olabilir dedi takma kafana bizde 2 ay kadar deniyoruz

ben doktora gittim mantar enf. vajınal vs vs ilaçları kullandım rahmin temiz dedi ama 6 ay kadar gebelik beklemiorz ama bu demek hamile kalamzsın değil dedi yani kaladabilirsin dedi bnde en son yumurtlama günmde ilişkim oldu eşimle bekledik ama sanırım yine olmck çnkü yavastan karn agrm baslıo yarın olmam gerek bakalım hayırlısı kadar kısmet canım üzme hersey basta psikolojik

öyle tabi canım benim bir yıl kadar oluo ve çok stresli bi dönem ne kadar takmıcam desem de takıyorum kafama benimde dün hastalanmam gerekiodu bugün de ağrım başladı olucam sanırım wardır herşeyde bi hayır bu ay da olmucak herhalde..:(

Back