- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Tamamdır ilk kim öğrenirse buraya yazsınBenim ki 30 kasımson 5
Ay maşallah benim göğüslerde bir değişiklik yok şimdilik iştahım tuzlu konusunda kapandı anlamsız koku aldımKizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistimani ates basmasi, atesimi agizdan olctugumde 36,6 36,7 cikiyordu.gece yatarken ayaklarim ve bacalarim cok sicak oluyordu.
Ben 5 gün nasıl beklerim bilmiyorumTamamdır ilk kim öğrenirse buraya yazsınben adetim 1 gün geçsin direk kan vericem aynı gün öğreniriz sende verirsen
Benim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.Ay maşallah benim göğüslerde bir değişiklik yok şimdilik iştahım tuzlu konusunda kapandı anlamsız koku aldım2 gündür tatlı istiyorum daha demin okadar kakaolu süt istememe rağmen içtigimde midem kalktı acayip bisi olduk
Valla ben 8aydır bekliyorum sabretmeyi öğretiyor mevlamBen 5 gün nasıl beklerim bilmiyorum
Kaybın için üzüldüm RABBIM bidaha göstermesin sağlıkla gelsin bebiş InşALLAHBenim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.
Hamilelik düşünüyorsak en çok neye dikkat etmeliyizBenim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.
Ve Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah canımBenim iki dusugum var ilkinde hic bisey hisstemedim anlamadim.2.de tek belirtim bir kavanoz findik fistik marmelatlari varya bir kavanozu tek basima yemistim.
Ben kendim 6 bucuk aylık doğmuşumValla ben 8aydır bekliyorum sabretmeyi öğretiyor mevlam
Sabırsız bir anne stres yapar stres bebeği önler kafanı dağıtmak için elinden geleni yapmalısınBen kendim 6 bucuk aylık doğmuşumsabrın sonu selamettir InşALLAH
Ilk hamılelıgım planlı degıldı ve ben o ılk ay yatagın bazasını kaldırdım koltukları kaldırdım ve Hıc bısey olmadı 5.ayda enfeksıyondan bebegımı kaybettım.ıkıncı hamılelıgımde hıc bırsey yapmadım bısey olacak dıye 10 haftada kalbı durdu.yanı sunu ogrendım bu hayatta rabbım omur verdıkten sonra Hıc bısey önüne gecemıyor.o yuzden sız ellinizden gelenı yapın gerısı takdırı ılahıHamilelik düşünüyorsak en çok neye dikkat etmeliyiz
Büyük geçmiş olsun Busefer tamamına erdirsin InşALLAH RABBIM vardır her şer de bi hayırIlk hamılelıgım planlı degıldı ve ben o ılk ay yatagın bazasını kaldırdım koltukları kaldırdım ve Hıc bısey olmadı 5.ayda enfeksıyondan bebegımı kaybettım.ıkıncı hamılelıgımde hıc bırsey yapmadım bısey olacak dıye 10 haftada kalbı durdu.yanı sunu ogrendım bu hayatta rabbım omur verdıkten sonra Hıc bısey önüne gecemıyor.o yuzden sız ellinizden gelenı yapın gerısı takdırı ılahı
Çok sağol canımBüyük geçmiş olsun Busefer tamamına erdirsin InşALLAH RABBIM vardır her şer de bi hayır
Haklısın canımSabırsız bir anne stres yapar stres bebeği önler kafanı dağıtmak için elinden geleni yapmalısın
Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallahIlk hamılelıgım planlı degıldı ve ben o ılk ay yatagın bazasını kaldırdım koltukları kaldırdım ve Hıc bısey olmadı 5.ayda enfeksıyondan bebegımı kaybettım.ıkıncı hamılelıgımde hıc bırsey yapmadım bısey olacak dıye 10 haftada kalbı durdu.yanı sunu ogrendım bu hayatta rabbım omur verdıkten sonra Hıc bısey önüne gecemıyor.o yuzden sız ellinizden gelenı yapın gerısı takdırı ılahı
Insallah canım benımRabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah
Nasılsınız hanımlarInsallah canım benımsızde benım dualarımdasınız.
Çok şükür ıyıyız canım sen nasılsınNasılsınız hanımlar
Şükür bende dayanamadım idrar test yaptimÇok şükür ıyıyız canım sen nasılsın
Olsun sıkma canını belkıde daha erkendır yapman ıcın.Şükür bende dayanamadım idrar test yaptimnegatif cıktı şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?