Hamilelik belirtileri mi?

Nurkaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
53
0
3
Merhabalarr
Yumurtlama günüm 16sındaydı kaç gündür kasıklarım ve belimde ağrı var sık sık idrara çıkıyorum şimdilik az az bulantı ve baş dönmem oluyor arada bi sıcaklık basıyor duygusallaştım resmen ağlıyorum bugünde yemeklere karşı tiksinmem başladı erken hamilelik belirtileri olabilir mi acaba adetime 5 gün var

Benim adetten sonra 16. Gündü ve 4 gün var beta ya ve bende aynılarını yaşıyorum hatta karnımın altına elimi koyunca bir şişlik var belki hamileyizdir kim bilir

Hatta sık sık ağrı batma oluyor ve gaz sancıları çekiyorum 2 veya 3 günde bir

Gönlünüzden geçen neyse o olur insallah❤

Benim adetten sonra 16. Gündü ve 4 gün var beta ya ve bende aynılarını yaşıyorum hatta karnımın altına elimi koyunca bir şişlik var belki hamileyizdir kim bilir
Kizlar evinizde idrar testi varsa yapin lutfen Ben 6 gun varken hayalet cizgi ile ogrendim.

Kizlar evinizde idrar testi varsa yapin lutfen Ben 6 gun varken hayalet cizgi ile ogrendim.

Yaaaa cidden mi hayırlı olsun ama idrar testine güvenmiyorum çünkü geçen ay iki test yaptım ikisindede hayalet çizgi vardı ama kanda çıkmadı o yüzden beklicem ben ve 1 haftadır kasık ağrılarım var bakalım ne olacak

Evet Insallah sizde hamilesinizdir.banada dua edin lutfen saglikli olsun bebegim bu Sefer kucagima alayim

Hatta sık sık ağrı batma oluyor ve gaz sancıları çekiyorum 2 veya 3 günde bir
Benim ki kaç gündür birkaç saat süren ağrı canım bel ile birlikte ilk defa böyle oluyorum InşALLAH hamişizdir erken test yapmaya da korkuyorum açıkçası

Aslinda size test yapin derken birazda acaba demesem mi diye dusundum cunku gec dollenme olsa cikmayabilir ve yok yere uzulebilirsiniz.allah isteyen herkesin kucagini bos koymasin Hepsiniz icin dua edecegim

Benim ki kaç gündür birkaç saat süren ağrı canım bel ile birlikte ilk defa böyle oluyorum InşALLAH hamişizdir erken test yapmaya da korkuyorum açıkçası
Hadi birlikte bekleyelim ne dersin

Aslinda size test yapin derken birazda acaba demesem mi diye dusundum cunku gec dollenme olsa cikmayabilir ve yok yere uzulebilirsiniz.allah isteyen herkesin kucagini bos koymasin Hepsiniz icin dua edecegim❤
Tesekkur ederim canım benim iyi ki söyledin yoksa bile böyle dualar duymak insanı mutlu ediyor inan şuan ağrım var ve midem bulanıyor boğazımda sanki yara var bilmiyorum günlerdir çekiyorum bu ağrıyı en son doktora gittim yumurtan çatlamış dedi çoklar ve çok fazla çatlamış dedi şuan folik asit te kullanıyorum o yüzden ümitliyim bakalım hayırlısı beklicem

Kizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistim ani ates basmasi, atesimi agizdan olctugumde 36,6 36,7 cikiyordu.gece yatarken ayaklarim ve bacalarim cok sicak oluyordu.

Kizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistim ani ates basmasi, atesimi agizdan olctugumde 36,6 36,7 cikiyordu.gece yatarken ayaklarim ve bacalarim cok sicak oluyordu.
Ateş ölçerim olsa bende bakardım ya hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…