Benim adetten sonra 16. Gündü ve 4 gün var beta ya ve bende aynılarını yaşıyorum hatta karnımın altına elimi koyunca bir şişlik var belki hamileyizdir kim bilirMerhabalarr
Yumurtlama günüm 16sındaydı kaç gündür kasıklarım ve belimde ağrı var sık sık idrara çıkıyorum şimdilik az az bulantı ve baş dönmem oluyor arada bi sıcaklık basıyor duygusallaştım resmen ağlıyorumbugünde yemeklere karşı tiksinmem başladı erken hamilelik belirtileri olabilir mi acaba adetime 5 gün var
Hatta sık sık ağrı batma oluyor ve gaz sancıları çekiyorum 2 veya 3 günde birMerhabalarr
Yumurtlama günüm 16sındaydı kaç gündür kasıklarım ve belimde ağrı var sık sık idrara çıkıyorum şimdilik az az bulantı ve baş dönmem oluyor arada bi sıcaklık basıyor duygusallaştım resmen ağlıyorumbugünde yemeklere karşı tiksinmem başladı erken hamilelik belirtileri olabilir mi acaba adetime 5 gün var
Gönlünüzden geçen neyse o olur insallah❤Merhabalarr
Kizlar evinizde idrar testi varsa yapin lutfen Ben 6 gun varken hayalet cizgi ile ogrendim.Benim adetten sonra 16. Gündü ve 4 gün var beta ya ve bende aynılarını yaşıyorum hatta karnımın altına elimi koyunca bir şişlik var belki hamileyizdir kim bilir
Cümlemizin InşALLAHGönlünüzden geçen neyse o olur insallah❤
Kizlar evinizde idrar testi varsa yapin lutfen Ben 6 gun varken hayalet cizgi ile ogrendim.
Kizlar evinizde idrar testi varsa yapin lutfen Ben 6 gun varken hayalet cizgi ile ogrendim.
İnşallah sağlıklı alırsınız güzel bebişiniziEvet ❤Insallah sizde hamilesinizdir.banada dua edin lutfen saglikli olsun bebegim bu Sefer kucagima alayim
Benim ki kaç gündür birkaç saat süren ağrı canım bel ile birlikte ilk defa böyle oluyorum InşALLAH hamişizdirHatta sık sık ağrı batma oluyor ve gaz sancıları çekiyorum 2 veya 3 günde bir
Aslinda size test yapin derken birazda acaba demesem mi diye dusundum cunku gec dollenme olsa cikmayabilir ve yok yere uzulebilirsiniz.allah isteyen herkesin kucagini bos koymasin Hepsiniz icin dua edecegimYaaaa cidden mi hayırlı olsun ama idrar testine güvenmiyorum çünkü geçen ay iki test yaptım ikisindede hayalet çizgi vardı ama kanda çıkmadı o yüzden beklicem ben ve 1 haftadır kasık ağrılarım var bakalım ne olacak
Hadi birlikte bekleyelim ne dersinBenim ki kaç gündür birkaç saat süren ağrı canım bel ile birlikte ilk defa böyle oluyorum InşALLAH hamişizdirerken test yapmaya da korkuyorum açıkçası
RABBIM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tamamına erdirsin InşALLAH ❤EvetInsallah sizde hamilesinizdir.banada dua edin lutfen saglikli olsun bebegim bu Sefer kucagima alayim
Memnuniyetle canımHadi birlikte bekleyelim ne dersin
Tesekkur ederim canım benim iyi ki söyledin yoksa bile böyle dualar duymak insanı mutlu ediyor inan şuan ağrım var ve midem bulanıyor boğazımda sanki yara var bilmiyorum günlerdir çekiyorum bu ağrıyı en son doktora gittim yumurtan çatlamış dedi çoklar ve çok fazla çatlamış dedi şuan folik asit te kullanıyorum o yüzden ümitliyim bakalım hayırlısı beklicemAslinda size test yapin derken birazda acaba demesem mi diye dusundum cunku gec dollenme olsa cikmayabilir ve yok yere uzulebilirsiniz.allah isteyen herkesin kucagini bos koymasin Hepsiniz icin dua edecegim❤
Son 4 gün 29 kasımda benimMemnuniyetle canımsenin adete kaç gün var daha
Kizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistimYumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.
Benim ki 30 kasımSon 4 gün 29 kasımda benimsenin ne zaman
Ateş ölçerim olsa bende bakardım ya hadi hayırlısı bakalımKizlar bunlar benim belirtilerim belki size umut olur.birde cok cabuk sinirlenmeye baslamistimani ates basmasi, atesimi agizdan olctugumde 36,6 36,7 cikiyordu.gece yatarken ayaklarim ve bacalarim cok sicak oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?